Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Olympus (7)

Olympus kamera batteri

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
kapacitet: 770 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB32
118,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 900 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB47
148,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1100 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB53
148,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1050 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB43
141,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1900 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB72
222,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1100 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: CB82
118,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 1600 mAh
Spænding: 7.4V
Produktkode: CB83
133,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Kamera batterier bliver mere og mere overflødige med tiden. På grund af forringelsen i ydeevne bruger batteriet mere tid tilsluttet opladeren og mindre tid, når du sætter det tilbage i kameraet. Lejlighedsvis batteriskift i kameraet er et must, hvis du vil bevare den fulde funktionalitet og sikre, at intet undslipper objektivet, og selve kameraet ikke hilser brugeren med en mørk skærm. Forøgelsen i brugsfrekvensen er forståelig. I dag er der flere måder at fange unikke oplevelser på, og enhver fotoentusiast vil gøre minderne fanget så klare som muligt. Olympus er en af de mest valgte enheder af moderne, kyndige brugere, der leder efter en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene. Når alt kommer til alt kan Olympus heller ikke stå tid, og som ethvert andet selskabs batterier holder deres batterier over tid. Hvis du udskifter batteriet på dit Olympus kamera, kan du hurtigt puste nyt liv i dit udstyr og nyde fuld funktionalitet i længere tid. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af batterimuligheder til Olympus , der hurtigt kan tilpasses dine individuelle behov. I enhver

Olympus kamera batteri

I vores butik får du 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder tillid til, at de får nogle af de bedste løsninger på markedet for at forlænge deres udstyrs levetid.

Kraftige batterier til Olympus kameraet

Olympus og dets kameraer udgør en ekstremt omfattende produktkategori. Nedenfor finder du et udvalg af specielt udvalgte batterier af høj kvalitet, der kan tilpasses de teknologiske krav til din model. Høj ydeevne og lav pris gør Olympus batterier til en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt. Ved at skifte batteri kan du være sikker på, at dit udstyr ikke svigter på det forkerte tidspunkt, og at du kan fange minder i linsen uden afbrydelse. I vores Battery Empire Store finder du en række batterier til forskellige Olympus kameramodeller . Vores tilbud er specielt valgt og opdateres løbende, så vi bedre kan tilpasse os vores kunders individuelle behov. Alle batterier, der præsenteres i denne kategori, er kendetegnet ved høj ydeevne, som effektivt forlænger kameraets levetid. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK