Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Hilti (2)

Batterier til Hilti trådløse skruetrækkere

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Green Cell ® Werkzeug Akku für Hilti SB-10 SFB 105 3.3 Ah 9.6 V
Batterie (2 Ah 9,6 V) SBP 10 SFB 105 Green Cell für Hilti BD 2000 SB 10 SF 100 SF 100-A
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT79
289,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT244
200,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Den trådløse skruetrækker er en af de grundlæggende enheder i udstyret til et hjemmeværksted. Uden dem er det ofte umuligt at udføre (komplette) reparationer såvel som store og små reparationer. Hilti er en producent af effektive elværktøjer, der i stigende grad findes i hylderne hos moderne forbrugere. Hilti tilbudt skræddersyede løsninger, der hurtigt kan tilpasses individuelle behov, præferencer og økonomiske muligheder. Den Hilti er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt og gør det muligt hurtigt at udføre det nødvendige arbejde. Men på trods af sin høje ydeevne er Hilti skruetrækkeren også slidstærk på grund af dens hyppige brug. Hvis enheden er defekt, er det normalt batteriet. Lejlighedsvis udskiftning af batterier på Hilti skruetrækkeren holder dine værktøjer på et optimalt funktionsniveau. En skruetrækker, der ikke fuldt ud udfører sin funktion, hjælper ikke for meget i udførelsen af arbejdet og blokerer det faktisk. Det er så vanskeligt at springe nedetid over, så vigtige elementer såsom batterier i Hilti skruetrækkeren lejlighedsvis udskiftes.

Højeste kvalitet af erstatninger

Battery Empire tilbyder en bred vifte af batterier og akkumulatorer til Green Cell Hilti skruetrækkere. Green Cell er en kvalitet , der hurtigt kan mærkes i det teknologiske spring og enhedernes hurtige tilbagevenden til deres fulde, energiske funktionalitet. Elementer som Hilti batteripakken marginaliseres ofte, når du bruger enheden. Det vil imidlertid vise sig, at spørgsmålet om udskiftning vil blive skubbet til en yderligere margen hurtigere end senere - på det mest uhensigtsmæssige tidspunkt. Et underudviklet batteri vil ikke være i stand til at håndtere en strøm af ventearbejde. Resultatet er et væld af stadig kortere og længere nedetid, der forhindrer arbejdet i at blive afsluttet. Ved at få de genopladelige batterier eller batterier udskiftet med Hilti , kan disse typer problemer og mange sekundære problemer let undgås. I vores Battery Empire sortiment har vi Green Cell batterier af høj kvalitet, der garanterer lang driftstid på en opladning og er perfekt tilpasset Hilti -værktøjsmodellen.

Green Cell til moderne kunder

Batterier og genopladelige batterier til Hilti skruetrækkere fra Green Cell er kendetegnet ved deres høje ydeevne, lave svigt og præcise håndværk, der matcher Hilti Green Cell batteripakken er en investering, der giver flerdimensionelle fordele . Hvert produkt har en garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage. Vores specielt udvalgte og konstant voksende sortiment er målrettet mod at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer ydelse, holdbarhed og værdi for pengene.