Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Panasonic (1)

Panasonic oplader

Sorter efter:
Green Cell ® Akku DMW-BCG10 für Panasonic Lumix DMC-TZ10 DMC-TZ20 DMC-TZ30 DMC-ZS5 DMC-ZS10 DMC-ZX1 DMC-ZX3 3.7V 850mAh
kapacitet: 850 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB71+ADCB35
215,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Kameraladeren er det grundlæggende element i dit rejsetøj. Uden dem er det umuligt at holde enhederne i en ordentlig energisk tilstand. Kameraopladere er et tilbehør , der giver dig mange problemer, hvis du glemmer dem. SLR eller digitale kameraer bliver stadig mere populære. Det bryder gennem effektiviteten af de kameraer, der er indbygget i smartphonen, hvilket giver bedre billedkvalitet og mere bevægelsesfrihed i optageområdet. Fotos taget med et kamera er altid mere værdifulde - de er mere detaljerede, klarere og kræver mere operatørindsats. Dette øger deres værdi og dermed vigtigheden af den oplevelse, som billedet fanger. Panasonic kameraer er kendetegnet ved deres enestående kvalitet og den brede vifte af muligheder for at skabe fænomenale fotos. Som med alle enheder er deres energireserver imidlertid ikke uudtømmelige. Kameraopladere er genstande, der er særligt modtagelige for skader - hovedsageligt på grund af dårlig håndtering af enheder. Udskiftning af kameralæsseren nu og da er den bedste måde at sikre, at dit udstyr fungerer perfekt, både når du rejser og hver dag. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg

Opladere til Panasonic kameraer

der reagerer hurtigt på moderne kunders behov. En 12-måneders garantiperiode gælder for alle opladere, der er tilgængelige i vores sortiment. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber løsninger af højeste kvalitet, der fungerer effektivt i lang tid.

Tilpasning af opladere til kameraet

Panasonic er et brand, som en bred vifte af forbrugere over hele verden har tillid til. På trods af al kvaliteten er Panasonic enheder ikke uforgængelige. Kameraopladere er især tilbøjelige til at blive beskadiget, og hvis de fejler, er kameraet ikke langt bagud. Ændring af opladeren lejlighedsvis kan holde dit udstyr energisk og sikre, at du har mulighed for at fange vigtige øjeblikke i dit liv. Dedikerede Panasonic sikrer, at alle dine tekniske krav er opfyldt.

Kameraopladere af høj kvalitet

Vores Battery Empire butik tilbyder løsninger i høj kvalitet, der hurtigt skræddersys til ejerens og enhedernes individuelle behov. Panasonic kompletterer hurtigt dit udstyr og sikrer, at det fungerer effektivt over lang tid. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.