Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Oplader til trådløse skruetrækkere (2)

Oplader til trådløse skruetrækkere

Vælge kategorier:
Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...
157,95 kr
Tilføj til kurv
261,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En oplader er en enhed, der kræves for at elværktøj kan fungere korrekt. Det bruges ofte hurtigt, da hyppigheden af job, der bruger elværktøj, øges. Arbejdsforholdene, hvor der anvendes elværktøj og derfor opladere, kan være ekstremt vanskelige for enheden. Snavs, støv og risikoen for mekanisk beskadigelse udgør en lang række farer, der kan resultere i, at enheder ikke længere bruges i længere tid. En defekt oplader er et defekt el-værktøj. Når du køber opladere, skal du være forsigtig og huske kompatibilitet . Ellers er det meget let at gå glip af dit køb og beskadige enheden og forkorte batteriets levetid.

Oplader til 18V, 12V skruetrækker

Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af muligheder for opladere til skruetrækkere og andet elværktøj fra forskellige mærker. Green Cell skruetrækkere og andet elværktøj er perfekt gengivet modeller, der tillader sikker opladning med de relevante parametre - 12 eller 18 volt.

Strømforsyninger til forskellige mærker

Battery Empire Shop giver adgang til en række strømindstillinger for forskellige mærker og modeller af bærbare computere. I vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment finder du hurtigt en variant, der perfekt supplerer dine daglige teknologiske behov. Vi tilbyder effektive og overkommelige opladere til skruetrækkere og andet elværktøj. De stabile og sikre 12V og 18V opladere oplader batteriet hurtigt og giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde. El-værktøjsopladere er designet til at arbejde over et bredt spændingsområde, så du kan bruge dem med forskellige batterimodeller . At købe en erstatningsoplader er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. Det store udvalg af muligheder i vores butik giver dig mulighed for hurtigt at finde den bedste variant til dit elværktøj fra forskellige producenter.

Den sort, du har brug for

Ofte bruges elværktøj fra forskellige virksomheder på arbejdspladsen, fordi de har faciliteter, der gør det muligt for enheder at oplade hurtigt og er afgørende for at arbejde holder i det rette tempo. En bred vifte af opladere til forskellige typer og mærker af elværktøj gør det muligt for vores forretning bedre at imødekomme vores kunders forskellige behov. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud.