Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Acer (1)

Acer tastatur

Sorter efter:
155,00 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Tastaturet i den bærbare computer udsættes for den største og hurtigste skade umiddelbart efter matrixen. Normal slitage kan hurtigt forringe enhedernes komfort. Acer laptop-tastatur er en effektiv måde at tilføje hardware, der har en lang levetid. Men selv det er ikke uforgængeligt. Ofte er der situationer, der ligger uden for din kontrol og får din mobile enhed til at lide. Ved at fjerne tastaturet er det ikke muligt at bruge enheden eller kun i et utilfredsstillende omfang. Acer tastaturer er ikke et element, der er svært at udskifte alene. Hele processen tager et par til flere minutter, og resultatet er en fuldstændig hardwaregendannelse. Battery Empire tilbyder en bred vifte af Green Cell

Acer bærbare tastaturer

der hurtigt imødekommer både hardware- og brugerkrav. Ved at skifte tastatur kan du "opfriske" udseendet på dine gamle enheder og give dem nyt liv.

Kvalitet, du kan stole på

Acer Green Cell bærbare tastaturer fra Green Cell er kendetegnet ved høj processorkvalitet, ydeevne, lav batterilevetid og perfekt teknologisk tilpasning til din Acer laptop. Tastaturet i den bærbare computer bruges meget ofte hver dag til både arbejde og underholdning. På grund af lovens kraft forværres den. At købe et Green Cell tastatur betyder at investere i en perfekt gengivelse af originalen og en kraftig tilføjelse til dit udstyr. Købet viser sig hurtigt at være en investering, der vil betale sig på kort og lang sigt. At skrive på tastaturet vender hurtigt tilbage til en rolig norm, hvilket giver dig mere frihed og bekvemmelighed. Udskiftning af tastaturet på din Acer laptop er ofte bedre end at købe ny hardware. Dette trin accepteres ofte af brugerne efter en relativt triviel fejl. Sådan et drastisk skridt er ikke altid nødvendigt. At udskifte selve tastaturet er billigere og en brøkdel af prisen på ny hardware. Derudover behøver du ikke vænne dig til at opsætte tasterne igen, du kan kun arbejde på det "velkendte" gulv.

Den rigtige variant til Acer bærbare computere

Battery Empire tilbyder en bred vifte af Acer bærbare tastaturer, der hurtigt vil gøre dine enheder oprejst. Vores butik bestræber sig på konstant at opdatere vores tilbud og tilpasse det endnu bedre til vores moderne kunders behov. Alle Acer bærbare tastaturer leveres med 24 måneders garanti. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du finder noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK