Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Internetbutikken regler batteryempire.dk

træder i kraft pr. 27.09.2022

(i det følgende benævnt "regler")

 1. GENERELLE BESTEMMELSER

  1. Disse regler regulerer rettigheder og forpligtelser i forbindelse med brugen af ​​batteryempire.pt-webstedet, som er tilgængelige på domænet www.batteryempire.pt, og de regler, der gælder for køb af produkter via batteryempire.dk-webstedet. 

  2. Butikken batteryempire.pt fungerer på www.batteryempire.pt og drives af CSG SPÓŁKA AKCYJNA med base i Kraków, Polen. Kalwaryjska 33, 30-509 Kraków, registreret i forretningsregistret fra registeret over nationale domstole, der opretholdes af distriktsretten i Kraków-Śródmieście, 11. handelsafdeling i registeret over nationale domstole, under nummer KRS: 0000714229, NIP (EU-moms ): PL6793163992, REGON: 36929326900000, BDO: 00001114: 350 000,00 PLN fuldt betalt. Postadresse: Battery Empire (CSG S.A.), ul. Kalwaryjska 33, 30-509 Krakow.
   Kunder kan kontakte følgende e-mail-adresse med e Sklep batteryempire.dk: [email protected]. Taksten for en telefonforbindelse med det angivne nummer er den samme som taksten for en normal telefonforbindelse i henhold til den takstpakke, der leveres af den leverede tjenesteudbyder.

  3. Oplysningerne, der gøres tilgængelige på onlinebutikens websted eller i tilfælde af bestilling via et andet middel til fjernkommunikation, er kun en invitation til at indgå en kontrakt i henhold til § 43a i civilret, som sælgeren sender til kunden, og ikke et tilbud i overensstemmelse med bestemmelserne i Civil Code.

 2. DEFINITIONER
  Udtrykkene brugt i forskrifterne betyder:


  1. CSG - Spółka CSG SPÓŁKA AKCYJNA med base i Kraków (Polen), ul. Kalwaryjska 33, 30-509 Kraków, registreret i forretningsregistret fra registeret over nationale domstole, der opretholdes af distriktsretten i Kraków-Śródmieście, 11. handelsafdeling i registeret over nationale domstole, under nummer KRS: 0000714229, NIP (EU-moms ): PL6793163992, REGON: 36929326900000, BDO: 0000113, aktiekapital: 350.000,00 PLN fuldt indbetalt.

  2. Kunde - en bruger, der korrekt registrerer sig i batteryempire.pt-butikken og har indgået en kontrakt med CSG, som følge heraf er oprettet en konto.

  3. Forbruger - er den fysiske person, der praktiserer juridiske handlinger med iværksætteren, der ikke er direkte relateret til hans forretning eller professionelle aktivitet.

  4. KONTO - er en elektronisk tjeneste, der er markeret med et individuelt navn (login) og en adgangskode efter kundens valg, som indeholder de midler, som sælgeren leverer, så kunden kan bruge specielle funktioner eller tjenester. Kunden får adgang til kontoen ved hjælp af navn (login) og adgangskode efter registrering i onlinebutikken. Kontoen giver dig mulighed for at gemme oplysninger om kundens kontaktoplysninger for forsendelse af produkter, det giver dig også mulighed for at overvåge status for ordrer og deres historie, reservationer og andre tjenester leveret af sælgeren.

  5. Produkt - løsøre eller løsøre, der er genstand for en købekontrakt.

  6. Registrering - en unik aktivitet, der involverer oprettelse af en konto, der udføres uafhængigt af brugeren og / eller på brugerens anmodning ved hjælp af værktøjer, der er tilgængelige i butikken batteryempire.pt eller ved at kontakte hotline.

  7. Sklep batteryempire.dk - online transaktionstjeneste, der drives af CSG, tilgængelig under domænet www.batteryempire.pt, hvorigennem produkterne til salg præsenteres, og som giver dig mulighed for at afgive en ordre.

  8. Sælger - CSG - Spółka CSG SPÓŁKA AKCYJNA.

  9. Kontrakt - en aftale om levering af gratis elektroniske tjenester - indgået frivilligt af brugere med CSG efter bekræftelse på registrering. Dette dokument regulerer reglerne for indgåelse af købs- og salgskontrakter og reglerne for levering og brug af tjenester leveret af sælgeren gennem en onlinebutik til sine kunder. Reglerne fastlægger kundens og sælgerens rettigheder og forpligtelser.

  10. Købskontrakt - en købekontrakt i henhold til Civil Code, der vedrører salg af produkter til kunden til en pris muligvis plus tillægsbetalinger inklusive transportprisen, hvis betingelser er forklaret detaljeret i denne forordning. Købsaftalen underskrives mellem kunden og sælgeren ved hjælp af fjernkommunikation, efter at ordren er accepteret af sælgeren i overensstemmelse med de principper, der er defineret i denne regel. Købsaftalen specificerer især produktet, dets vigtigste egenskaber, pris, transportomkostninger og andre relevante betingelser

  11. Brugernavn - (1) individuel; eller en autoriseret repræsentant eller (2) en juridisk enhed. Hvis kunden er en fysisk person med begrænset personlighed, forpligter han sig til at opnå det juridisk effektive samtykke fra sin juridiske repræsentant til at indgå en købekontrakt for levering af tjenester og bevise dette samtykke på anmodning fra sælgeren, mens købsaftalerne indgås onlinebutikker har karakter af kontrakter, der normalt indgås om små og almindelige daglige forhold.

  12. Orden - udtryk for kundens vilje, der fører til indgåelse af en fjernkøbskontrakt ved hjælp af fjernkommunikationsmidler, der definerer de produkter, som kunden ønsker at indgå en købekontrakt for, og indeholder de kundedata, der er nødvendige for indgåelse og opfyldelse af kontraktkøbet. Ordrer for hvert produkt betragtes som et særskilt tilbud fra kunden om at gennemføre en købekontrakt.

  13. Varemærke - lov 64/1964 Coll., Civil Code, som ændret.

 3. TRIN TIL BRUG AF LAGRING BATTERYEMPIRE.DK

  1. De nødvendige tekniske minimumsbetingelser, hvis overensstemmelse er nødvendige for samarbejde med IKT-systemet, der anvendes i batterietempire.pt-butikken, herunder indgåelse af en kontrakt eller købekontrakt, inkluderer: (1) en computer, bærbar computer eller anden multimedieenhed med Access internettet; (2) adgang til elektronisk post (3) webbrowser: Mozilla Firefox version 17.0 og nyere eller Internet Explorer version 10.0 og nyere, Opera version 12.0 og nyere, Google Chrome version 23.0. og nyere, Safari version 5.0 og nyere. For at registrere, indgå eller sælge en kontrakt skal brugeren have en gyldig / aktiv e-mail-adresse, i nogle tilfælde et tastatur eller en anden markør, der gør det muligt at udfylde de elektroniske formularer korrekt.

  2. Brugeren har mulighed for at afgive ordrer og indgå en købekontrakt efter registrering og oprettelse af konti, der er indsamlet fra deres data og information om deres aktiviteter i batteryempire.dk butikken. Levering af tjenester på kontoen er gratis og ubegrænset. Kunden har til enhver tid ret til at trække den U-tale, der er afsluttet med CSG på kontoen, tilbage ved at sende en erklæring om opsigelse til e-mail-adressen: [email protected] Dette inkluderer ikke tilfælde, hvor CSG udføres på baggrund af kontrakter indgået af klienten. I dette tilfælde er effekten af ​​opsigelsen af ​​kontrakten på tidspunktet for implementeringen af ​​Z ontracts.

  3. Visning af batteriempire.pt sortiment Butikken kræver ikke registrering. Bestilling af produkter fra batteryempire.pt butiksortimentet af kunden er kun muligt efter registrering (oprettelse af konto).

  4. Ved at markere afkrydsningsfeltet "Jeg har læst og accepteret reglerne" under registreringsprocessen, bekræfter brugeren, at han har læst, forstået og accepteret disse regler og accepterer alle dets betingelser og forpligter sig til at overholde dem.

  5. De personoplysninger, der leveres af brugeren under registreringen og efterfølgende ændres af ham, når de bruger batteryempire.pt-butikken, skal være sande, lovlige og især må de ikke krænke tredjeparts rettigheder. Brugeren / kunden har ikke ret til at blive placeret i personoplysningerne til S Pats batteryempire.dk af tredjeparter og tredjepartsbillede uden den juridisk krævede tilladelse eller samtykke fra personen.

  6. CSG kan af alvorlige grunde ændre de brugsregler, der er angivet af brugeren / kunden med batteriempire.pt-klappen, især begrænsningerne for den tilladte leveringsmetode, valget af betalingsmetoder samt sammensætningen og amówień. Vigtige grunde, især:

   1. en rimelig antagelse om, at brugeren med vilje handler mod CSG på en sådan måde, at han placerer ordren / ordrer med mulighed for betaling ved levering og derefter ikke modtager ordren,

   2. en rimelig antagelse om, at brugeren med vilje handler til skade for CSG på en sådan måde, at han bruger de tjenester, der tilbydes af CSG på en måde, der er i modstrid med disse regler

   3. Der er rimelig tvivl om rigtigheden og nøjagtigheden af ​​de data, der leveres af brugeren, og disse tvivl vil ikke blive fjernet på trods af kontakt via telefon eller e-mail. 

  7. Brugeren kan indgive en klage over driften af ​​batteriempire.pt banke (inklusive betjening af kontoen) inden for 30 dage fra den dag, hvor driften af ​​batteriempire.pt banke fandt sted i tilfælde af fejl eller afbrydelser. Klager kan indgives i elektronisk format ved at sende en e-mail til følgende adresse:  [email protected] eller skriftligt til adressen på butikken angivet i punkt 1.2. Forskrifter. I klagen anbefales det, at brugeren angiver: hans navn og efternavn, adresse for korrespondance, type og dato for årsagen til klagen. Svaret på CSG-klagen vil blive givet straks inden for en periode på højst 14 dage fra datoen for indsendelse.

 4. TILGÆNGELIGE PRISER FOR PRODUKTER OG BETALINGSMETODER

  1. Priserne på de produkter, der præsenteres i Batteryempire.pt-butikken, udtrykkes i euro og er brutto, det vil sige de inkluderer afgifter på varer og tjenester (moms). Produktpriser inkluderer ikke forsendelsesomkostninger. Leveringsomkostninger er altid angivet i batteryempire.pt-butikken, når du afgiver en ordre, selv umiddelbart før og under godkendelsen og placeringen af ​​ordren og er inkluderet i den samlede ordremængde. Den samlede værdi af ordren inkluderer prisen på produktet og omkostningerne ved levering.

  2. En momsfaktura udstedes for hvert produkt, der sælges af CSG P. Momsfakturaen sendes elektronisk til den e-mail-adresse, som kunden har angivet. Vedtagelse af regler udgør også samtykke til afsendelse (deling) af fakturaer i elektronisk format i overensstemmelse med de principper, der er beskrevet i reglerne. Oplysninger om kundedata til udstedelse af momsfakturaer i form af et skatteidentifikationsnummer og i virksomhedens eksklusive ejendom forstås som et udtryk, der vil afslutte U reči S pivom i positionen som iværksætter.

  3. CSG forbeholder sig ret til at ændre prisen på de produkter, der tilbydes af batteryempire.dk butikken. Dette gælder ikke for allerede afgivne ordrer.

  4. Kunden, der køber de produkter, der tilbydes i batteryempire.dk-butikken, har følgende betalingsmetoder for dette produkt

   1. kreditkort, betaling eller overførsel af elektroniske tjenester via Braintree-, Stripe- eller PayPal-tjenester (sikker 128-bit SSL-forbindelse)

   2. ved overførsel til batteryempire.pt bankkonto
    IBAN DE75 8505 0100 0232 0589 38
    BIC WELADED1GRL
    Bankklassifikationskode 85050100

 5. PROCEDURE FOR UDFYLDELSE AF EN SALGSAFTALE

  1. Oplysningerne på vingårdswebstedet Batteryempire.pt er en invitation til at indgå kontrakter. Kunden, der placerer ordren gennem de mekanismer, der er tilgængelige på S, indlæser batteryempire.pt består af specifikke tilbud P for at opfylde de betingelser, der er defineret i P for at deltage.

  2. Efter bestillingen modtager kunden en e-mail, der er genereret og gemt fra batteryempire.pt, der bekræfter registreringen af ​​ordren i systemet. Denne e-mail svarer ikke til at erklære accept af tilbuddet og lukke købskontrakten.

  3. Købsaftalen indgås, efter at Sælger har bekræftet tilgængeligheden af​​Produktet og accept af Kundens tilbud, hvilket vil blive bekræftet med en speciel e-mail sendt til Kunden efter afslutningen af ​​ordren. Deling af bekræftelse, konsolidering, indholdssikkerhed indeholdt salg af U-tale med efterfølgende afsendelse til kunden beskrevet ovenfor ved e-mail-bekræftelse af modtagelse af kontrakter til implementering.

  4. Opfyldelsesstedet i forbindelse med køb af P roduktów i S betales af batteryempire.dk er leveringsadressen i henhold til kundens krav.

 6. BESTIL OMKOSTNINGER, TID, METODE OG LEVERINGSOMKOSTNINGER

  1. Produkter leveres kun til adresser beliggende i Portugals område.

  2. Omkostningerne ved transport og levering af Produkterne opkræves af kunden, medmindre andet er angivet i købsaftalen. Oplysninger om omkostningsbeløbet og mulige leveringsmetoder gives på den måde, der er specificeret i punkt 4.1. Bestemmelser og i kurven, der indeholder de valgte produkter P.

  3. CSG vil gøre alt for at sikre, at ordrenes behandlingstid er gavnlig for kunden. Kontraktens varighed afhænger af tilgængeligheden af ​​produktet og leveringstiderne. Detaljerede oplysninger om varigheden af ​​ordren findes i fanen "Leveringstid og omkostninger".

  4. Leveringstiden for produkterne er ikke mere end 7 dage fra datoen for købekontrakten. Fristen for modtagelse af forsendelsen er ved hver afslutning af ordren plus leveringsperioden.

  5. CSG er ikke ansvarlig for manglende levering af Produkterne eller for forsinkelsen i levering af Produkterne forårsaget af forkert eller unøjagtig levering af leveringsadressen eller e-mail-adressen til Kunden. CSG forbeholder sig ret til at opsige købekontrakten i det tilfælde, der er nævnt i foregående punktum. Derudover kan CSG kræve skader i størrelsen af ​​forsendelsesomkostninger på grund af forkert eller unøjagtig levering af leveringsadressen til kunderne.

 7. TILBAGEHOLDELSE AF SALGSaftale

  1. Inden for 30 dage efter modtagelse af det bestilte produkt har forbrugeren ret til at returnere det uden at oplyse grunden, forudsat at fordele og produkter, der ikke kan returneres, i henhold til gældende lovgivning ikke kan dispenseres. Reglerne for opsigelse af købs- og salgskontrakten, herunder den standard opsigelsesformular, som forbrugeren kan bruge, samt de tilfælde, hvor fortrydelsesretten ikke er berettiget, er beskrevet i de retningslinjer, der udgør bilag 1 til regulering. (i overensstemmelse med bestemmelserne i afsnit 7 til 10 i lov nr. 102/2014)

  2. Betingelsen for opsigelsen af ​​købekontrakten udløber efter 30 dage fra den dag, hvor forbrugeren erhvervede ejerskab af det bestilte produkt, eller når en tredjepart, som ikke er transportør og udpeget af forbrugeren, erhvervede ejerskab af det bestilte produkt.

  3. For at overholde fristen for opsigelse af købekontrakten er det tilstrækkeligt for forbrugeren at sende sælgeren oplysninger om udøvelsen af ​​retten til at opsige købekontrakten inden opsigelsesperioden udløber.

  4. For at udøve retten til at opsige købekontrakten skal kunden informere sælgeren om sin beslutning om at opsige kontrakten ved hjælp af en klar erklæring (for eksempel ved brev sendt med posten til den postadresse, der er specificeret i punkt 1.2 i disse regler, eller via e-mail til [email protected]. i en juridisk form, hvoraf et eksempel er knyttet til denne forordning)

  5. Sælgeren beder venligst forbrugeren, medmindre det er ubehageligt for ham, at vedlægge en momsbekræftelse eller faktura til tilbagetrækningserklæringen eller den returnerede vare, da dette kan hjælpe med at fremskynde returproceduren, hvis et sådant dokument er præsenteret i en traditionel form (på skrift)

  6. Retten til at opsige kontrakten, der er indgået via butikken batteryempire.dk, er ikke berettiget til forbrugeren i forhold til kontrakterne:

   1. levering af tjenester i tilfælde af at batteryempire.pt-butikken har udført en fuld service med udtrykkeligt samtykke fra K onsumentet, som blev informeret forud for bestemmelsen om, at det ville miste retten til at opsige kontrakten i overensstemmelse med klausulerne;

   2. hvor prisen eller vederlaget afhænger af udsving på det finansielle marked, som sælgeren ikke har kontrol over, og som kan forekomme inden opsigelsesperioden udløber;

   3. hvor det er formålet med opfindelsen at levere ikke-præfabrikerede produkter fremstillet i overensstemmelse med specifikationerne for forbrugeren eller arbejdstageren for at imødekomme individuelle behov;

   4. hvor genstanden for tjenesten er en vare, der forværres hurtigt eller har en kort levetid;

   5. hvor genstanden for tjenesten er ting, der ifølge deres natur uløseligt er knyttet til andre ting;

   6. hvis formål med tjenesten er lyd- eller videooptagelser eller computerprogrammer leveret i forseglet emballage, hvis emballagen er åbnet efter levering;

   7. til levering af digitalt indhold, der ikke er gemt i et håndgribeligt medium, hvis udførelsen af ​​kontrakten er startet med udtrykkeligt samtykke fra K onsumento inden udløbet af opsigelsesperioden og efter at have informeret dig om tabet af retten til at opsige kontrakten.

  7. I forbindelse med opsigelsen af ​​kontrakten er forbrugeren forpligtet til at returnere produkterne til sælgeren i uændret tilstand, medmindre der kræves en ændring i omfanget af normal brug.

  8. Produkterne skal returneres med det samme, men inden for 14 (fjorten) dage efter meddelelse til Sælger om forbrugerens tilbagetrækning fra købekontrakten.

  9. Forbrugeren betaler alle direkte omkostninger for returnering af P-produkter (f.eks. Emballage, sikkerhed, forsendelse).

  10. I tilfælde af opsigelse af købsaftalen refunderer sælgeren alle modtagne betalinger inklusive omkostninger ved levering af produktet (undtagen ekstraomkostninger som følge af dit valg af levering til forbrugeren bortset fra den billigste regelmæssige levering, der tilbydes på batterirummet .sk butik til P svar) straks og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, sælgeren blev underrettet om forbrugerens beslutning om at udøve retten til at opsige denne kontrakt. S przedawca kan nægte tilbagebetaling indtil levering af dette produkt eller kun efter levering af Sælgers bevis for dine referencer, alt efter hvad der kommer først.

  11. Sælgeren skal tilbagebetale betalingen ved hjælp af de samme betalingsmetoder, som forbrugeren brugte i den oprindelige transaktion, medmindre forbrugeren udtrykkeligt har accepteret en anden løsning. Under ingen omstændigheder skal forbrugeren bære afgifter i forbindelse med denne indkomst.

 8. KRAVSPROCEDURER

  1. Sælgeren gør alt for at sikre, at de tilbudte produkter er af højeste kvalitet og udtrykker håb om, at det købte produkt fungerer perfekt gennem hele dets livscyklus.

  2. I tilfælde af mangler vil sælgeren på kundens anmodning indlede klageproceduren, der er specificeret i de følgende afsnit i denne regel.

  3. Sælgeren yder teknisk support via e-mail (e-mail-adresse: [email protected]).

  4. Sælgeren er ansvarlig for produktfejl i overensstemmelse med gældende lovgivning. De kontraherende parters rettigheder og forpligtelser til at anvende erstatningsansvar for varefejl er underlagt de relevante generelt bindende lovbestemmelser (især bestemmelserne i § 488 ff. I den civile lov).

  5. Garantikrav kan sendes i elektronisk form eller skriftligt til adressen på sælgeren anført i kapitel 1. 2. Bestemmelser.

  6. Forbrugeren kan indgive et garantikrav i to år fra datoen for modtagelsen af​​produktet.

  7. For at udøve garantirettigheder skal kunden give sælgeren:

   1. defekte P-produkter sammen med elementerne i sættet og garantibeviset, hvis de er udstedt hvis det er muligt, i originalemballagen eller i udskiftningsemballagen, hvilket garanterer en sikker transport af varern

   2. om muligt en udfyldt kravangivelse, der muliggør identifikation af afsenderen af ​​produktet. Sælgeren anbefaler at bruge formularen, men er ikke forpligtet;

   3. hvis det er muligt, købsbevis (for eksempel bekræftelse eller faktura), hvis det leveres på papir.

  8. Kunden har ret til at kræve en prisnedsættelse eller opsigelse af kontrakten, medmindre sælgeren straks og uden unødige vanskeligheder for kunden erstatter det defekte produkt uden mangler eller eliminerer manglen. Denne begrænsning gælder ikke, hvis produktet allerede er udskiftet eller repareret

  9. Sælger eller sælger har ikke erstattet produktet med et produkt, der er fri for mangler, eller som ikke har fjernet denne mangel.
   Sælgeren accepterer garantikravet inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen i det korrekte format.
   Hvis sælgeren ikke svarer på kundens ordrer inden for 14 dage, betyder det, at ordrene blev anset for berettigede.

 9. BESTEMMELSER VEDRØRENDE Uafhængige KUNDER

  1. Dette kapitel (9) i forskrifterne og bestemmelserne indeholdt deri gælder kun for kunder, der ikke er forbrugere.

  2. CSG forbeholder sig ret til at opsige den købekontrakt, der er indgået med en kunde, der ikke er forbruger, inden for 14 dage efter afslutningen. Opsigelsen af ​​købekontrakten kan i dette tilfælde ske uden en angivelse af årsagen, og der kan ikke opstå krav fra en kunde, der ikke er forbruger mod CSG.

  3. For ikke-forbrugerkunder kan CSG pålægge tilgængelige betalingsmetoder begrænsninger, herunder kravet om fuld eller delvis forudbetaling, uanset hvilken betalingsmetode kunden vælger, og om der er indgået en købekontrakt.

  4. Efter at produktet er frigivet gennem CSG til transportøren, modtager ikke-forbrugerkunden de fordele og gebyrer, der er forbundet med produktet, og risikoen for utilsigtet tab eller beskadigelse af produktet. I dette tilfælde er CSG ikke ansvarlig for ethvert tab, fejl eller beskadigelse af produktet som følge af dets accept til transport indtil levering til kunden og for forsinkelser i leveringen.

  5. Fra Civil Code (konsolideret version, Officiel Tidende, punkt 1145, som ændret), er CSGs ansvar, der hidrører fra produktgarantien over for ikke-forbrugerkunden, udelukket.

  6. I tilfælde af ikke-forbrugerkunder kan CSG opsige kontrakten med øjeblikkelig virkning og uden begrundelse sende den respektive erklæring til kunden i enhver form.

  7. Hverken CSG eller dets medarbejdere, autoriserede repræsentanter eller agenter hæfter over for kunden, dens underleverandører, medarbejdere, autoriserede repræsentanter og / eller repræsentanter for eventuelle skader, herunder tabt fortjeneste, medmindre skaden med vilje er forårsaget.

  8. Under alle omstændigheder er dette ansvar over for en ikke-forbruger-kunde, uanset dens juridiske grundlag, begrænset - når det bestemmes om CSG, dets medarbejdere, autoriserede repræsentanter og / eller agenter - som en del af et enkelt krav samt alle klager i alt. - op til værdien af ​​den betalte pris og forsendelsesomkostningerne inkluderet i den sidste købekontrakt, men op til et maksimum på 250 euro.

  9. Alle tvister, der opstår mellem CSG og en ikke-forbruger kunde, er underlagt den ret, der har kompetence over CSG's vedtægtsmæssige hjemsted.

  10. I forhold til ikke-forbrugerkunder kan CSG når som helst ændre reglerne baseret på den almindeligt gældende lovl.

 10. BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA

  1. Personlige data leveret af brugere / kunder i butikken batteryempire.sk.pl (inklusive registreringsprocessen, brug af batteryempire.sk.pl-butikken til køb) behandles af Paweł Ochyński CSG SPÓŁKA AKCYJNA med sit hjemsted i Krakow, ul . Kalwaryjska 33, 30-509 Kraków, registreret i registeret over iværksættere af registeret over nationale domstole vedligeholdt af distriktsretten i Kraków-wródmieście, 11. handelsafdeling i registeret over nationale domstole, under nummer KRS: 0000714229, NIP: 6793163992, REGON: 36929326900000, BDO: 00001114: 000,00 PLN fuldt betalt. Postadresse: Battery Empire (CSG S.A.), ul. Kalwaryjska 33, 30-509 Kraków, Polen - dataadministrator.

  2. Videregivelse af personoplysninger til kunder er frivillig, men det er nødvendigt at åbne en konto, bruge specificerede onlinetjenester eller indgå en købekontrakt.

  3. Se fortrolighedspolitikken, når du bruger personlige data som en del af dette dokument: https://batteryempire.de/content/2-datenschutz

 11. UNDTAGENDE MÅDER TIL DÆKNING AF KLAGER

  1. Brugen af ​​udenretslig vurdering af klager og korrektion af dem er frivillig. De følgende regler er kun til informationsformål og pålægger ikke CSG en forpligtelse til at anvende tvistbilæggelse uden for retten.

  2. Batteryempire.dk-butikken oplyser, at forbrugeren kan vælge at søge hjælp fra forbrugerbeskyttelsesmyndighederne.

  3. En EU-dækkende online platform til løsning af forbrugertvist (RSO-platform) er tilgængelig på http://ec.europa.eu/consumers/odr/..

  4. Sælgeren har ret til at sælge produkter under en kommerciel licens. Licensering af handel udføres i dets kompetence af det kompetente kommercielle licensorgan. Kontoret for beskyttelse af personoplysninger fører tilsyn med beskyttelsen af​​personoplysninger. Den slovakiske handelsinspektionsmyndighed overvåger til en vis grad overholdelse af ZOS

 12. AFSLUTTENDE BILAG

  1. Produktbeskrivelser, fotografier, grafiske materialer, logoer og andet indhold indeholdt i batteryempire.sk.pl-butikken er CSGs beskyttede ejendom. Kopiering eller brug af dem på nogen måde, især deling på andre websteder, kræver CSG's skriftlige samtykke.

  2. Brugeren har ikke tilladelse til at levere ulovligt indhold.

  3. Sager, der ikke udtrykkeligt er reguleret af disse regler, er underlagt slovakisk lovgivning, især lov nr. 64/1964 Coll., Civil Code, som ændret (OZ), lov nr. 250/2007 Coll., Om beskyttelse af forbrugeren, som ændret (ZOS), lov nr. 102/2014 Coll., Om forbrugerbeskyttelse ved salg af varer eller levering af tjenester baseret på en kontrakt indgået på afstand eller en kontrakt indgået uden for sælgerens lokaler og om ændring af visse love, som ændret.

  4. Valget af slovakisk lov på baggrund af disse regler påvirker ikke beskyttelsen af ​​forbrugerrettigheder på basis af bestemmelser, hvorfra det ikke er muligt at afvige ved aftale mellem sælger og forbruger i overensstemmelse med gældende lov i fravær af dette valg.

  5. I tilfælde af ændringer i disse regler informerer CSG brugerne på webstedet batteryempire.sk og sender registrerede kunder den e-mail-adresse, der er knyttet til deres konto, for at underrette dem om ændringer i reglerne. De ændrede regler træder i kraft på den dag, der er angivet i deres ændring, senest 7 dage fra datoen for deres meddelelse fra Batteryempire.sk Store, forudsat at ændringer af teknisk og informativ karakter eller som ikke påvirker forringelsen af ​​brugerne / kunder kortere. Kunder, der afgav en ordre, inden de nye regler trådte i kraft, vil være underlagt de gældende regler, indtil ordren er opfyldt. De ændrede regler er bindende for kunden, som ikke opsiger kontrakten før datoen for ikrafttrædelsen af ​​de ændrede regler..

  6. Denne forordning træder i kraft den 11.25.2019

Vedhæftning nr. 1 

Du kan opsige kontrakten inden for 30 dage efter modtagelse af pakken uden at give en grund. Hvis du gør det, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig. Hvis du vil annullere dit køb, så lad os vide om din beslutning. Denne erklæring kan afgives af forbrugeren i en juridisk form, hvis model er vedhæftet som bilag 2 til forbrugerrettighedsloven og kan downloades ved at klikke på følgende link:

For at forbedre udvælgelsesprocessen anbefaler vi at udfylde formularen korrekt og sende den til følgende e-mail: [•]

Send pakken til denne adresse:

Pannattoni Park West - Battery Empire (CSG S.A.)

ul. rtm. Witolda Pileckiego 8

32-050 Skawina, Polen

VARSEL!

Fortrydelsesretten gælder ikke for kontrakter:

 1. at levere tjenester, hvis vi har udført tjenesten fuldt ud med dit udtrykkelige samtykke;

 2. hvor prisen på P for at imødekomme afhænger af prisudsving på det finansielle marked, som de udøver kontrol over, og som kan forekomme inden udløbet af tilbagetrækningsperioden

 3. hvor genstanden for tjenesten er ikke-fremstillede varer, fremstillet i henhold til dine specifikationer eller som opfylder dine individuelle behov;

 4. hvor genstanden for tjenesten er en vare, der forværres hurtigt eller har en kort levetid;

 5. hvor genstanden for tjenesten er forsendelsen leveret i en forseglet pakke, som efter åbning af pakken ikke kan returneres af sundheds- eller hygiejnebeskyttelse, hvis pakken blev åbnet efter levering;

 6. hvor genstanden for tjenesten er de ting, der efter tjenesten af ​​deres art er uløseligt forbundet med andre ting;

 7. hvor genstanden for tjenesten er alkoholholdige drikkevarer, hvis pris blev aftalt ved indgåelse af købsaftalen, og hvis levering kan finde sted efter 30 dage, og hvis værdi afhænger af markedssvingninger, som vi ikke har kontrol over;

 8. hvis formål med tjenesten er lyd- eller videooptagelser eller computerprogrammer leveret i forseglet emballage, hvis emballagen er åbnet efter levering

 9. til levering af digitalt indhold, der ikke er gemt på håndgribelig support, hvis levering af tjenesten er startet med dit udtrykkelige samtykke, inden opsigelsesperioden udløber..

TILBAGEHOLDELSE AF KONTRAKT - model

Tilbagetrækningsform

Modtager: BATTERIEMPIRE (CSG S.A.), ul. Kalwaryjska 33, 30-509 Krakow, Polen

e-mail: [email protected]

Jeg informerer dig om, at jeg opsiger kontrakten for følgende aktiver:

1) .....................................................................................................

2) .....................................................................................................

 

Leveringsdato: ..................................................................

 

Forbrugerens navn og efternavn: .............................................................

 

Forbrugeradresse: ................................................................................

 

Forbrugerunderskrift (kun hvis denne formular sendes på papir) ..............

 

Anmodningsnummer: * ..................................................................................................

Regningsnummer: * ..........................................

Jeg accepterer at returnere pengene til bankkontonummeret: **

 

..........................................

 

Datoa ..............

   

(*) Disse oplysninger er valgfri.

(**) Hvis køberen ikke angiver kontonummeret til refusionen, returneres disse til ham via postordre til den adresse, der er angivet i købers brugerkonto eller i denne kontraktophævelse

gamle regler: pdf