Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

GreenWorks (3)

Greenworks plæneklipperbatterier

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 4Ah
Spænding: 40V
Produktkode: PT105
616,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 24V
Produktkode: PT175
356,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 80 V
Produktkode: PT249
750,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En plæneklipper er et værktøj, der bliver stadig vigtigere, når kviksølvkolonnen på termometeret stiger. Det grønne, der eksploderer omkring dig, skal gribes og trimmes. Nogle gange er en plæneklipper trukket ud af en garage eller et værksted ikke så effektiv, som du gerne vil have den. Den mest almindelige årsag til dette er et slidt batteri. Lejlighedsvis udskiftning af batteriet i plæneklipperen er en meget bedre og sikrere løsning end at holde enheden på ledningen under klipning. Disse Greenworks elektriske plæneklipperbatterier er kendetegnet ved deres høje ydeevne, lave fejlrate, robuste konstruktion og lave pris . Resultatet er en investering, som du hurtigt kan lykønske dig med, og som vil betale sig på kort og lang sigt. Det nye batteri i plæneklipperen giver dig mulighed for hurtigt at tilslutte det til den rigtige strømforsyning, hvilket giver dig meget større og mere effektiv handlefrihed.

Matchende Greenworks batterier

Vores Battery Empire butik giver dig adgang til skræddersyede løsninger i høj kvalitet til Greenworks græsslåmaskiner, der hurtigt tilpasser sig dine behov og budget. Hvert Greenworks-batteri leveres med 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder sikkerhed for, at de køber kvalitet, der varer længe og betaler for sig selv. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt finder en variant, der er skræddersyet til dine behov.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK