Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Ryobi (1)

Batterier til Ryobi trådløse skruetrækkere

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 5Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT62
449,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Elværktøj er en bred vifte af enheder, der gør livet lettere under renovering og byggeri. Skruetrækkere er en af de mest anvendte enheder, der giver dig mulighed for at få tingene gjort hurtigt og opretholde et dynamisk tempo i arbejdet. Når en skruetrækker begynder at mislykkes, øges risikoen for forskellige (mindre eller større) nedetid. Som et resultat kan arbejdet ikke udvikle sig frit og dynamisk. Hvis en skruetrækker forårsager problemer, er det tid til at se nærmere på batteriet og batterierne. En lejlighedsvis udskiftning af batteri i skruetrækkeren er nødvendig. Hvis du marginaliserer denne vigtige ændring før snarere end senere, vil du have et mangelfuldt værktøj og en masse endeløst arbejde.

Batterier til Ryobi

Ryobi skruetrækkere er et af de mest populære elværktøjer på hjemmemarkedet. Forbrugere henvender sig til Ryobi for en kombination af høj kvalitet, håndværk, ydeevne og værdi for pengene. Men selv sådanne kraftfulde værktøjer som Ryobi er ikke uforgængelige. Af

Batteri til en Ryobi skruetrækker

det værd, hvis enheden tydeligt viser tegn på fejl og ikke venter på, at den fryser i dine hænder.

Kvalitet fra Green Cell

Green Cell Ryobi batterier og akkumulatorer kombinerer kvalitet, ydeevne og holdbarhed i en Green Cell skruetrækker. De hjælper dine enheder med hurtigt at genoprette deres energieffektivitet og overvinde udfordringerne. Green Cell er en kvalitet, som mange moderne forbrugere stoler på. Battery Empire inkluderer en bred vifte af produkter, der passer perfekt ind i Ryobi eksisterende udstyr. De sikrer en lang levetid på én gang. De effektive batterier og genopladelige batterier fra Ryobi Battery Empire er beskyttet mod dyb afladning og overopladning, hvilket forlænger levetid på dine enheder betydeligt.

Det spring, du vil føle.

Ryobi batterierne fra Green Cell sikrer et mærkbart spring i energi. Dit udstyr genvinder hurtigt sin fulde funktionalitet, og reparations- og byggearbejde kan opretholde sit dynamiske tempo. I vores konstant opdaterede og specielt udvalgte sortiment finder du et stort udvalg af Ryobi batterier og akkumulatorer , der hurtigt skræddersys til enhedens og operatørens individuelle behov (f.eks. Budgetmuligheder). Green Cell batterier og akkumulatorer vil være en investering, der hurtigt tjener sig på kort og lang sigt. Vi giver 12 måneders garanti på hvert batteri til din Ryobi skruetrækker og andre batterier. Vi tror på den høje kvalitet af vores produkter , men hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere det inden for 30 dage.