Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Panasonic (1)

Panasonic oplader til bærbar computer

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger jeg den rigtige strømadapter til min enhed?

model enhed
Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden. Læs den og indtast den i butikkens søgemaskine.
f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

værdi af INPUT / OUTPUT
På strømforsyningens navneplade er spændings- og strømværdierne markeret som OUTPUT, og på bunden af den bærbare computer er de samme parametre markeret som INPUT. Læs nogle af dem og indtast dem i butikkens søgemaskine, og tilføj enhedens mærke til dem. Sørg for, at stikket til den fundne strømadapter er korrekt.
f.eks. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


model enhed Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden. Læs den og indtast den i...

Jeg har en 65W PSU eller kan jeg bruge en 90W PSU?

Med så små forskelle er det acceptabelt. Vi skal dog huske at bruge strømforsyninger med højere strøm, ikke mindre, for ved lavere strøm virker den bærbare computer muligvis ikke.


Med så små forskelle er det acceptabelt. Vi skal dog huske at bruge strømforsyninger med højere...

Passer denne strømadapter til min bærbare computer?

Det vil være velegnet til vores bærbare computer, hvis stikdiameteren opfylder specifikationen for yderdiameteren, f.eks. 5,5 mm, og outputparametrene er kompatible. Hvad er outputparametre? Det er værdien af spænding[V] og strøm[A] givet af strømforsyningen til en bærbar computer, f.eks. 19V 4,74A.


Det vil være velegnet til vores bærbare computer, hvis stikdiameteren opfylder specifikationen...

Laptop strømforsyning - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på opladeren - denne parameter skal svare til din originale enhed.


Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 15.6V 7.05A 110W für Panasonic ToughBook CF-19 CF-29 CF-30 CF-31 CF-51 CF-52 CF-53 CF-74
269,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Opladeren i en bærbar computer er det element, der oftest marginaliseres i sin betydning. Selvfølgelig ændrer alt det øjeblik, dette tilbehør begynder at nægte eller nægte at adlyde helt. Enheden fungerer ikke, og brugeren går ofte i panik og søger efter en effektiv backup-strømforsyning. Opladere til bærbare computere er nogle af de mest sårbare over for mekaniske skader, oversvømmelser, blå mærker og delvis forurening. Marginalisering af vigtigheden af dette additiv er en invitation til hurtig katastrofe - når alt kommer til alt, nægter enheden altid at adlyde på det mest uhensigtsmæssige tidspunkt. Når strømmen svigter, står brugeren over for den skræmmende opgave at købe en ny enhed, der imødekommer de unikke behov i deres udstyr. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af muligheder for

Opladere til Panasonic bærbare computere

den grønne celle. Disse er 100% kompatible tilføjelser, der opfylder både de fysiske og elektroniske krav til enhederne. Dette betyder, at købere kan være sikre på, at deres bærbare computer fungerer effektivt og i lang tid. Hver Green Cell Panasonic -strømforsyning er dækket af en 24-måneders garanti, og Pro Series-strømforsyningen har 3 års garanti. Resultatet er en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK