Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Metabo (1)

Oplader til Metabo trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
157,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Skruetrækkere er et af de mest anvendte elværktøjer, uden hvilke mange renoverings- og byggearbejder simpelthen ikke kan udføres. En skruetrækker giver dig mulighed for hurtigt at foretage mindre reparationer eller opgraderinger - hvis det virker. Trådløse skruetrækkere er standardudstyr i værkstedet og i værktøjsfremstilling til professionelle og selvtegnede gyldne hænder. Over tid kan skruetrækkere dog nægte at adlyde og ikke som et resultat af fejl. En skruetrækker er så effektiv, så længe batteriet fungerer. Dette skal igen kunne oplades effektivt. En skruetrækkeroplader er en genstand, der ikke får særlig opmærksomhed, før den begynder at mislykkes. En defekt oplader forhindrer straks yderligere brug af enheden. At købe en oplader alene er meget mere økonomisk end at købe en ny skruetrækker. Nedenfor præsenterer vi en bred vifte af muligheder for opladere til Metabo skruetrækkere, der hurtigt kan tilpasses de individuelle behov, budget og tekniske krav til dine enheder. Vores Battery Empire butik tilbyder effektive opladere af høj kvalitet til Metabo skruetrækkere fra Green Cell . De kombinerer kvalitet, ydeevne, pasform og værdi for at bringe ny energi til dit udstyr. Alle vores opladere er udstyret med overophedningsbeskyttelse samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle det

Metabo el-værktøjsopladere

12 måneders garanti.

Skruetrækkere, du kan stole på

Metabo er et velkendt mærke, som tusinder af forbrugere over hele verden har tillid til, og som følge heraf fortsætter dets elektriske værktøjer med at være meget populære. Kunder, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene, vil ikke blive skuffede Metabo Når alt kommer til alt er Metabo hardware ikke uforgængelig. Green Cell tilbyder effektive opladere til Metabo at holde dine enheder på det rigtige energiniveau og med den rigtige hastighed. Alle opladere, der præsenteres i denne kategori, er specielt udvalgt og er kompatible med forskellige modeller af Metabo skruetrækkere. Dette giver vores kunder den sikkerhed, at de foretager en investering, der hurtigt kan betale sig på kort og lang sigt.

Opladeren er et uundværligt tilbehør

En defekt oplader er en defekt skruetrækker. Forstyrrelser i opladningscyklussen kan derfor føre til alvorlig og kostbar nedetid. Green Cell Metabo opladere er en kvalitet, som du hurtigt kan mærke. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.