Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Energilagring  (1)

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvad er energilageret til?

Energilagring er som et gigantisk batteri i hele huset, der lagrer elektriciteten produceret af solceller, når der er for meget af det, og frigiver det, når vi har brug for det.


Energilagring er som et gigantisk batteri i hele huset, der lagrer elektriciteten produceret af...

Hvilke muligheder for energilagring er der?

Der er i øjeblikket fem måder at opbevare el på:
mekanisk (med trykluftbeholder)
elektromekanisk (batterier og genopladelige batterier)
kemisk (produktion af brint eller metan)
elektriske (superkondensatorer)
termisk (ophobning af sanselig eller latent varme)
Den mest kendte form for energilagring er elektromekaniske løsninger som batterier/akkumulatorer. GC PowerNest er netop sådan en løsning. I hjertet af enheden er LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate eller LFP) celler, som har mere end ti gange så lang levetid og dobbelt så lang afladningsdybde (100 % - 0 %) som traditionelle syrebatterier, samtidig med at de er meget sikrere og mere holdbare end standard lithium-ion celler.
Takket være stabiliteten og sikkerheden ved brug af GC PowerNest energilageret er garantien op til 10 år eller 15.000.000 Wh forarbejdet energi.


Der er i øjeblikket fem måder at opbevare el på: mekanisk (med trykluftbeholder)...

Hvordan fungerer energilagring?

Energilagring fungerer efter princippet om at lagre energi, når der er for meget af det, og frigive det, når det er nødvendigt. Dette svarer til batteriet i en powerbank eller smartphone, kun større og mere komplekst for at gøre det sikkert at bruge derhjemme.
Batterilagring fungerer normalt sammen med et solcelleanlæg via en inverter, som styrer hele processen med energiudvinding fra solcelleanlægget, lagring og retur.
GC PowerNest er en enfaset, 48 volt energilagringsenhed med en kapacitet på 5 kWh og en effektivitet på over 98 %. Det betyder, at for hver 100 enheder energi, der går ind i batteriet, kan du genbruge 98 enheder. Med så høj effektivitet kan du være sikker på, at lagring af energi er meget mere fordelagtigt end at tilføre energi direkte ind i nettet, hvilket ofte indebærer et tab på mere end 20 % i forhold til den producerede energi eller uattraktive tariffer for salg af energi på spidsbelastning tidspunkter for daglig produktion.


Energilagring fungerer efter princippet om at lagre energi, når der er for meget af det, og...

Hvilke muligheder giver energilagring?

Energilagring er i bund og grund evnen til at opbevare overskydende energi, der genereres uden at skulle sælge den videre til en ugunstig pris. Det giver ikke kun økonomisk mening og er rentabelt, men også godt for miljøet, da vi opbevarer energien fra solcellepanelerne på en miljøvenlig måde, så vi kan bruge den på stedet, når der er behov for det.


Energilagring er i bund og grund evnen til at opbevare overskydende energi, der genereres uden at...
Salgsfremstød
Green Cell GC PowerNest
Salgsfremstød
kapacitet: 5kWh
Spænding: 48V
Produktkode: ESGC01
14 757,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare