Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Bosch (1)

Oplader til Bosch trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
326,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Skruetrækkere er et af de mest anvendte elværktøjer til en række mindre og større vedligeholdelsesopgaver. Hvert selvtegnet guldhåndtag har denne type udstyr i deres værktøjsbutik. Kraftige skruetrækkere er i stand til at fungere i mange år og hjælpe med arbejde og effektive fremskridt. Denne type udstyr skal dog oplades lejlighedsvis. Det effektive batteri i en skruetrækker giver dig mulighed for at opretholde fuld effekt i lang tid, men det vil uundgåeligt selvaflades over tid. Nogle gange ikke så meget en fuld opladning, men en hurtig opladning er nødvendig for at udstyret fungerer godt og tjener i det igangværende arbejde. Skruetrækkeropladere er en vare, som du sjældent er opmærksom på, før den bliver usund. Kabelbrud, mekanisk beskadigelse og simpel uagtsomhed gør det muligt for opladere at nægte at overholde dem. Som et resultat er skruetrækkeren ubrugt, og arbejdet stopper. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg af opladere til Bosch skruetrækkere, der hurtigt forbinder enheden til den rigtige strømledning. Lav høj kvalitet og ydeevne

Bosch skruetrækkeropladere

en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt.

Kvalitet fra Green Cell

Bosch er et globalt anerkendt mærke, der tilbyder en bred vifte af avancerede forbrugsvarer . Bosch skruetrækkere er af stor interesse for forbrugere, der leder efter en kombination af ydeevne, holdbarhed, pålidelighed og værdi for pengene. Men selv med Bosch skruetrækkere, tilbehør som f.eks B. Opladere udskiftes fra tid til anden. Disse dele er udsat for forskellige typer skader og unormal hukommelse. Pludseligt tab eller svigt af opladeren vil gøre enhederne ubrugelige og resultere i dyr nedetid. Green Cell opladere til Bosch skruetrækkere er det perfekte supplement til originalen og giver dig sikkerhed for at være Bosch modeller. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle Bosch el-værktøjsopladere 12 måneders garanti.

Den præstation, du kan mærke

Bosch Green Cell skruetrækkeropladere tilbyder et mærkbart spring i energi, som du kan oplade dit elværktøj hurtigere og mere effektivt. Som et resultat genvinder dit system hurtigt fuld funktionalitet, og dit arbejde kan følge med . I vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment finder du hurtigt en bred vifte af opladere til Bosch skruetrækkere, som hurtigt kan tilpasses enhedens og operatørens individuelle behov (f.eks. Budgetmuligheder).
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK