Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

DeWalt (17)

Batterier til trådløse DeWalt

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Werkzeug Akku PS130 DE9072 PS12VK für Black & Decker FS12 DeWalt 2802K DC740KA
Green Cell ® Akkuwerkzeug für DeWalt DE9074 2802K 2812K DC740KA
Werkzeug Akku DE9093 DE9503 für DeWalt DC020 DC212
Werkzeug Akku DE9037 PS130 für DeWalt und Black&Decker 12V 3000mAh
Green Cell ® Akku für Dewalt DE9036 DE9061 9.6V 2Ah
Green Cell ® Akku für DeWalt DE9037 DE9071 DE9074 12V 2Ah
Batterie (3Ah 24V) DE0240 DE0241 DE0243 Green Cell für DeWalt DC222KA DC223KA DC224KA DW006 DW008 DW017
Batterie Green Cell (7.5/2.5Ah 18/54V) DCB546 DCB546XJ DCB547 DCB548 DCB184 für DeWalt XR Flexvolt DCD776 DCF899P2 DCD796P2
kapacitet: 1.5Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT08
249,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT132
339,95 kr
kapacitet: 6Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT118
569,95 kr
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT255
266,95 kr
kapacitet: 2Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT16
294,91 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT10
292,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT07
389,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT52
252,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT65
266,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 9.6V
Produktkode: PT101
200,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PT90
207,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PT91
565,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 6Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT133
348,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2.5Ah
Spænding: 10.8V
Produktkode: PT247
kapacitet: 3Ah
Spænding: 24V
Produktkode: PT246
460,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 7.5Ah/2.5Ah
Spænding: 18V / 54V
Produktkode: PT263
668,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 5Ah
Spænding: 10.8V
Produktkode: PT248
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Erstatningsbatterier til DeWalt - solide og sikre

DeWalt er et solidt mærke med næsten et århundredes historie. Dette mærke har været involveret i fremstilling af elværktøj i mange år. DeWalt produkter kan være lidt mindre kendte end andre førende mærker til elværktøj, men deres kvalitet er ikke anderledes.

En stor fordel ved DeWalt værktøjer er den høje kvalitet af produkterne. DeWalt trådløse skruetrækkere er enheder, der er værdsat for deres solide konstruktion og ydeevne og viser sig både ved reparationer i huset om søndagen og i det daglige professionelle arbejde hos håndværkeren. Dette er også elværktøj, der sælges til en rimelig pris i forhold til kvalitet, takket være hvilket mærket anerkendes selv af mindre professionelle brugere.

DeWalt trådløse skruetrækkere og DeWalt trådløse værktøjer er ofte udstyret med Li-Ion-celler som standard. Disse er permanente batterier, der er udstyret med beskyttelsesforanstaltninger og gør arbejdet med DeWalt trådløse værktøjer sikkert og behageligt. Men selv det originale og nye DeWalt batteri har visse begrænsninger og skal passes som ethvert andet batteri.

Hvis værktøjet bruges intensivt, mister batteriet til sidst sin oprindelige ydeevne. I dette tilfælde er det værd at udskifte Green Cell Dette er et solidt polsk mærke med stor erfaring i fremstilling af sikre Li-Ion-batterier til mange enheder i forbrugerelektronikindustrien.

Nemt valg og langsigtet løsning - Green Cell

Måske kan du lide at arbejde med din DeWalt trådløse skruetrækker og ikke ønsker at dele med det. Dette er fantastisk, fordi vi giver dit værktøj et nyt liv til en relativt lav pris. I vores butik finder du et bredt udvalg af fabriksudskiftningsbatterier til mange enheder fra DeWalt Hvorfor er det værd at vælge et nyt erstatningsbatteri fra Green Cell

Frem for alt er dette et mindre problem, når alt kommer til alt er dette kun køb af et nyt batteri til DeWalt trådløse skruetrækker, ikke hele værktøjet. Når du har de seneste oplysninger om tilstanden på vores planet, ved du meget godt, at vi producerer mere elektronisk affald hvert år. Ved at købe et ekstra batteri hjælper du med at reducere dette problem. Dette er to fordele på samme tid. Ikke alene behøver du ikke skille dig ud af dit elskede værktøj, men du beskytter også miljøet.

Kontroller derfor rækkevidden af vores udskiftningsbatterier fra kategorien DeWalt udskiftningsbatteri.

Her finder du batterier fra mærkerne Green Cell og RDY, som garanterer flerdimensionelle fordele. Disse kraftige batterier giver dig mulighed for at komme tilbage til arbejde hurtigt og uden forsinkelse. Ved at købe et DeWalt udskiftningsbatteri giver du dig mulighed for at arbejde uden unødvendige afbrydelser. På denne måde bruger du det ene batteri, mens det andet oplader og venter på at blive drejet.

Når du bestiller et DeWalt 12v batteri, har du også 12 måneders garanti og 30 dages returret. Green Cell batterier giver dit DeWalt værktøj maksimal ydelse og effektivitet. Disse er kraftige batterier, der er fuldt kompatible med din enhed.

Du får præcis, hvad du betaler for

Denne enhed fungerer med den originale oplader, og dens levetid er endda 1000 opladningscyklusser. Dette nummer sikrer en effektiv batterilevetid på op til 3 år. Cellerne i DeWalt udskiftelige batterier har ingen hukommelseseffekt. Denne ulempe fik batteriet til at "huske" den værdi, hvormed du opladede batteriet. På grund af denne effekt har du endda mistet flere dusin procent efter blot et par opladningsprocesser, selvom dette var et helt nyt batteri.

Green Cell lithium-ion-batterier ikke dette problem. Dette giver dig mulighed for at udnytte det fulde potentiale i det batteri, du har købt, uden at miste dets kapacitet.

Producenten af udskiftningsbatterier, Green Cell ved meget godt, at hver type batteri behandles forskelligt. Elværktøjet er trods alt udsat for mere ekstreme forhold end en bærbar computer eller smartphone. Af denne grund skal sikkerhed gå hånd i hånd med maksimal ydelse.

Batterierne til DeWalt værktøjerne er kendetegnet ved en høj temperaturmodstand, systemerne i batteriet overvåger kontinuerligt cellerne. I tilfælde af en trussel slukker batteriet for strømforsyningen, hvilket gør arbejdet helt sikkert selv under ekstreme forhold. Dette er ikke det eneste system, der gør Green Cell batteriet i dit DeWalt værktøj helt sikkert at bruge.

Battericellerne bevarer deres anvendelighed meget længere takket være beskyttelsen mod overopladning og dyb afladning. Det udskiftelige batteri fra DeWalt registrerer automatisk værdier, der ligger uden for den optimale batteritilstand. Dette gør det muligt for cellerne at blive beskyttet mod permanent skade.

Sikre og solidt designede batterier

Når du bruger Green Cell batterier, har du ingen grund til at bekymre dig om kortslutning. Selve batteriet registrerer potentielt farlige spændingsudsving. Når en trussel opdages, lukkes både elektronik og celler. For at undgå ulemper forårsaget af batterier af dårlig kvalitet har Green Cell mærket sørget for, at reservedelene passer perfekt. Af denne grund fungerer batteriet perfekt sammen med enheden. DeWalt værktøj behandler udskiftningsbatteriet på samme måde som originalen.

Under renoveringsforhold er batteriets kabinet lige så vigtigt som dets interne komponenter. Af denne grund blev der anvendt slidstærk ABS-plast til fremstilling af huset. Denne type plast er kendetegnet ved stor hårdhed og ridsefasthed. ABS har en høj modstandsdygtighed over for kemiske stoffer, hvilket også er vigtigt, når det kommer i kontakt med batterier.


Læs mere

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK