Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

HTC (2)

HTC mobiltelefon batterier

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Akku B0PF6100 für HTC Desire 820 826
Akku B0PGE100 für HTC One M9 S9
kapacitet: 2600 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP102
112,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2840 mAh
spænding: 3.8V
Produktkode: BP108
185,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
I dag er det en urealistisk mulighed for en moderne bruger at forlade huset uden en mobiltelefon. Smartphonen supplerer praktisk talt alles hverdag og gør det muligt at forblive i kontakt med hele verden , forevige og udveksle erfaringer og tale overalt. Den dynamiske brug af en smartphone over tid påvirker dens evne til at lagre energi. Batteriet kører hurtigere og hurtigere, og selve enheden skal sidde på opladerkablet oftere og oftere. Når batteriet aflades, mister smartphonen mobilitet, og brugerens hovedtanke bliver problemet med, om han kan klare at oplade telefonen i tide, eller om der er en gratis (og let tilgængelig) stikkontakt, hvor han går. HTC smartphones er et stadig mere populært valg blandt brugere, der søger høj ydeevne og kvalitet. Men som alle andre globale telefoner med mærkevarer kan HTC ikke undgå batterilevetid. Batteriet i telefonen kan vare et par dage med fuld belastning lige fra starten. Efter kun et halvt år eller et år er denne tid imidlertid reduceret betydeligt. Løsningen er at udskifte batteriet med et nyt selv. Vores Battery Empire butik tilbyder Green Cell

HTC batterier

der hurtigt bringer din telefon tilbage til energisektoren. Det er en investering i kvalitet og mobilitet, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt.

Kvalitet, der appellerer til brugeren

HTC telefoner overgik hurtigt deres konkurrenter. Så det er ikke underligt, at telefoner fra dette mærke i stigende grad bliver valgt af moderne brugere. I modsætning til hvad der ser ud, er det muligt at udskifte batteriet selv . Det var forkert at antage, at en moderne smartphone ikke kan acceptere reservedele undtagen service. Integrationen af tjenesten øger ikke kun udskiftningsomkostningerne, men strækker sig også over tid. Enhederne ligger ofte på hylden (nogle gange efter et par uger) og venter på en erstatningsdel. Udskiftning af batterier i selvbetjening er ikke en kompliceret proces, der sparer tid og penge , hvilket betyder, at de gemte ressourcer kan bruges til andre prioriteter.

Højkvalitets batterier til HTC

Vores butik tilbyder batterier til forskellige Green Cell HTC modeller, der hurtigt tilpasser sig enhedernes teknologiske behov. De er en perfekt kopi af originalen, de er kendetegnet ved høj effektivitet, lang levetid og lav pris . Vores Shop Battery Empire bestræber os på at holde vores eksisterende sortiment opdateret. Dette gør det muligt for os bedre at tilpasse os de voksende behov hos vores kunder. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK