Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Til droner (3)

Batteri til drone

Drone -batterier er en vare, der skal udskiftes lejlighedsvis. Et stort udvalg af batterier giver dig mulighed for hurtigt at justere udskiftningen til en slidt komponent og puste nyt liv i dronen. Alle tilgængelige dronebatterier i vores butiks tilbud er dækket af garantiperioden. Som følge heraf er vores modtagere klar over, at de køber gennemprøvede løsninger, der vil fungere effektivt i lang tid. Vi inviterer dig til at sætte dig ind i vores særligt udvalgte og konstant opdaterede tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder en drone -batterivariant, der opfylder dine unikke behov og krav.
Sorter efter:
Batterie Green Cell ® für Hubsan H107 H107C H107CHD H107L 3.7V 380mAh
500mAh 7.4V
Green Cell batteri 500mAh 7.4V XT60
kapacitet: 380 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: RC09
157,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 500 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: RC15
232,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 500 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: RC16
65,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Ifølge de fleste droneoperatører er flyvetiden det største problem med disse enheder. Med modeller fra middelklassen kan vi forvente et par til flere minutter. For at få 20-30 minutters flyvetid har vi brug for en rigtig god drone. Muligheden for at udvide flyvningen er at udstyre dig med reservebatterier (eller endda et par!). Selvom dronens arbejdstid er nok for os, bliver vi selvfølgelig nødt til at udskifte batteriet på et eller andet tidspunkt. Da dette udstyr bruges meget ofte, vil tidspunktet for udskiftningen være hurtigere end senere.

Drone-batterier - for at flyve oftere og længere

I vores tilbud kan du finde batterier til droner fra sådanne producenter som: DJI - Syma - Hubsan - JJRC. Drone-batterier er et emne, der lejlighedsvis skal udskiftes. Batteriet kan betjenes hurtigt ved intensive droneflyvninger og mister sin energi i processen. Efter et stykke tid kan enheden forblive på kablet meget længere, og den tid, den kan bruges efter fjernelse, reduceres mærkbart. Drone-batterier er meget effektive, de skal tåle meget, men de er heller ikke uforgængelige. Høje temperaturer, skadelige faktorer og daglig tung brug afspejles i hvert udstyr, inklusive batterier.

Se vores brede udvalg af drone-batterier

Vores butik tilbyder højtydende drone-batterier, der er kompatible med forskellige fly, der er tilgængelige på markedet, såsom Dj Mavic, JJRC eller Syma. Du vil hurtigt genvinde større energiuafhængighed og øge bekvemmeligheden ved daglig brug. Den brede vifte af batterier giver dig mulighed for hurtigt at udskifte en slidt komponent og puste nyt liv i dronen. Alle drone-batterier, der er tilgængelige i vores butik, er dækket af garantiperioden. Takket være dette er vores kunder opmærksomme på, at de køber gennemprøvede løsninger, der vil fungere effektivt i lang tid. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde en række drone-batterier, der passer til dine unikke behov og krav.