Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Craftsman  (2)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
kapacitet: 2Ah
Spænding: 19.2V
Produktkode: PT178
266,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 19.2V
Produktkode: PT179
311,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Elværktøj er almindeligt anvendte sæt af forskellige specialudstyr designet til specifikke bygge- og reparationsopgaver. Både specialister og hjemmelavede guldhåndtag er udstyret med mindst et elværktøj. Værktøjer af høj kvalitet er grundlaget for arbejde af høj kvalitet og hurtig implementering af de antagne mål. Håndværker elværktøj er et af de mest populære valg for moderne forbrugere. De er kendetegnet ved høj ydeevne og holdbarhed i daglig brug. Men selv håndværkere kan ikke udholde den konstante brug på arbejdspladsen. Over tid begynder batteriet i elværktøjer at svigte, hvilket er forbundet med et fald i produktivitet og kvaliteten af de udførte opgaver. Udskiftning af batteriet i Craftsman enheder giver dig mulighed for hurtigt at genoplade dine enheder og vende tilbage til funktionel normalitet. Udskiftning af batterier i håndværktøjsmaskiner er meget mere økonomisk end at prøve at købe nye.

Valgte bedste muligheder

Vores Battery World-butik giver adgang til en bred vifte af håndværksværktøjs batteriindstillinger, der passer både til dig og dit udstyr hurtigt. Alle batterier har en garantiperiode, så vores kunder ved, at de køber løsninger i høj kvalitet, der fungerer effektivt over lang tid.

Bedste muligheder

Vi bestræber os på konstant at opdatere vores tilbud og tilpasse det endnu bedre til vores kunders behov. Når du Craftsman elværktøjsbatteri, er du sikker på, at du laver en investering, der vil betale sig både på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK