Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Craftsman  (2)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Wenn ich einen Ni-Cd (Nickel-Cadmium)-Akku habe, kann ich Ni-Mh (Nickel-Metall-Hydrid)-Zellen verwenden?

Derzeit gibt es keinen Verkauf von Batterien, die auf Ni-Cd-Zellen aufgebaut sind, sie werden durch Ni-Mh-Zellen ersetzt, die weniger schädlich für die Umwelt sind. Diese Zellen können austauschbar verwendet werden, so dass wir den Ni-Mh-Akku im Austausch gegen den Ni-Cd-Akku verwenden können.


Derzeit gibt es keinen Verkauf von Batterien, die auf Ni-Cd-Zellen aufgebaut sind, sie werden...

Wenn ich ein altes Ladegerät habe, wird dann das neue damit aufgeladen?

Achten Sie in diesem Fall auf die Art der in der Batterie verwendeten Zellen. Wenn Sie planen, einen Li-Ionen-Akku (Lithium-Ionen) zu kaufen und zuvor einen Akku mit Ni-Mh (Nickel-Methylhydrid) oder Ni-Cd (Nickel-Cadmium) Zellen verwendet haben, wird der neue Akku nicht von unserem Ladegerät aufgeladen und Sie müssen ein geeignetes Ladegerät kaufen.


Achten Sie in diesem Fall auf die Art der in der Batterie verwendeten Zellen. Wenn Sie planen,...
kapacitet: 2Ah
spænding: 19.2V
Produktkode: PT178
266,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
spænding: 19.2V
Produktkode: PT179
311,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Elværktøj er almindeligt anvendte sæt af forskellige specialudstyr designet til specifikke bygge- og reparationsopgaver. Både specialister og hjemmelavede guldhåndtag er udstyret med mindst et elværktøj. Værktøjer af høj kvalitet er grundlaget for arbejde af høj kvalitet og hurtig implementering af de antagne mål. Håndværker elværktøj er et af de mest populære valg for moderne forbrugere. De er kendetegnet ved høj ydeevne og holdbarhed i daglig brug. Men selv håndværkere kan ikke udholde den konstante brug på arbejdspladsen. Over tid begynder batteriet i elværktøjer at svigte, hvilket er forbundet med et fald i produktivitet og kvaliteten af de udførte opgaver. Udskiftning af batteriet i Craftsman enheder giver dig mulighed for hurtigt at genoplade dine enheder og vende tilbage til funktionel normalitet. Udskiftning af batterier i håndværktøjsmaskiner er meget mere økonomisk end at prøve at købe nye.

Valgte bedste muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af håndværksværktøjs batteriindstillinger, der passer både til dig og dit udstyr hurtigt. Alle batterier har en garantiperiode, så vores kunder ved, at de køber løsninger i høj kvalitet, der fungerer effektivt over lang tid.

Bedste muligheder

Vi bestræber os på konstant at opdatere vores tilbud og tilpasse det endnu bedre til vores kunders behov. Når du Craftsman elværktøjsbatteri, er du sikker på, at du laver en investering, der vil betale sig både på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK