Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Bøde  (1)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Green Cell ® Akku für Werkzeug FEIN ABOP AWBP 10 ABS AFMM AFSC ASB ASCD ASCM ASCT ASW 18
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT203
300,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Mekaniske præcisionsværktøjer er ekstremt effektive og sparer energi. Men over tid vil de også lide af slitage på batteriet. Et svagt batteri er det, der gør et elværktøj nyttigt for mig. Det bruger mere tid tilsluttet ladekablet og mindre tid på at arbejde effektivt. Udskiftning af batteri i Fein-elværktøj er den nemmeste og bedste måde at puste nyt liv i selv de mest anvendte enheder. Dette hjælper dig med at få dit udstyr tilbage på vejen og gøre det mere mobilt. Dette giver dig ny drivkraft til renovering og byggearbejde og giver dig mulighed for at vende tilbage til effektiv normalitet. Vores Battery World Shop giver adgang til en bred vifte af Fein elværktøjs batteriindstillinger. De tilpasser sig hurtigt både brugerens og udstyrets individuelle behov. Alle produkter har en garantiperiode, så vores kunder kan være sikre på, at de køber kvalitet, der lønner sig både på kort og lang sigt.

En investering i kvalitet med fint

Batterierne af høj kvalitet i Fein elværktøjsbatterier sikrer en lang batterilevetid og sikker og pålidelig drift. Vi gør vores bedste for at holde vores tilbud opdateret for bedre at imødekomme vores kunders behov. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK