Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Spørgsmål og svar

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål
Ofte stillede spørgsmål Ofte stillede spørgsmål
Forbundet indlæses ikke, hvad skal jeg gøre?
Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er tilfældet, giver linket nedenfor instruktioner om, hvordan du gør dette: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hvordan vælger man en powerbank?
 1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
 2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
Hvor kan jeg finde sporingsnummeret eller sporingslinket?
Sporingsnummeret vil blive sendt til den adresse, der er angivet i ordren.
Hvordan kan jeg ændre oplysningerne på fakturaen?
Du kan ændre detaljerne på fakturaen ved at sende en e-mail til [email protected]. I e-mailen vil vi gerne bede dig om at give os dit ordrenummer og de korrekte data for udstedelse af dokumentet. Som svar sender vi dig en korrekt faktura.
Udskiftning af batteri i en elcykel?
Udskiftning af et ebike batteri virker kompliceret, men i virkeligheden er det nemt at installere et nyt batteri på egen hånd.Hvert Green Cell batteri er udstyret med en monteringsskinne, der gør det nemt at fastgøre batteriet til cyklen. Batterierne har også 4-bens udgangsstik - for at tilslutte batteriet korrekt behøver du kun at forbinde de to positive (+) og negative (-) poler. Derudover kommer hver enhed med detaljerede instruktioner - så du kan være sikker på, at du kan installere batteriet uden problemer.
Hvordan tjekker man et batteri i en elcykel?
Når du køber et nyt batteri til en elcykel, er det første, du skal tjekke, de tre vigtigste elementer: spændingen på det originale batteri, motorkraften og typen af stik, der forbinder batteriet med cyklen. Med disse oplysninger kan du begynde at lede efter et nyt batteri. Når disse elementer er blevet kontrolleret, er der kun tilbage at kontrollere dimensionerne på det nye batteri. Når du skal vælge nyt batteri, bør du også se på billederne af batteriet. Green Cell e-cykelbatterier har detaljerede billeder, der tydeligt viser de enkelte komponenter. Så du kan nemt finde den rigtige løsning til din cykel!
Hvordan vælger og bruger man et AGM-batteri korrekt?
Før du vælger et passende batteri, skal du kontrollere parametrene for det tidligere brugte batteri.
Vær særlig opmærksom på:
Spænding (V), Kapacitet (Ah).
Sammenlign også dimensionerne på batteriet med dine tidligere enheder for at være sikker på, at det nemt passer i det rum, der er til rådighed. Sammenligner du alle disse elementer, kan du foretage købet med ro i sindet.
Hvordan vælger man et LiFePO4-batteri, og hvordan bruger man det korrekt?
LiFePO4 batterier er enheder, der er meget velegnede som batterier til både, lystbåde eller solcelleanlæg.
Hvad du bør vide, når du vælger det rigtige batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spænding på 12,8 V,
- Det bør ikke tilsluttes i serie eller parallelt med andre batterier på grund af det indbyggede BMS (Battery Management System)
Den længste levetid for et LiFePO4-batteri kan opnås ved at sikre, at det fungerer ved en temperatur, der passer til det, mellem -10 og +45 grader Celsius.
Hvor lang tid tager det at lade en elbil op?
Bilens ladetid afhænger af køretøjets hurtigopladningsfunktion.
Produkter Produkter
Produkter Produkter
Hvordan vælger jeg det rigtige batteri til min enhed?
Sådan vælger du den rigtige model.
To nemme måder at finde det rigtige batteri til din bærbare computer.
 1. model udstyr
  Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden, læser den og indtaster den i butikkens søgemaskine.
  f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. batterikode
  Batterikoden er placeret på indersiden af hvert batteri på mærkepladen. Læs koden og indtast den i butikkens søgemaskine.
  f.eks. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Forbundet indlæses ikke, hvad skal jeg gøre?
Et problem med at oplade et nyt batteri er sjældent med Green Cell-modeller. Men hvis dette er tilfældet, giver linket nedenfor instruktioner om, hvordan du gør dette: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hvordan kan jeg forlænge batterilevetiden på min bærbare computer?
Bare følg disse 5 trin:
 1. Undgå korte opladningstider, da batteriet i vores enhed har det antal opladningstider, der er angivet af producenten.
 2. Brug batterier. Vores genopladelige batteri er designet til brug. Kontinuerlig fjernelse af batteriet fra enheden har ikke en positiv effekt på dens tilstand.
 3. Tillad ikke fuld afladning. Nutidens lithium-ion- og lithium-polymer-batterier er ekstremt følsomme over for dybafladning. Gentagen gentagelse af en sådan situation kan forårsage uoprettelig skade på batteriet.
 4. Vær opmærksom på driftstemperaturen. Temperaturen er en ekstremt vigtig faktor, der påvirker vores batteris levetid. For at sikre optimale temperaturer bør du regelmæssigt rengøre din bærbare computers varmeafledningssystem (med trykluft eller en kompressor) og undgå at bruge enhederne på bløde overflader (som kan blokere køleventiler).
 5. Lad batteriet hvile. Hvis du planlægger at holde en lang pause fra at bruge din bærbare computer, skal du fjerne batteriet og placere det på et tørt, køligt sted. Det er værd at belaste det til omkring 50% for at undgå en fuldstændig udledning.
Er et 11,1V batteri egnet, hvis det tidligere batteri er 14,4V?
11,1V-batteriet bruges ikke i flæng med 14,4V og omvendt. Dette kan forårsage permanent skade på din bærbare computer. Når du vælger et nyt batteri til din bærbare computer, skal du være opmærksom på den spænding, som fabriksbatteriet var på. Du kan finde disse oplysninger direkte på batteriet.
Hvorfor fås batterierne i to versioner, 10,8V og 11,1V, er det korrekt?
Det er helt korrekt. Spændingsforskelle skyldes forskellige målinger og de anvendte celler. Det skal bemærkes, at sådanne små spændingsforskelle ikke bemærkes af vores bærbare computer og ikke påvirker dens drift på nogen måde.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten er udtrykt i milliampere timer (mAh), jo højere kapacitetsværdi, fx 6800 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås med én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og selvstændighed.
Hvordan vælger jeg det rigtige batteri til min enhed?
Nedenfor er to måder at vælge det rigtige batteri til din enhed på.
 1. enhedsmodel
  Værktøjsmodellen er normalt placeret på håndtaget eller på kroppen ved siden af enhedens motor.
 2. batteri model
  Batterikoden er placeret i bunden af batteriet, ofte er det en digital kode, fx 194309-1, eller blandet med bogstaver, fx BL1830.
Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?
I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.
Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?
I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
Hvordan vælger jeg den rigtige strømadapter til min enhed?
model enhed
Den bærbare model er normalt placeret i bunden af enheden. Læs den og indtast den i butikkens søgemaskine.
f.eks. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 værdi af INPUT / OUTPUT
På strømforsyningens navneplade er spændings- og strømværdierne markeret som OUTPUT, og på bunden af den bærbare computer er de samme parametre markeret som INPUT. Læs nogle af dem og indtast dem i butikkens søgemaskine, og tilføj enhedens mærke til dem. Sørg for, at stikket til den fundne strømadapter er korrekt.
f.eks. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
Jeg har en 65W PSU eller kan jeg bruge en 90W PSU?
Med så små forskelle er det acceptabelt. Vi skal dog huske at bruge strømforsyninger med højere strøm, ikke mindre, for ved lavere strøm virker den bærbare computer muligvis ikke.
Passer denne strømadapter til min bærbare computer?
Det vil være velegnet til vores bærbare computer, hvis stikdiameteren opfylder specifikationen for yderdiameteren, f.eks. 5,5 mm, og outputparametrene er kompatible. Hvad er outputparametre? Det er værdien af spænding[V] og strøm[A] givet af strømforsyningen til en bærbar computer, f.eks. 19V 4,74A.
Passer dette tastatur til min bærbare computer?
Når vi sammenligner dit tastatur med billederne i vores tilbud, er vi særligt opmærksomme på tastaturets længde og bredde, placeringen af monteringsbeslagene eller skruehullerne samt positionen og længden af signalstangen.
Er det muligt at bytte tastaturet med dig?
Vi tilbyder ikke tastaturerstatninger. Heldigvis er denne aktivitet i mange modeller af bærbare computere meget enkel. Derudover kan vi i internetguiden finde en guide, der trin for trin viser dig, hvordan du gør det. Vi kan også lave en udskiftning i enhver computerservice.
Min bærbare computer har ikke et baggrundsbelyst tastatur. Kan jeg købe et baggrundsbelyst tastatur af dig?
Tastaturbaggrundsbelysning kræver typisk et separat signalbånd, der fastgøres til den bærbare computer. Hvis din bærbare computer ikke leveres med baggrundsbelysning fra fabrikken, fungerer det baggrundsbelyste tastatur ikke med den.
Hvordan vælger man en powerbank?
 1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
 2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
Hvad er Ultra Charge?
Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.
Vil denne powerbank være egnet til min telefonmodel?
Faktisk vil enhver powerbank være velegnet til vores telefon, så længe det er en smartphone. Alt afhænger af vores præferencer og vores formål. Hvis du har brug for en handy enhed, der ikke fylder meget og kan bæres i lommen, anbefaler vi powerbanks op til 10.000 mAh. Men hvis vi ønsker at have en specifik powerbank til at levere energi til andre enheder, foreslår vi en model dobbelt 20 000 mAh.
Hvor længe holder et elcykelbatteri?
Et standard Green Cell batteri kan holde omkring 500 fulde cyklusser - en fuldstændig afladning og genopladning. Hvis vi antager en cyklus om ugen, og der er et naturligt forbrug af cellerne over tid, kan batterilevetiden være op til 10 år med økonomisk kørsel.
Udskiftning af batteri i en elcykel?
Udskiftning af et ebike batteri virker kompliceret, men i virkeligheden er det nemt at installere et nyt batteri på egen hånd.Hvert Green Cell batteri er udstyret med en monteringsskinne, der gør det nemt at fastgøre batteriet til cyklen. Batterierne har også 4-bens udgangsstik - for at tilslutte batteriet korrekt behøver du kun at forbinde de to positive (+) og negative (-) poler. Derudover kommer hver enhed med detaljerede instruktioner - så du kan være sikker på, at du kan installere batteriet uden problemer.
Batteri til en elcykel på en bagagebærer?
Green Cell bagagebærerbatteriet er monteret på den bagerste del af cyklen, direkte bag sadlen. Denne type bruges typisk på bycykler. På grund af deres placering har de en karakteristisk reflektor.
Hvordan tjekker man et batteri i en elcykel?
Når du køber et nyt batteri til en elcykel, er det første, du skal tjekke, de tre vigtigste elementer: spændingen på det originale batteri, motorkraften og typen af stik, der forbinder batteriet med cyklen. Med disse oplysninger kan du begynde at lede efter et nyt batteri. Når disse elementer er blevet kontrolleret, er der kun tilbage at kontrollere dimensionerne på det nye batteri. Når du skal vælge nyt batteri, bør du også se på billederne af batteriet. Green Cell e-cykelbatterier har detaljerede billeder, der tydeligt viser de enkelte komponenter. Så du kan nemt finde den rigtige løsning til din cykel!
Hvordan beregner man rækkevidden på en elcykel?
Kapaciteten af Green Cell batterierne har en direkte effekt på den tilbagelagte distance med en elcykel. På Batteryempire er alle batterier givet med en rækkevidde svarende til den tilbagelagte afstand med en specifik model, forudsat at motoren har standardeffekten på 250W og cyklussen er blandet (50% ben/rulle arbejdstid, 50% arbejdstid af den elektriske motor).
Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?
Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.
Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?
At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?
Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?
Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.
Hvordan udskifter man et mobiltelefonbatteri?
Inden udskiftning skal du kontrollere, hvilken type, model og type batteri du vil købe. Førhen var alt, hvad du skulle gøre, at åbne klappen, og batteriet var tilgængeligt. I øjeblikket er fjernelsen lidt sværere. Men ingen frygt! Du kan selv udskifte dem, og du kan finde den nødvendige information i tutorials på Youtube. Et stort antal af sådanne materialer gør det lettere at lære at fjerne batteriet i næsten enhver mobiltelefonmodel.
Hvad skal du gøre efter at have udskiftet batteriet i din mobiltelefon?
Når du har indsat Green Cell-batteriet, aflades telefonen til 10 %, og tilslut den derefter til opladeren. Du behøver ikke at gøre andet - batterierne skal ikke formateres på nuværende tidspunkt.
Genstarte telefonen efter udskiftning af batteriet?
Udskiftning af et batteri med et Green Cell-produkt vil ikke påvirke en mobiltelefons systemdrift. Mobiltelefonen nulstilles ikke til fabriksindstillinger, så der er ingen grund til at bekymre sig om at miste dataene.
Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?
Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.
Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?
Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.
Udskiftning af batteri i støvsugeren
Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.
Hvor længe holder et batteri i en støvsuger?
Flere faktorer kan påvirke levetiden for et støvsugerbatteri. Vigtigst er støvsugerens driftstilstand. For eksempel holder ledningsfrie støvsugere i turbotilstand normalt kun et par minutters kontinuerlig drift. Vil du forlænge levetiden på din støvsuger, er det værd at vælge et batteri med større kapacitet. På denne måde kan du være sikker på, at din enhed vil rense dit hjem mere grundigt.
Hvad betyder batterispændingen i en støvsuger?
Når du skal vælge et nyt batteri til en støvsuger, skal du være styret af spændingen på det originale batteri. Husk at det skal være den samme spænding som det batteri du brugte tidligere. Dette sikrer enhedens sikkerhed og fremmer dens smidige drift.
Hvor ofte skal du oplade en ledningsfri støvsuger?
Green Cell-batteriet bør oplades efter hver rengøringsproces - på denne måde kan du øge batteriets ydeevne.
Hvad betyder AAA/AA på batterier?
Symbolerne AAA(R03) og AA(R6) angiver batteristørrelsen.
Hvad er forskellen mellem alkaline, lithium og andre batterier?
Alkaliske batterier er engangsbatterier - når de er brugt op, kan de ikke genoplades. Lithium-batterier er på den anden side genopladelige batterier. Kort sagt, når de er afladet, kan de genoplades. Det betyder, at et og samme batteri kan bruges i flere år!
Hvordan vælger man et batteri til en drone?
At vælge et dronebatteri er en simpel handling, der kan gennemføres på få øjeblikke. For at gøre dette er det nok at indtaste modellen af det originale batteri i søgemaskinen - sådan viser vores butik det rigtige produkt. Inden køb skal man også huske at tjekke spændingen på det fundne batteri og det originale batteri. Denne parameter skal matche nøjagtigt. Hvis batterimodellen og spændingen stemmer overens, er du velkommen til at fortsætte med købet.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Batterikapaciteten (mAh) kan afvige fra originalen – så længe batteriets dimensioner passer, er der ikke noget i vejen med at bruge en model med større kapacitet. Dette sikrer en længere levetid for en drone.
Hvordan vælger man et batteri til et kamera?
For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.
Udskiftning af batteri i et kamera
Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.
Hvordan vælger og bruger man et AGM-batteri korrekt?
Før du vælger et passende batteri, skal du kontrollere parametrene for det tidligere brugte batteri.
Vær særlig opmærksom på:
Spænding (V), Kapacitet (Ah).
Sammenlign også dimensionerne på batteriet med dine tidligere enheder for at være sikker på, at det nemt passer i det rum, der er til rådighed. Sammenligner du alle disse elementer, kan du foretage købet med ro i sindet.
Hvordan vælger man et batteri til nødstrømforsyning?
Et velvalgt backup-batteri sikrer, at det udstyr, der er tilsluttet det, fungerer korrekt For at vælge det rigtige backup-batteri (UPS) skal du tjekke UPS'ens specifikationer for hvilke batterier (spænding (V), antal (stk ) og kapacitet (Ah)) er blevet installeret, og vælg på dette grundlag batterier med den korrekte spænding og kapacitet.
Et batteri til yacht eller båd - hvordan vælger man det?
Enhver yacht eller bådejer ved vigtigheden af at vælge det rigtige batteri. Når du køber et nyt batteri, skal du være opmærksom på motortypen, dens dimensioner og vægt. AGM batterier til både og yachts har været meget populære i lang tid.I vores tilbud finder du mange AGM VRLA Green Cell batterier, der er ideelle til yachter og både!
Hvilket batteri til en legetøjsbil?
AGM gel-batterier bruges mest i legetøjsbiler. Størstedelen af dem har dimensioner på 151 x 65 x 95 mm og deres spænding er 12 V. I vores sortiment finder du mange Green Cell AGM VRLA batterier, der opfylder disse kriterier. Derfor kan du nemt finde de rigtige gadgets, der kan forlænge dit barns legetid!
Hvad er et AGM-batteri?
Vores batterier er AGM VRLA batterier. Hvad betyder det? Elektrolytten er indkapslet i glasfiberseparatorer og er ikke geleret.
Hvilket batteri til et mobilhome?
Batterierne til et mobilhome skal have en høj kapacitet. I vores tilbud finder du AGM batterier med en kapacitet på op til 200Ah, som sikrer problemfri drift selv under de sværeste forhold.
Hvordan vælger du batterier til højttaleren?
Det er bedst at vælge batterierne til din højttaler baseret på modellen af det originale batteri. Du bør også være opmærksom på, hvilken slags stik der bruges i et bestemt tilfælde - der kan være flere serier af samme model, der har forskellige stik. Når du vælger et nyt batteri, skal du sørge for, at det nye produkt har samme stiktype som det originale.
Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
Den højere batterikapacitet er ikke et problem. Jo flere milliamperetimer (mAh) et batteri har, jo længere holder en højttaler.
Hvordan vælger man et LiFePO4-batteri, og hvordan bruger man det korrekt?
LiFePO4 batterier er enheder, der er meget velegnede som batterier til både, lystbåde eller solcelleanlæg.
Hvad du bør vide, når du vælger det rigtige batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spænding på 12,8 V,
- Det bør ikke tilsluttes i serie eller parallelt med andre batterier på grund af det indbyggede BMS (Battery Management System)
Den længste levetid for et LiFePO4-batteri kan opnås ved at sikre, at det fungerer ved en temperatur, der passer til det, mellem -10 og +45 grader Celsius.
Et batteri til yacht, sejlbåd eller båd - hvordan vælger man?
LiFePO4 batterier er enheder, der er meget velegnede som batterier til både, lystbåde eller solcelleanlæg.
Hvad du bør vide, når du vælger det rigtige batteri:
- LiFePO4-batteriet har en spænding på 12,8 V,
- Det bør ikke forbindes i serie eller parallelt med andre batterier på grund af det indbyggede BMS (Battery Management System).
Den længste levetid for et LiFePO4-batteri kan opnås ved at sikre, at det fungerer ved en temperatur, der passer til det.
Hvad er forskellen mellem AGM- og LiFePO4-batterier?
Den største forskel på et AGM og et LiFePO4 batteri er, at AGM - er gruppen af gelbatterier og batterier med AGM (Absorbent Glass Mat) teknologi kaldes VRLA (Valve Regulated Lead). Sammenlignet med traditionelle batterier har AGM'er op til fire gange så lang levetid og antal cyklusser. Dette skyldes brugen af det førnævnte glasfibermateriale i produktionen af disse produkter. Lithium Iron Phosphate (alias LiFePO4) batterier. Dens struktur består af fire celler forbundet i serie. Hver celle fungerer ved 3,2V, hvilket giver en samlet spænding på 12,8V. Et af de vigtigste elementer i denne type batteri er et elektronisk styringssystem (BMS).
Kan batterikapaciteten (Ah) være højere?
Det er absolut muligt at bruge batterier med en højere kapacitet. Batterikapaciteten er angivet i amperetimer (Ah). Jo højere kapacitansværdien er, f.eks. B. 80 Ah, jo længere tid kan du arbejde med én batteriopladning, hvilket øger din mobilitet og selvstændighed.
Hvilket batteri skal du vælge til min ponton?
Når du vælger det rigtige batteri til din ponton, skal du være opmærksom på dimensionerne og vægten. En ponton er typisk meget lettere end en almindelig båd, så et batteri, der er for tungt, kan bremse driften betydeligt. Løsningen er at vælge et LIFEPO4 batteri, som takket være sit innovative design er væsentligt lettere end konventionelle gelbatterier og derfor endnu nemmere at transportere. LIFEPO4'erens holdbarhed og pålidelighed gør dem til de perfekte batterier til pontoner og mange andre køretøjer, ikke kun vandfartøjer.
Hvilket batteri til min autocamper?
Lithiumjernfosfatbatterier (også kendt som LiFePO4) er kendetegnet ved høj energitæthed og lav selvafladning og er derfor meget populære blandt autocampereejere. Deres fordele er: lav afladningshastighed, høj kapacitet, ingen hukommelseseffekt, lang levetid og evnen til at arbejde ved ekstreme temperaturer (fra -10 til +45 grader Celsius).
Laptop strømforsyning - hvilken spænding?
Når du vælger en ny strømforsyning til din bærbare computer, skal du kontrollere spændingen på opladeren - denne parameter skal svare til din originale enhed.
Er det tilladt at tilslutte en strømforsyning med højere strømstyrke?
Helt sikkert ja. Glem dog ikke, at udgangsspændingen [V] skal være den samme som i den originale strømforsyning.
Er det muligt at tilslutte en svagere strømforsyning til den bærbare computer?
Brug af en AC-adapter med en lavere strømstyrke end originalen kan forårsage en række uønskede ændringer i betjeningen af din bærbare computer. For eksempel kan en strømforsyning, der er for svag, blive overophedet, fordi den bærbare computers komponenter ikke forsynes med tilstrækkelig strøm. Vi anbefaler derfor, at du bruger opladere med samme eller højere strømstyrke.
Elværktøjsadapter - hvilken spænding?
Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.
Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?
Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.
Elcykellader - hvilken spænding?
Når det kommer til at vælge elcykelopladere, er tingene enkle. Vi vælger en oplader med denne spænding:
en 29,4V oplader til 24V batterier
en 42V oplader til 36V batterier
54,6V oplader til 48V batterier
Hvordan vælger man en elcykellader?
Når du skal vælge lader til din elcykel, er det vigtigt at tjekke den angivne spænding i volt og stikket til batteriet. Strømmen, angivet i ampere, er den parameter, der påvirker vores batteris opladningshastighed.
Hvilken UPS skal jeg vælge til computeren?
Et af de vigtigste punkter at overveje, når du vælger en UPS, er at evaluere styrken af det tilsluttede udstyr. I de fleste tilfælde forbruger stationære computere mellem 100 og 150 W og spilleenheder mellem 250 og 350 W. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken UPS der er den rigtige for dig. Heldigvis finder du i vores butik UPS Green Cell, som er perfekt til at holde din computer kørende normalt. Hvis du undrer dig over, hvor længe dit valgte gear vil holde din enhed kørende, så brug lommeregneren på vores hjemmeside! Alt du skal gøre er at vælge en hvilken som helst UPS, markere feltet "Vælg UPS", indtast enhedernes styrke, og du er færdig - du ved allerede, hvad du kan forvente af vores enheder!
Hvilken UPS skal man vælge til et komfur?
At vælge en inverter til et gas- eller el-komfur kan være problematisk. Der er dog et par enkle regler, du skal huske på. Husk først at vælge rene sinusbølgeenheder, når du vælger en UPS. Du bør også sikre dig, at UPS'en har tilstrækkelig strøm - i dette tilfælde bør du vælge en enhed med en nominel effekt på mere end 500W. Vi tilbyder flere Green Cell UPS'er, der opfylder ovenstående kriterier. Vi garanterer, at du finder den rigtige UPS hos os!
Hvilken UPS skal jeg vælge til en server?
Computerservere er enheder med høj dræning, hvorfor de har brug for passende udvalgte UPS'er. Den bedste løsning til serverrum er at bruge Green Cell UPS til serverskabe. De har betydeligt mere strøm end konventionelle UPS'er og er derfor perfekte til backup-strømforsyningen til computerservere.
Hvilken UPS skal man vælge til overvågningssystemet?
Hvis du planlægger at købe en UPS til dit overvågningssystem, bør du være særlig opmærksom på strømforsyninger med en kapacitet på mere end 100W. På denne måde sikrer du en effektiv support til dit overvågningssystem. Det er dog værd at huske på, at enhederne ikke er ens, og afhængigt af de anvendte kameraer kan deres strømforbrug variere betydeligt. Derfor, før du køber en UPS, er det nødvendigt at estimere det omtrentlige strømforbrug. Hvis du gør det, har du gjort det meste af arbejdet. Det eneste, der er tilbage at gøre, er at kontrollere, hvor længe en given strømforsyning kan understøtte din enhed. Og det er slet ikke svært - vælg blot enheden fra vores tilbud, vælg feltet "Vælg UPS". Indtast strømforbruget for de tilsluttede enheder, og du ved allerede, hvor længe vores UPS vil holde dit overvågningssystem kørende!
Hvordan fungerer UPS-systemet?
UPS'er fungerer som en nødstrømforsyning - under forskellige funktionsfejl og strømafbrydelser er de i stand til at øge driftstiden for de enheder, der er tilsluttet dem. Dette giver dig mulighed for sikkert at slukke for følsomme enheder eller gemme resultaterne af tidligere arbejde.
Hvor længe holder UPS-systemet?
Varigheden af UPS-driften afhænger af flere faktorer. Det vigtigste er at vælge en UPS med den rigtige strøm og estimere strømforbruget for det tilsluttede udstyr, men der er ikke behov for nogen kompliceret formel for at bestemme driftstiden - på vores hjemmeside finder du en lommeregner, der beregner varigheden af den valgte UPS afhængigt af de tilsluttede enheder. Ikke sikker på din computers ydeevne? Bare rolig, denne lommeregner indeholder en fane, der viser strømforbruget for de mest populære enheder.
Hvilken netoplader skal du købe til en smartphone?
Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
Hvordan vælger man en oplader til en smartphone, tablet eller e-bogslæser?
Når du vælger oplader til din tablet eller e-bogslæser, bør du tjekke indstillingerne for den originale oplader. Til smartphones bør du vælge en oplader og et passende kabel (Micro-USB, Lightning eller USB-C).
Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
Ultra Charge
En af de mest populære hurtigopladningsteknologier er Ultra Charge. Opladningsporte, der understøtter denne standard, oplader den tilsluttede enhed op til 3,5 gange hurtigere end nuværende standardmodeller.
Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?
Hvilken inverter er egnet til solcellemoduler?
Den bedste løsning her er at vælge en solcelleinverter, der er specielt designet til dette formål. Modellen vist i linket nedenfor har tilslutninger til PV-moduler, batterier og enheder, der skal betjenes. solar inverter
Hvilken inverter til elværktøj?
Det vigtigste aspekt ved valg af inverter er at bestemme den maksimale effekt af den tilsluttede enhed. Hvis du vil bruge inverteren permanent, bør du maksimalt bruge 90 % af dens kontinuerlige effekt. Lad os bruge et simpelt eksempel til at illustrere dette: Hvis du bruger en inverter med en effekt på 1000 W, bør det maksimale strømforbrug for den tilsluttede enhed ikke overstige 900 W.
Hvilken inverter til en bil?
I en bil finder du en 12 volt cigarettænderstik, og sådanne invertere er de bedste at købe.
Hvordan fungerer en inverter?
En inverter er en selvstændig enhed, der tilsluttes cigarettænderen eller direkte til batteriet. Dens opgave er at konvertere 12V/24V spændingen fra bilens DC-system til 230V AC. Af denne grund vil du meget ofte finde følgende forkortelse ud for navnet på inverteren: DC/AC.
Hvilke typer invertere findes der?
Når det kommer til bilinvertere, kan vi skelne mellem to hovedtyper: rene og modificerede sinusbølgeinvertere. Den første er beregnet til enheder, der kræver en kontinuerlig strømforsyning. Denne type inverter bør vælges til enheder som varmepumper, elektriske komfurer eller elektroniske kedler. Vores butik tilbyder også modificerede sinusbølge-invertere. Denne type inverter er velegnet til enheder som bærbare computere, strømforsyninger eller belysning.
Hvilken stikkontakt skal man oplade en elbil?
I en verden af elektrisk mobilitet er der 4 typer stikkontakter til biler: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; type 3; Type 4/CHAdeMO
Bærbar oplader til elbil
De bærbare opladere til elbiler får strøm fra en almindelig husholdningsstikkontakt. En sådan applikation kræver ikke nogen kompliceret forbindelse eller yderligere samling af komponenten.
Hvor lang tid tager det at lade en elbil op?
Bilens ladetid afhænger af køretøjets hurtigopladningsfunktion.
Er det muligt at oplade en elbil derhjemme?
Elbiler bliver stadig mere populære af økologiske årsager. Det skal dog bemærkes, at brugen af et elektrisk køretøj også understøttes af den simple opladning, som endda kan foregå derhjemme. De bærbare opladere inkluderet i vores tilbud gør, at køretøjet kan oplades hvor som helst med adgang til en stikkontakt. I dette tilfælde vil ladekapaciteten være 3,6 kW. Det er også muligt at installere et system med en stikkontakt, som gør det muligt at installere wallboxen - dette vil lade en bil med en effekt på op til 22 kW.
Hvad koster det at lade en elbil op?
Prisen for at lade en elbil afhænger af flere faktorer. Ved brug af offentlige ladestandere varierer priserne fra 1,1 til 3,5 PLN pr. 1 kW. Opsætning af en hjemmeinstallation kan reducere disse omkostninger betydeligt. Du skal dog tage højde for elprisen for den operatør, hvis tjenester du benytter.
Gratis ladestandere til elbiler
Gratis ladestationer til elbiler bliver stadig mere populære i hele Europa. Disse er finansieret af annoncører, så direkte brugere behøver ikke at betale gebyrer.
Hvad er energilagring, og hvad bruges det til?
Energilagring kan sammenlignes med et kraftigt batteri til hele huset, som lagrer den strøm, der produceres af solceller, når der er for meget og returnerer det, når vi har brug for det.
Hvilke muligheder for energilagring er der?
Der er i øjeblikket fem måder at opbevare el på:
mekanisk (med trykluftbeholder)
elektromekanisk (batterier og genopladelige batterier)
kemisk (produktion af brint eller metan)
elektriske (superkondensatorer)
termisk (ophobning af sanselig eller latent varme)
Den mest kendte form for energilagring er elektromekaniske løsninger såsom batterier/akkumulatorer. GC PowerNest er netop sådan en løsning. I hjertet af enheden er LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate eller LFP) celler, som har mere end ti gange så lang levetid og dobbelt så lang afladningsdybde (100 % - 0 %) som traditionelle syrebatterier, samtidig med at de er meget sikrere og mere holdbare end standard lithium-ion celler.
Takket være stabiliteten og sikkerheden ved brug af GC PowerNest energilageret er garantien op til 10 år eller 15.000.000 Wh forarbejdet energi.
Fakturaer Fakturaer
Fakturaer Fakturaer
Hvordan kan jeg ændre oplysningerne på fakturaen?
Du kan ændre detaljerne på fakturaen ved at sende en e-mail til [email protected]. I e-mailen vil vi gerne bede dig om at give os dit ordrenummer og de korrekte data for udstedelse af dokumentet. Som svar sender vi dig en korrekt faktura.
Levering Levering
Levering Levering
Kan jeg ændre min forsendelsesmetode?
Det er muligt at ændre leveringsformen, hvis din ordre endnu ikke er afsendt. Hvis du ønsker at ændre leveringsformen, bedes du straks kontakte vores konsulent på: ( https://batteryempire.de/ )
Hvor kan jeg finde sporingsnummeret eller sporingslinket?
Sporingsnummeret vil blive sendt til den adresse, der er angivet i ordren.
Ordre Bestille
Ordre Bestille
Kan jeg annullere min ordre?
Hvis du ikke er interesseret i vores tilbud eller afgivet en forkert ordre, bedes du kontakte os via telefon eller chat ( https://batteryempire.de/ )
Kan jeg afgive en ordre via e-mail?
Bestil venligst direkte via vores hjemmeside, dette er den hurtigste måde at få det produkt, du ønsker.
Kan jeg afgive en ordre uden at registrere mig?
Tilmelding i vores butik er nødvendig for at afgive en ordre. For at vi kan behandle din ordre, er det nødvendigt at oplyse din adresse og kontaktoplysninger.
Vender tilbage Vender tilbage
Vender tilbage Vender tilbage
Er det muligt at returnere produktet?
Som BatteryEmpire tilbyder vi vores kunder mulighed for at returnere eller bytte varer op til 30 dage efter køb. Hvis du har haft et problem med et købt produkt, eller hvis produktet ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os på telefon eller mail.
Hvordan pakker man returvarer?
Vi anbefaler, at du beskytter din forsendelse inden transport, når du returnerer de købte varer til os, så produktet ikke bliver beskadiget. Det er tilstrækkeligt at beskytte produktet med for eksempel en kuvert med bobleplast.

Har du andre spørgsmål? Skriv til os!