Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

USV (9)

USV

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvilken UPS skal jeg vælge til computeren?

Et af de vigtigste punkter at overveje, når du vælger en UPS, er at evaluere styrken af det tilsluttede udstyr. I de fleste tilfælde forbruger stationære computere mellem 100 og 150 W og spilleenheder mellem 250 og 350 W. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken UPS der er den rigtige for dig. Heldigvis finder du i vores butik UPS Green Cell, som er perfekt til at holde din computer kørende normalt. Hvis du undrer dig over, hvor længe dit valgte gear vil holde din enhed kørende, så brug lommeregneren på vores hjemmeside! Alt du skal gøre er at vælge en hvilken som helst UPS, markere feltet "Vælg UPS", indtast enhedernes styrke, og du er færdig - du ved allerede, hvad du kan forvente af vores enheder!


Et af de vigtigste punkter at overveje, når du vælger en UPS, er at evaluere styrken af det...

Hvilken UPS skal man vælge til et komfur?

At vælge en inverter til et gas- eller el-komfur kan være problematisk. Der er dog et par enkle regler, du skal huske på. Husk først at vælge rene sinusbølgeenheder, når du vælger en UPS. Du bør også sikre dig, at UPS'en har tilstrækkelig strøm - i dette tilfælde bør du vælge en enhed med en nominel effekt på mere end 500W. Vi tilbyder flere Green Cell UPS'er, der opfylder ovenstående kriterier. Vi garanterer, at du finder den rigtige UPS hos os!


At vælge en inverter til et gas- eller el-komfur kan være problematisk. Der er dog et par enkle...

Hvilken UPS skal jeg vælge til en server?

Computerservere er enheder med høj dræning, hvorfor de har brug for passende udvalgte UPS'er. Den bedste løsning til serverrum er at bruge Green Cell UPS til serverskabe. De har betydeligt mere strøm end konventionelle UPS'er og er derfor perfekte til backup-strømforsyningen til computerservere.


Computerservere er enheder med høj dræning, hvorfor de har brug for passende udvalgte UPS'er....

Hvilken UPS skal man vælge til overvågningssystemet?

Hvis du planlægger at købe en UPS til dit overvågningssystem, bør du være særlig opmærksom på strømforsyninger med en kapacitet på mere end 100W. På denne måde sikrer du en effektiv support til dit overvågningssystem. Det er dog værd at huske på, at enhederne ikke er ens, og afhængigt af de anvendte kameraer kan deres strømforbrug variere betydeligt. Derfor, før du køber en UPS, er det nødvendigt at estimere det omtrentlige strømforbrug. Hvis du gør det, har du gjort det meste af arbejdet. Det eneste, der er tilbage at gøre, er at kontrollere, hvor længe en given strømforsyning kan understøtte din enhed. Og det er slet ikke svært - vælg blot enheden fra vores tilbud, vælg feltet "Vælg UPS". Indtast strømforbruget for de tilsluttede enheder, og du ved allerede, hvor længe vores UPS vil holde dit overvågningssystem kørende!


Hvis du planlægger at købe en UPS til dit overvågningssystem, bør du være særlig opmærksom på...
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS Microsine 1000VA LCD
Green Cell® UPS/USV 2000VA 1400W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
549,95 kr
1 099,95 kr
1 299,95 kr
1 369,95 kr
1 599,95 kr
729,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Hvad er en UPS?

En uafbrydelig strømforsyningsenhed (UPS) er en enhed designet til at opretholde strøm til de enheder, vi forbinder til den i tilfælde af strømsvigt. UPS-strømforsyninger bruges oftest i serverrum og kontorer , men også derhjemme, hvor de er forbundet til: overvågning, tv, bærbar computer, router, pc, komfur, kedel, CO-pumpe, alarm, porte, skærm, spilkonsol, printer og endda akvarium. De sikrer også kontinuiteten i arbejdet med at opretholde strømforsyningen til kasseapparatet og betalingsterminalen. Afhængigt af dine behov og formål har vi et udvalg af forskellige typer UPS til din computer. Line interaktiv AVR er en forbedret version af offline strømforsyningen, der i øjeblikket er den bedste topologi til rådighed for mindre avancerede enheder. Enheder, der bruger denne teknologi, er sikre og pålidelige, men stadig billige. Net-interaktiv UPS reagerer ikke kun i tilfælde af strømsvigt , den overvåger også strømforsyningens stabilitet og korrigerer kontinuerligt spændingsfald og toppe. Hvis vi har brug for at forbinde mere sofistikeret og avanceret udstyr, skal vi være opmærksomme på UPS'en, som har en ren (fuld) sinusbølge. Denne løsning anbefales til f.eks. Centralvarmeovne og nogle computere. Det

Online UPS

er designet til meget følsomme enheder. Med denne type teknologi frakobles vores enheder fuldstændigt fra strømforsyningen og er kun afhængige af en stabil strøm, der leveres af den uafbrydelige strømforsyning. Deres pris er højere, men det er langt den sikreste topologi, der er tilgængelig , at vælge en online UPS. Men hvis vi har brug for en uafbrydelig strømforsyningsmodel til et IT-rack, server eller server rack, skal vi vælge en bestemt UPS til rack 19.

Green Cell UPS

Green Cell Power Proof UPS'er er din garanti for sikkerhed på dit kontor og i hjemmet. Dette mærke af uafbrydelig UPS er omhyggeligt testet af elektriske specialister under laboratorieforhold for at sikre produktets høje kvalitet og pålidelighed . Takket være de indbyggede batterier,

UPS strømforsyning

i stand til at påtage sig stikkontakten og vedligeholde strømforsyningen selv med store og langvarige spændingsudsving. Green Cell AGM-gelbatterierne i vores UPS'er har en spænding på 12V og en kapacitet på 7Ah og 9Ah. Disse batterier har en levetid på op til 5 år. Micropower UPS og Microsine med LCD-skærm er enheder, der ikke kan svigte - det er derfor, kvalitetskontrol er så vigtig her. Du kan altid kontakte vores eksperter, der rådgiver dig, hvilken UPS der passer til din applikation. I vores tilbud finder du strømforsyninger med 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - både rene (fulde) og modificerede (simulerede) sinusformede strømforsyninger . Udgangsspændingen på vores strømforsyninger er 220V / 230V / 240V. De har indbyggede USB / RJ11 / RJ45-porte, dedikeret Upsilon 2000-software og Schuko- og IEC-stik.