Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

USV

Form af udgangsspændingen
Topologi
Boligtype
  • Vis mere
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell® UPS/USV 1000VA 600W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell® UPS/USV 800VA 480W AiO Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Microsine 1000VA LCD
Green Cell® UPS/USV 2000VA 1400W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Hvad er en UPS?

En uafbrydelig strømforsyningsenhed (UPS) er en enhed designet til at opretholde strøm til de enheder, vi forbinder til den i tilfælde af strømsvigt. UPS-strømforsyninger bruges oftest i serverrum og kontorer , men også derhjemme, hvor de er forbundet til: overvågning, tv, bærbar computer, router, pc, komfur, kedel, CO-pumpe, alarm, porte, skærm, spilkonsol, printer og endda akvarium. De sikrer også kontinuiteten i arbejdet med at opretholde strømforsyningen til kasseapparatet og betalingsterminalen. Afhængigt af dine behov og formål har vi et udvalg af forskellige typer UPS til din computer. Line interaktiv AVR er en forbedret version af offline strømforsyningen, der i øjeblikket er den bedste topologi til rådighed for mindre avancerede enheder. Enheder, der bruger denne teknologi, er sikre og pålidelige, men stadig billige. Net-interaktiv UPS reagerer ikke kun i tilfælde af strømsvigt , den overvåger også strømforsyningens stabilitet og korrigerer kontinuerligt spændingsfald og toppe. Hvis vi har brug for at forbinde mere sofistikeret og avanceret udstyr, skal vi være opmærksomme på UPS'en, som har en ren (fuld) sinusbølge. Denne løsning anbefales til f.eks. Centralvarmeovne og nogle computere. Det

Online UPS

er designet til meget følsomme enheder. Med denne type teknologi frakobles vores enheder fuldstændigt fra strømforsyningen og er kun afhængige af en stabil strøm, der leveres af den uafbrydelige strømforsyning. Deres pris er højere, men det er langt den sikreste topologi, der er tilgængelig , at vælge en online UPS. Men hvis vi har brug for en uafbrydelig strømforsyningsmodel til et IT-rack, server eller server rack, skal vi vælge en bestemt UPS til rack 19.

Green Cell UPS

Green Cell Power Proof UPS'er er din garanti for sikkerhed på dit kontor og i hjemmet. Dette mærke af uafbrydelig UPS er omhyggeligt testet af elektriske specialister under laboratorieforhold for at sikre produktets høje kvalitet og pålidelighed . Takket være de indbyggede batterier,

UPS strømforsyning

i stand til at påtage sig stikkontakten og vedligeholde strømforsyningen selv med store og langvarige spændingsudsving. Green Cell AGM-gelbatterierne i vores UPS'er har en spænding på 12V og en kapacitet på 7Ah og 9Ah. Disse batterier har en levetid på op til 5 år. Micropower UPS og Microsine med LCD-skærm er enheder, der ikke kan svigte - det er derfor, kvalitetskontrol er så vigtig her. Du kan altid kontakte vores eksperter, der rådgiver dig, hvilken UPS der passer til din applikation. I vores tilbud finder du strømforsyninger med 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - både rene (fulde) og modificerede (simulerede) sinusformede strømforsyninger . Udgangsspændingen på vores strømforsyninger er 220V / 230V / 240V. De har indbyggede USB / RJ11 / RJ45-porte, dedikeret Upsilon 2000-software og Schuko- og IEC-stik.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK