Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Hitachi (1)

Oplader til Hitachi trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
220,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Skruetrækkeren er et af de mest anvendte værktøjer til dagligt, mindre eller større vedligeholdelsesarbejde. Uden dette vitale værktøj er forskellige typer reparationer og opgraderinger ofte upraktiske, hvilket bremser tempoet i hele arbejdet. Moderne trådløse skruetrækkere er meget effektive og kan modstå en opladningscyklus i lang tid. Imidlertid skal en skruetrækker oplades, og opladere fejler ofte - hovedsageligt på grund af dårlig håndtering. Vores butik tilbyder Hitachi Green Cell opladere i høj kvalitet, der hurtigt tilpasser sig dine teknologiske behov og økonomiske muligheder. Green Cell er kvalitet og kompatibilitet, der sikrer, at du får det bedste sorteringsalternativ til dine enheder. Dette gør det til en investering, der betaler sig på kort og lang sigt. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle det

Hitachi el-værktøjsopladere

12 måneders garanti.

Høj kvalitet af produkterne

Hitachi er et verdensberømt mærke, der tilbyder høj kvalitet og forskellige produkter. Hitachi elværktøjer bliver stadig mere populære hos kunder, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene. På trods af alle fremskridt er Hitachi enheder, inklusive tilbehør til siden, såsom batteriopladere, ikke uforgængelige. Green Cell tilbyder effektive opladere til Hitachi skruetrækkere, der holder dine enheder hurtigt på det rette strømniveau. Opladere nedenfor er specielt valgt til de forskellige modeller af Hitachi skruetrækkere . Dette giver vores kunder tillid til, at de køber kompatible enheder, der opfylder deres behov og forventninger.

Hurtig produktivitetsvækst

En defekt oplader er den samme som en defekt skruetrækker, hvilket kan føre til svær og ofte dyr nedetid. Hitachi opladere fra Green Cell er en kvalitet, du hurtigt kan mærke. Opladeren er meget modstandsdygtig over for mekaniske skader og effektiv, så den passer hurtigt ind i værktøjssættet til ethvert guldhåndtag. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK