Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

AA-batterier (5)

AA-batterier

Vælge type:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvad betyder AAA/AA på batterier?

Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.


Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.

Hvad er forskellen mellem alkaline, lithium og andre batterier?

Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades. Lithium-batterier er på den anden side genopladelige batterier. Kort sagt, når de er afladet, kan de genoplades. Det betyder, at et og samme batteri kan bruges i flere år!


Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades....
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2000mAh Akku
Green Cell 4x AA HR6 2600mAh Akku
kapacitet: 2600 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR01
126,95 kr
kapacitet: 2600 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR05
111,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2000 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR06
105,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2000 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR02
118,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2600 mAh
Spænding: 1.2V
Produktkode: GR10
222,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
De genopladelige AA (HR6) batterier er ellers cylindriske galvaniske celler med en diameter på ca. 1,4 cm, der almindeligvis bruges i en række elektroniske enheder. AA-batterier har en begrænset levetid , så flere og flere mennesker har brug for konstant energibeskyttelse i form af AA-batterier. De genanvendelige batterier, der præsenteres i denne kategori, tilpasser sig hurtigt enhedernes og brugerens energibehov. Levetiden for genanvendelige AA-batterier kan tælles i år, ikke uger som traditionelle fingre. Dette betyder, at besparelserne forbundet med genopladelige batterier er betydelige, og de sparede ressourcer kan bruges til andre prioriteter. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af genopladelige AA-batterimuligheder for hurtigt at genopbygge strømbehovet til hjemmet og kontorudstyr. Høj kvalitet garanterer mange problemfri opladningscyklusser og adgang til elektricitet, når du har brug for det.

Genopladelige AA-batterier

Polstring, fjernbetjeninger, RC-legetøj og mange andre enheder kræver daglig adgang til "fingre". Hvis du udskifter de sædvanlige varianter med disse genanvendelige varianter, får du mere mobilitet og bekvemmelighed, når du bruger enhederne. Når det ene par er i brug, venter det andet par eller oplader. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment. Vi er sikre på, at du hurtigt finder genopladelige AA-batterier, der giver dig et skud af frisk energi.

Professionel oplader til AA-batterier

De populære batteridrevne pinde er et stadig mere populært alternativ. Brugere, der har besluttet at ændre deres daglige vaner og prøve batteripakken, bør også se efter en effektiv oplader til dem. I vores tilbud finder du moderne opladere til AA-batterier, som du hurtigt og sikkert kan oplade 1 til 4 pinde med. Som et resultat behøver du ikke vente på, at alle dine batterier er afladede og oplader opladeren for at starte opladningen. Opladere i vores sortiment har ekstra overopladningsbeskyttelse og beskytter batteriet mod afladning uden at påvirke selve batterikapaciteten. Med sin hastighed, sikkerhed og holdbarhed vil den nye AA-batterioplader hurtigt imødekomme brugernes behov, der ofte skal skifte fingre i deres enheder (f.eks. Legetøj til børn, legepladser osv.).
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK