Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Powerbanker (5)

Batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.


Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af...

Hvordan vælger man en powerbank?

  1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
  2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.

Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores...

Hvad er Ultra Charge?

Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.


Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken...

Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?

Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.


Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan...
Power Bank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh mit Schnellladung 2x USB Ultra Charge und 2x USB-C Power Delivery 18W
Powerbank Green Cell GC PowerPlay10 10000mAh med hurtig indlæsning 2x USB Ultra Charge og USB-C Power Delivery 18W
Power Bank GC PowerPlay Ultra 26800 mAh 128 W 4-Port mit der Möglichkeit, Ultrabook, Tablet und zwei Smartphones aufzuladen
kapacitet: 20000 mAh
Produktkode: PBGC03
289,95 kr
kapacitet: 10000 mAh
Produktkode: PBGC02S
215,95 kr
kapacitet: 16000 mAh
Produktkode: CJSGC01
1 154,95 kr
1 199,95 kr
817,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Powerbanker er opladere til mobiltelefoner, der giver energi på farten. Hvilken powerbank passer bedst til dine behov - vi hjælper dig med at vælge den rigtige!

Ekstern bærbar oplader

Den vigtigste faktor er energibankernes effektivitet. De små powerbanker (op til 5.200 mAh) passer i næsten enhver lomme. De er små i kapacitet, men er også lette nok til at undgå situationer, hvor en stikkontakt ikke er tilgængelig. En mellemstor strømbank (fra 5.200 til 10.400 mAh) leverer allerede meget energi. Det er stadig relativt let og stort nok til at oplade din telefon flere gange. Til højtydende brug anbefaler vi store strømbanker (mere end 15.600 mAh), som er tilstrækkelige til flere opladningsprocesser og ikke skal oplades så ofte som mindre.

Bank med hurtig opladning

Hvis du har brug for endnu mere strøm, skal du vælge en XXL-kapacitet (f.eks. 30.000 mAh), der giver dig mulighed for at oplade flere enheder på samme tid, endda en bærbar computer! I vores tilbud finder du

Powerbank til iPhone, Samsung

eller en anden mobiltelefon med hurtig opladning. Vælg modeller med Qualcomms Quick Charge-funktion, så din enhed kan oplade meget hurtigere. Spekulerer du stadig på, hvad der er den bedste bank at vælge og købe? Tjek vores Power Bank-artikler på vores blog, eller kontakt os.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK