Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Green Cell (5)

Green Cell Powerbanks

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man en powerbank?

  1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
  2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.

Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores...

Hvad er Ultra Charge?

Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.


Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken...

Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?

Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.


Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan...

Vil denne powerbank være egnet til min telefonmodel?

Faktisk vil enhver powerbank være velegnet til vores telefon, så længe det er en smartphone. Alt afhænger af vores præferencer og vores formål. Hvis du har brug for en handy enhed, der ikke fylder meget og kan bæres i lommen, anbefaler vi powerbanks op til 10.000 mAh. Men hvis vi ønsker at have en specifik powerbank til at levere energi til andre enheder, foreslår vi en model dobbelt 20 000 mAh.


Faktisk vil enhver powerbank være velegnet til vores telefon, så længe det er en smartphone. Alt...
1 199,95 kr
kapacitet: 20000 mAh
Produktkode: PBGC03
289,95 kr
kapacitet: 10000 mAh
Produktkode: PBGC02S
215,95 kr
kapacitet: 16000 mAh
Produktkode: CJSGC01
1 154,95 kr
817,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Green Cell Power Banks er mobile opladere af høj kvalitet. Green Cell er et dynamisk udviklingsmærke af produkter, der er fremstillet og designet direkte af vores firma. Den vigtigste forudsætning er at yde en høj kvalitet og høj kvalitet i bankerne, hvilket ikke belaster budgettet. Vi tilbyder powerbank-batterier med forskellige kapaciteter og størrelser samt mange nyttige funktioner såsom indbygget kabel, lommelygte eller hurtig opladning (Quick Charge-teknologi).

Green Cell Power Bank er det rigtige valg?

Det hele afhænger af behovene og den måde, hvorpå backup-banken bruges. Det hele afhænger af behovene og den måde, hvorpå backup-banken bruges. Små kraftbanker med en kapacitet på op til 5.000 mAh er meget praktiske, lette og nyttige i nødsituationer, hvor vi kan oplade telefonen mindst en gang. Green Cell Power Banks med en kapacitet på op til 10.000 mAh er nyttige til ture, hvor vi ikke har adgang til en stikkontakt i et par dage. Store Green Cell -strømbanker har en kapacitet på op til 30.000 mAh og kan oplade din telefon op til 10 gange, hvilket gør dem perfekte til længere ture.

Powerbanker med Qualcomm Quick Charge

og flere tilgængelige porte giver os mulighed for at oplade flere enheder på samme tid på kort tid.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK