Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Hitachi (1)

Oplader til Hitachi trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
220,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Skruetrækkeren er et af de mest anvendte værktøjer til dagligt, mindre eller større vedligeholdelsesarbejde. Uden dette vitale værktøj er forskellige typer reparationer og opgraderinger ofte upraktiske, hvilket bremser tempoet i hele arbejdet. Moderne trådløse skruetrækkere er meget effektive og kan modstå en opladningscyklus i lang tid. Imidlertid skal en skruetrækker oplades, og opladere fejler ofte - hovedsageligt på grund af dårlig håndtering. Vores butik tilbyder Hitachi Green Cell opladere i høj kvalitet, der hurtigt tilpasser sig dine teknologiske behov og økonomiske muligheder. Green Cell er kvalitet og kompatibilitet, der sikrer, at du får det bedste sorteringsalternativ til dine enheder. Dette gør det til en investering, der betaler sig på kort og lang sigt. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle det

Hitachi el-værktøjsopladere

12 måneders garanti.

Høj kvalitet af produkterne

Hitachi er et verdensberømt mærke, der tilbyder høj kvalitet og forskellige produkter. Hitachi elværktøjer bliver stadig mere populære hos kunder, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne, pålidelighed og værdi for pengene. På trods af alle fremskridt er Hitachi enheder, inklusive tilbehør til siden, såsom batteriopladere, ikke uforgængelige. Green Cell tilbyder effektive opladere til Hitachi skruetrækkere, der holder dine enheder hurtigt på det rette strømniveau. Opladere nedenfor er specielt valgt til de forskellige modeller af Hitachi skruetrækkere . Dette giver vores kunder tillid til, at de køber kompatible enheder, der opfylder deres behov og forventninger.

Hurtig produktivitetsvækst

En defekt oplader er den samme som en defekt skruetrækker, hvilket kan føre til svær og ofte dyr nedetid. Hitachi opladere fra Green Cell er en kvalitet, du hurtigt kan mærke. Opladeren er meget modstandsdygtig over for mekaniske skader og effektiv, så den passer hurtigt ind i værktøjssættet til ethvert guldhåndtag. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK