Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Makita (4)

Oplader til Makita trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
181,95 kr
Tilføj til kurv
182,95 kr
Tilføj til kurv
149,95 kr
Tilføj til kurv
269,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er et af de mest anvendte elværktøjer fra både professionelle og guldvoksne hænder. En kraftig skruetrækker giver dig mulighed for hurtigt at forstå mange konstruktions- og reparationsopgaver og dermed fremskynde hele arbejdsgangen. En skruetrækker er lige så effektiv som batteriet . Dette skal igen have noget at genoplade. Skruetrækkeropladere er et standard tilbehør, der følger med i hver kasse. Stadig lider opladere mest over tid, hovedsagelig på grund af uagtsomhed. Mindre skader, fald, sammenrulning eller brud på kablet - alle disse fører til muligheden for at genoplade og genoplade enheden senere. At nå en situation, hvor skruetrækkeren kun oplader i en position, er et dårligt udsigten til at gennemføre presserende prioriteringsarbejde. Vores Battery Empire butik tilbyder opladere af høj kvalitet til en Green Cell Makita skruetrækker, som hurtigt kan tilpasses til dine tekniske behov og økonomiske muligheder. En oplader er et element, der gør enheder ubrugelige og dyre uden den. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har

alle Makita el-værktøjsopladere

12 måneders garanti.

Ofte udvalgte produkter

Makita er en af de producenter, der er populære hos en bred vifte af forbrugere over hele verden. Produkterne mærket med varemærket for dette mærke er kendetegnet ved effektivitet, høj behandlingskvalitet, modstandsdygtighed over for udnyttelse og overkommelig pris. Dette gør det til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. På trods af den videre udvikling er Makita udstyr ikke uforgængeligt. En defekt oplader annullerer funktionaliteten af en skruetrækker, og det er ofte umuligt eller for problematisk at købe en original del (lang ventetid). Green Cell er en kvalitet skræddersyet til Makita Green Cell Makita skruetrækkeroplader er en perfekt efterligning af originalen og giver dig mulighed for hurtigt at holde enheden på et rimeligt energiniveau. Nedenstående skruetrækkeropladere er specielt udvalgt til at passe til forskellige Makita modeller. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber fuldt kompatible enheder, der opfylder deres forventninger og behov.

Gendannet ydeevne

Manglen på en oplader svarer til manglen på evnen til at oplade skruetrækkerens batteri, hvilket resulterer i, at arbejdet pludselig stopper og ikke længere venter på, at situationen udvikler sig. Opladere til Green Cell Makita skruetrækkere er en kvalitet , der hurtigt mærkes. GC-opladeren er kendetegnet ved meget god modstandsdygtighed over for mekaniske skader, effektivitet og en lav pris. Udstyret, der tilbydes i denne kategori, vil hurtigt tilpasse sig de individuelle behov hos specialister og guldhænder. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK