Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Knapceller CR (3)

Knopfzellen CR

Sorter efter:
Green Cell CR1620 Batterie
Green Cell CR2025 Batterie
Green Cell CR2032 Batterie
kapacitet: 70 mAh
Spænding: 3V
Produktkode: XCR03
49,95 kr
kapacitet: 160 mAh
Spænding: 3V
Produktkode: XCR04
49,95 kr
kapacitet: 220 mAh
Spænding: 3V
Produktkode: XCR01
49,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
CR-batterier er energikilden til mange elektroniske apparater i hverdagen, såsom høreapparater, glukosemålere, regnemaskiner, fjernbetjeninger til biler og mange andre. Disse enheder er ofte mindre vigtige end standard AA- eller AAA- enheder. Et knapbatteri eller en diamant er et nødvendigt tilbehør, uden hvilket det er umuligt at vedligeholde enheden, mens den er i drift. Prøveglukometrene skal altid være klar til drift for at afspejle de faktiske værdier for de udførte målinger. Et CR-batteri er et lille tilbehør, der altid er umagen værd (afhængigt af det anvendte udstyr) eller at have på lager derhjemme. I tilbuddet fra vores Battery Empire butik finder du et stort udvalg af diamant- og specialbatterier , såsom cr2025 3V, cr2032 (som er kendetegnet ved høj ydeevne og kan fungere effektivt i op til 3 år) og andre. Høj forarbejdningskvalitet, brugen af materialer af højeste kvalitet og innovative teknologiske løsninger sikrer, at CR-batterier opretholder deres energieffektivitet over lang tid. De er ikke en enorm udgift, men det betyder ikke, at hyppigheden af deres udskiftning skal være høj. De CR-batterier, der præsenteres i vores tilbud, tilpasser sig hurtigt enhedens og brugerens individuelle behov og giver bedre og mere effektiv udnyttelse af enhedens muligheder.

Høj kapacitet og sikkerhedsgaranti

CR-armaturerne, der præsenteres her, er lavet af materialer af høj kvalitet og er stabile under strømforsyningen. Dette beskytter det udstyr, det går til, mod skader og svigt. Sikkerhedsgarantien giver brugerne mulighed for at fokusere på andre prioriteter og ikke bekymre sig om, at udstyret fungerer, når det er nødvendigt. Vi bestræber os på, at vores produkter er de bedste og imødekommer de høje krav fra moderne kunder. Vores CR-batterier har de nødvendige certifikater og attester, der klart bekræfter deres kvalitet. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber ægte kvalitet, hvilket ikke skuffer deres forventninger på det mindst passende tidspunkt.

En investering, der betaler sig.

CR-batterier tilbyder flerdimensionelle fordele på både kort og lang sigt. De giver dit udstyr den friske energi, det har brug for, og deres moderate pris giver dig mulighed for at bruge besparelserne til at fokusere på andre prioriteter. Diamantbatterier er et must for mange enheder. Hvis betydningen af disse små batterier marginaliseres hurtigere end senere, vil brugeren blive afskåret fra enheden og ude af stand til at bruge dens funktioner. I vores Battery Empire butik finder du et stort udvalg af CR-batterier, der opfylder kravene til dine enheder. Vi bestræber os på konstant at opdatere og udvide vores sortiment . Dette gør det muligt for os bedre at imødekomme forventningerne fra moderne kunder og give dem adgang til præcis det, de har brug for. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt finder en variant af CR-batteriet i det, der opfylder både nuværende og fremtidige behov.