Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Milwaukee (11)

Batterier til Milwaukee trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 5Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT143
439,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 4V
Produktkode: PT213
147,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT44
299,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT59
260,03 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT60
289,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT140
222,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT141
263,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT142
326,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT214
341,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT138
333,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3.3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT137
266,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Et solidt batteri kræves til et solidt værktøj

Milwaukee er et brand, der er populært blandt hjemmeforbedringsentusiaster. Takket være udstyr af høj kvalitet, der muliggør effektivt renoveringsarbejde. I enheder fra mærker som Milwaukee udsættes batteriet for ekstreme brugsbetingelser. Hvis dit Milwaukee batteri holder op med at følge med i dit tempo, er det sandsynligvis et offer for slitage. Dette er noget helt normalt og påvirker før eller senere alle batterier i forbrugerelektronik. I dette tilfælde overvejer du sandsynligvis to løsninger. At købe et nyt elværktøj, der kommer med en relativt dyr mulighed eller købe et erstatningsbatteri. Da du er her, vil du sandsynligvis undersøge, om det er værd at Milwaukee produkter med nye. Svaret er simpelt: det er ikke kun det værd, men ved at købe et nyt Milwaukee batteri hjælper du også med at reducere forureningen på planeten.

Fordele ved at vælge et Green Cell batteri

De Green Cell batterier, som du finder i vores sortiment, er solide udskiftningsbatterier til de originale batterier. Green Cell er garantien for, at dit elværktøj får ydelse i de næste lange års arbejde. Det betyder, at du ikke behøver at sige farvel til din elskede trådløse skruetrækker. De genopladelige batterier af høj kvalitet garanterer, at værktøjet kan udnytte sit fulde potentiale. Green Cell Milwaukee udskiftningsbatterier er omhyggeligt designet til at fungere perfekt sammen med værktøjet. Green Cell garanterer problemfri brug i op til 1000 opladningscyklusser, hvilket svarer til en nominel betjening af enheden i op til 3 år. Cellerne af høj kvalitet, der bruges i batteriet, garanterer lang, stabil og sikker brug uden afbrydelser. Derudover vil du ikke opleve nogen hukommelseseffekt i moderne Li-Ion-batterier. Dette er et fænomen, der fik batteriet til at blive forværret hurtigt og konstant.

Sikker brug af værktøjet selv under vanskelige forhold

Green Cell Milwaukee udskiftningsbatteri er designet med avanceret elektronik, der beskytter både dit værktøj og dig. Sikkerhedssystemerne sikrer aktiv kontrol af celletemperaturen, hvilket sikrer drift i et konstant interval. En anden vigtig funktion er beskyttelsen mod overopladning og den såkaldte dybe afladning, som ofte fører til beskadigelse af batteriet. Kortslutningsbeskyttelsessystemet registrerer automatisk trusler som følge af spændingsudsving. Batteriet slukker cellerne og elektronikken i det rigtige øjeblik. Huset på udskiftningsbatteriet fra Green Cell er lavet af solid ABS-plast. Det nøjagtigt monterede batteridæksel er ikke kun usædvanligt hårdt, men også modstandsdygtigt over for høje temperaturer. En anden vigtig funktion ved denne plastik er dens høje modstandsdygtighed over for stærke kemiske stoffer.

Hvordan vælges batteriet til den trådløse skruetrækker?

Når du beslutter at købe et Milwaukee batteri til dit værktøj, er det vigtigt at huske at sammenligne koden på dit gamle batteri med koden på dit værktøj eller oplader. Dette er en fantastisk måde at sikre, at du foretager det rigtige køb. Du kan også bruge filtrene til venstre, takket være hvilke du kan justere den krævede spænding og kapacitet, for eksempel: Milwaukee 12V batteri med en kapacitet på 2 Ah. I tvivlstilfælde bedes du kontakte os, så vi rådgiver dig om valget af det passende batteri. Efter køb af batteriet modtager du 12 måneders garanti og 30 dage for retur.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK