Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Batterier til Metabo trådløse skruetrækkere

kapacitet: 3Ah
spænding: 12V
Produktkode: PT150
222,95 kr
kapacitet: 2Ah
spænding: 10.8V
Produktkode: PT151
155,95 kr
kapacitet: 2.1Ah
spænding: 4.8V
Produktkode: PT152
185,95 kr
kapacitet: 2.1Ah
spænding: 9.6V
Produktkode: PT222
237,95 kr
kapacitet: 3Ah
spænding: 18V
Produktkode: PT64
266,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
spænding: 12V
Produktkode: PT88
200,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En skruetrækker er et af de mest almindelige elværktøjer, der bruges i forskellige reparations- og konstruktionsopgaver. På grund af den øgede brugsfrekvens udsættes batteripakken for højere belastninger . Som et resultat bliver udstyret mere og mere forældet over tid og begynder ikke længere at udføre sine tilsyneladende enkle opgaver. Semifunktionelle systemer er ikke særlig nyttige. Det vil medføre en masse nedetid, der ikke er frustrerende nok til at påvirke bundlinjen ved at forstyrre andre opgaver. Batterierne i Metabo skruetrækkere har lang levetid, men er ikke udødelige. Fra tid til anden er det umagen værd at se nærmere på batterierne og akkumulatorerne i elværktøjet. Hvis enheden fejler, er det et klart signal om, at det er på høje tid at lede efter et nyt batteri.

Batterier til Metabo

I Battery Empire finder du et stort udvalg af forskellige genopladelige batterier og Metabo Green Cell batterier, der hjælper dig med hurtigt at gendanne den fulde energieffektivitet på dine enheder. Green Cell batterier har en lang batterilevetid på en enkelt opladning og passer perfekt til din Metabo model . Alle batterier i vores sortiment er udstyret med dyb afladning og beskyttelse mod overopladning. Dette betyder, at batteriets levetid forlænges betydeligt.

Kvalitet, som du hurtigt vil føle.

Batterier til Metabo Green Cell skruetrækker er moderne, kraftige tilføjelser, der hurtigt leverer udstyr til den tilsvarende strømledning. Som et resultat genvinder systemet sin effektivitet og kan let klare de opgaver, der er tildelt det. Green Cell er en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene . Metabo af Metabo batterier og akkumulatorer i batteriverden vil være en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. De hjælper dig med at få det bedste ud af dit Metabo udstyr og give dig mere spillerum. Elværktøj er en effektiv måde at udføre mange af dine presserende og prioriterede opgaver på. Men når de begynder at mislykkes, er selv de enkleste opgaver sværere end nødvendigt. Hvis du lejlighedsvis udskifter batteriet med et nyt, kan du nyde udstyrets fulde funktionalitet og opretholde et dynamisk tempo i arbejdet .

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK