Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Baseus Bipow 20000mAh powerbank med digitalt display, 15W, 2xUSB, USB-C, Sort farve, Sikker og hurtig opladning

Baseus
Produkt tilgængeligt
Forsendelse op til 24 timer.
Tilfredshedsgaranti - 30 dages returret
  • Oplad flere enheder samtidig med Baseus Bipow powerbanken, som sikrer sikker brug i en kompakt størrelse og let vægt, så du kan tage den med dig næsten overalt. Ekstra strøm til rådighed når som helst.
  • Powerbanken er kompatibel med forskellige hurtigopladelige protokoller, herunder FCP, QC og AFC, hvilket gør den ideel til at forsyne enheder. Powerbanken kan oplades fuldt ud på kun 8,5 timer med en effekt på 15 W.
  • Enheden har fire porte - 2 USB-A 15W-udgangsporte, 1 micro USB 10W-indgangsport og 1 USB-C 15W-port, hvilket giver brugeren mulighed for at oplade tre enheder samtidig. Mange muligheder i én enhed.
  • En høj kvalitet lithium-polymer batteri sørger for hurtig og sikker opladning. Beskyttelse mod overspænding, overstrøm, overopladning og kortslutning. BPS-teknologi justerer spænding, elektrisk strøm og opladningskraft.
319,95 kr

Antal:

 

Baseus Bipow Powerbank 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W i sort farve

Sikker og hurtig opladning af enheder

Med Baseus Bipow Powerbank kan du oplade flere enheder samtidig - du behøver ikke længere at begrænse dig selv! Beskyttelsessystemet forhindrer effektivt skader, hvilket gør brugen af enheden fuldt ud sikker. Den indbyggede LED-skærm gør produktet nemt at betjene, og dens kompakte størrelse, lette vægt og overholdelse af internationale lufttransportstandarder giver dig mulighed for at tage den med dig næsten overalt.

Baseus Powerbank

Hurtig opladning

Powerbanken understøtter forskellige hurtigopladningsprotokoller som FCP, QC og AFC, hvilket gør den ideel til at oplade Huawei, Xiaomi eller Samsung smartphones hurtigt. Du kan også hurtigt oplade din iPhone, tablet, hovedtelefoner eller Nintendo Switch. For at oplade powerbanken med fuld kraft på 15W, skal du kun bruge 8,5 timer.

Baseus Powerbank

Du kan have mere

Enheden er udstyret med flere porte, så du kan tilslutte op til 3 enheder samtidig! Baseus Bipow har 2 USB-udgangsporte på 15W, 1 micro USB 10W-indgangsport og 1 USB-C indgang/udgang på 15W. Du kan oplade din tablet og 2 smartphones samtidig, uden at vente på, at den første enhed oplades, før du tilslutter den næste.

Baseus Powerbank

Sikkerhed er afgørende

Et højkvalitets lithium-polymer batteri sikrer hurtig og sikker opladning. Baseus tilbyder beskyttelse mod overspænding, overstrøm, overopladning og kortslutning. Powerbanken er også udstyret med NTC-temperatursensorer, der forhindrer overophedning. Produktet registrerer intelligent tilsluttede enheder og tilpasser opladningsstrømmen for at beskytte dem mod skader. Derudover tillader BPS-teknologien automatisk justering af spænding, elektrisk strøm og effekt.

Baseus Powerbank

Designet til dig

Powerbankens kabinet har en behagelig tekstur, der er modstandsdygtig over for sved og fingeraftryk, hvilket sikrer, at enheden altid ser pæn ud. Den tydelige LED-skærm viser batteriets aktuelle opladningsniveau i realtid, hvilket gør det nemt at betjene produktet. Du kan tage den med dig overalt, da den er let og praktisk, og den overholder også alle nødvendige krav til lufttransport.

Baseus Powerbank

Altid med dig

Sørg for dig selv en pålidelig strømkilde, der kan følge dig i næsten enhver situation. Baseus' lette og praktiske powerbank er nem at transportere og giver ingen problemer under rejser. Desuden kan du tage denne praktiske enhed med dig ombord på et fly, da den overholder alle nødvendige krav. Takket være Baseus har du mulighed for nemt at oplade dine elektroniske enheder hvor som helst og når som helst.

Baseus Powerbank

Alsiddig Powerbank

Powerbanken kan have mange anvendelser, ikke kun til opladning af telefoner! Baseus'enhed er velegnet til mange forskellige formål. Hvis du har brug for lidt forfriskning på en varm sommerdag, kan du tilslutte en bærbar ventilator og nyde den kølige brise. Hvis der derimod opstår strømsvigt, og din bærbare computer er ved at løbe tør for strøm, og du skal afslutte et vigtigt projekt, vil powerbanken hjælpe dig! Den lange arbejdstid og bærbare konstruktion vil helt sikkert opfylde dine forventninger.

Baseus Powerbank

Sættet indeholder:

● Powerbank
● Opladningskabel

Kompatibel med følgende batterimodeller
    Kompatibel med følgende enheder
    arrow-up
      Teknisk data
      kapacitet:
      20000 mAh
      Celletype:
      Li-Polymer
      Indgang:
      Micro USB - 5V/2A, 2 x USB-C 5V/3A, USB1/USB2 5V/3A
      Tilstand:
      Neu
      Farve:
      Sort
      Garanti:
      12 Monate
      Fabrikant:
      Baseus
      Dimensioner:
      15,3 x 6,88 x 2,95 cm
      Model:
      PPBD20
      Konverteringseffektivitet:
      ≥75%
      Maksimal udgangsstrøm:
      5V/3A
      Produktkode:
      PPBD050101
      Kundefeedback og spørgsmål
      Giv udtryk for din mening
      star empty star empty star empty star empty star empty

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      gennemsnitlig karakter
      Giv udtryk for din mening
      empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

      Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

      For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

      ×
      comments icons

      Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

      tæt
      Ofte stillede spørgsmål
      Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
      Se
      Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
      Hvordan vælger man en powerbank?
      Se
      1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
      2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
      Hvad er Ultra Charge?
      Se
      Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
      Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
      Se
      Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.