Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

IBM Lenovo (2)

IBM- Lenovo tastatur

Sorter efter:
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Lenovo E51 G50 G50-30 G50-70 G50-45
Green Cell ® Tastatur für Laptop Lenovo IdeaPad G560 G570 G575 G770 QWERTZ DE
155,00 kr
Tilføj til kurv
165,00 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Tastaturet i en bærbar computer er et element, der i modsætning til dets udseende hurtigt kan blive slidt. Den daglige intensive brug af enhederne afspejles hurtigere i denne komponent. Over tid kommer det ikke så let at skrive stille og forsigtigt, og hvert tastetryk kan lyde som et skud fra en hætte. Der er også situationer, hvor udskiftning af tastaturet simpelthen ikke kan udsættes. Over tid bliver det mindre og mindre funktionelt, æstetisk og hygiejnisk - kort sagt er det tid til ændringer. At udskifte tastaturet i en bærbar computer er ikke et stort problem . Det tager et par til flere minutter at gennemføre hele processen alene. Dette eliminerer udmattelsen af tjenesten og skaber ekstra omkostninger og en længere (undertiden og uger) adskillelse fra udstyr. Vores Shop Battery Empire tilbyder adgang til en bred vifte af

Tastaturindstillinger til Lenovo

Green Cell bærbare computere. De er en perfekt replika af originalen, der perfekt opfylder systemets tekniske krav. Green Cell tastaturer er et mere effektivt og økonomisk alternativ til at udskifte en slidt komponent på Lenovo bærbare computere.

Matchede Lenovo reservedele

Før eller senere er det tid til at udskifte tastaturet i den bærbare computer. Oversvømmelse, snavs og daglig brug vil påvirke funktionen af dette element over tid. Ofte er det ikke nødvendigt at skifte hele den bærbare computer, selvom brugerne får panik, når de prøver at gøre det, når tasterne nægter at adlyde. Green Cell Lenovo bærbare tastaturer er en investering, der betaler sig hurtigt på kort og lang sigt. Som et resultat vil kvaliteten af skrivning og brug af enhederne hurtigt gendannes og give dig mere frihed til at bruge dine enheder. Udskiftning af tastaturet koster kun en brøkdel af prisen på ny hardware. Derfor er det ikke værd at handle hurtigt, bare tag en dyb indånding og gør dig bekendt med vores tilbud. Der finder du en bred vifte af Green Cell modeller, der passer til Lenovo laptops og notebooks. Vores tastaturer er indbygget og funktionelt udskiftet, så dine enheder hurtigt kan bringes tilbage til det rigtige sted.

Løbende opdaterede tilbud

Vores butik stræber efter konstant at udvide det eksisterende sortiment. Dette gør det muligt for os bedre at imødekomme vores moderne kunders teknologiske behov og give dem den bedste kvalitet på markedet. Vi tilbyder 24 måneders garanti på alle Lenovo Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, og vi er sikre på, at du hurtigt finder noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK