Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Retur, udskiftning eller garanti

Har du købt et produkt, men det lever ikke op til dine forventninger eller har haft en fejl? Du har ret til refusion eller erstatning.

30 dages returret

Hvordan kan jeg gøre krav på en 30 dages returret?

  1. Udfyld returformularen, dette vil fremskynde processen med returneringen.
  2. Efter indsendelse af formularen modtager vores kundeservice en automatisk besked fra dig med alle de nødvendige oplysninger.
  3. Vores kundeserviceafdeling vil kontakte dig og give dig yderligere instruktioner.
  4. Du modtager pengene senest 14 dage efter vi modtager din ordre.

Genvinding

Vi gør vores bedste for at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet. Vi ønsker, at de købte produkter fungerer fejlfrit i hele livscyklussen. I tilfælde af mangler indleder vi imidlertid de genvindingsprocedurer, der er nævnt i de følgende punkter på kundens anmodning.Vi yder teknisk support via mail [email protected]

Sådan behandles genvindingen

  1. Giv os besked om manglen helst via e-mail. Vi opfordrer dig til at udfylde den genvindingsformular, der er tilgængelig her.
  2. Beskriv manglen i detaljer og dine forventninger til, hvordan du vil have os til at håndtere genvindingsprocessen.
  3. Vores kundeserviceafdeling kontakter dig og giver yderligere instruktioner.
  4. I tilfælde af returnering af produktet tilbage til os opfordrer vi dig til at vedhæfte genvindingsformularen til pakken. Dette gør det lettere at identificere ordren og fremskynde proceduren.
  5. Vi opfordrer dig til at vedlægge et købsbevis - såsom en kvittering / momsfaktura på pakken.

Garanti

Hvert produkt, der sælges af Batteryempire.dk onlinebutikken, er dækket af en kvalitetsgaranti. Garantiperioden er altid angivet i produktbeskrivelsen og tælles fra det øjeblik, den blev frigivet. Online-shop fra Batteryempire.dk gør alt for at sikre, at de tilbudte produkter er af højeste kvalitet og håber, at det købte produkt fungerer uden fejl. Lithium-ion-batterier udsættes for gradvis slitage i hele deres levetid. På trods af dette forsikrer vi dig om, at vores garantipolitik tillader 20% slitage og behandler det som naturlig ældning af batteriet. Ethvert forbrug (reduktion i reel kapacitet) på mere end 20% ved afslutningen af garantiperioden i forhold til staten på tidspunktet for modtagelsen af produktet er grundlaget for klagen. Detaljerede garantibetingelser kan findes i butiksbestemmelserne.
Kontroller pakningens tilstand i nærværelse af kureren. I tilfælde af skader / manglende dele skal du bede kureren om at skrive en beskadigelsesprotokol.

Har du spørgsmål? Kontakt os!