Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Bøde 

kapacitet: 3Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT203
300,95 kr
kapacitet: 3Ah
spænding: 14.4V
Produktkode: PT202
304,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Mekaniske præcisionsværktøjer er ekstremt effektive og sparer energi. Men over tid vil de også lide af slitage på batteriet. Et svagt batteri er det, der gør et elværktøj nyttigt for mig. Det bruger mere tid tilsluttet ladekablet og mindre tid på at arbejde effektivt. Udskiftning af batteri i Fein-elværktøj er den nemmeste og bedste måde at puste nyt liv i selv de mest anvendte enheder. Dette hjælper dig med at få dit udstyr tilbage på vejen og gøre det mere mobilt. Dette giver dig ny drivkraft til renovering og byggearbejde og giver dig mulighed for at vende tilbage til effektiv normalitet. Vores Battery World Shop giver adgang til en bred vifte af Fein elværktøjs batteriindstillinger. De tilpasser sig hurtigt både brugerens og udstyrets individuelle behov. Alle produkter har en garantiperiode, så vores kunder kan være sikre på, at de køber kvalitet, der lønner sig både på kort og lang sigt.

En investering i kvalitet med fint

Batterierne af høj kvalitet i Fein elværktøjsbatterier sikrer en lang batterilevetid og sikker og pålidelig drift. Vi gør vores bedste for at holde vores tilbud opdateret for bedre at imødekomme vores kunders behov. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK