Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Samsung (2)

Samsung mobiltelefon batterier

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
Green Cell EB-BN930ABE Akku für Samsung Galaxy Note 7
kapacitet: 3100 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: BP24
149,95 kr
kapacitet: 3500 mAh
Spænding: 3.85V
Produktkode: BP115
112,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Smartphones er det udstyr, som du ikke længere kan undvære i dag. At gå ud af huset uden at føle vægten af en ven i lommen er næsten umulig. I konstant kontakt med verden skal den moderne bruger altid være i kontakt med verden. Telefonens høje hyppighed gør det muligt at bruge batteriet hurtigt. Mindre energieffektivitet afspejles hurtigt i brugervenlighed og mobilitet. Dette forvandler telefonen fra en praktisk hverdagskammerat til en lille sten, der er bundet til opladerkablet i længere og længere perioder. At holde enheder på en strømledning kan forstyrre den daglige rutine, da den primære tanke opstår fra den nærmeste stikkontakt (i tilfælde af en blinkende batterilinje). Samsung telefoner kan betjenes med det originale batteri i op til flere dage, men over tid, med den næste afladningscyklus, er batteriet tomt, og batteriets levetid forkortes, i hvilket tilfælde det brugte batteri skal udskiftes med et nyt. Vores butik tilbyder et stort udvalg af Green Cell

Batterier til Samsung S3, S5-telefoner

der hurtigt tilpasser sig de teknologiske behov hos enhederne og brugeren. Dette gør din telefon mere energieffektiv igen og gør det at finde en tilgængelig stikkontakt en saga blot.

Et stykke teknologihistorie

Samsung er et brand med hundreder af tusinder af dedikerede kunder over hele verden. I årenes løb af dets aktivitet på markedet har mærket altid tilbudt sine kunder produkter af højeste kvalitet, der er skræddersyet til deres reelle behov. På trods af dets fremskridt og ydeevne er Samsung ikke modstandsdygtig over for brugernes slid og dynamiske livsstil. At have et stort antal applikationer installeret og den fortsatte brug af telefonen til at kommunikere på mange måder og til at fange øjeblikke fra dit liv kan have en meget stærk indvirkning på batteriet. Det er muligt at udskifte batteriet i Samsung telefonen på trods af udseendet. Det blev fejlagtigt antaget, at en uafhængig udveksling ikke er mulig i moderne smartphones. Det er gennemførligt og tager ikke meget tid, det giver dig også mulighed for at spare serviceomkostninger. Som et resultat bliver udskiftningsbatteriet til Samsung telefoner en kilde til betydelige besparelser, der kan bruges til andre prioriteter.

Egnede batterier til Samsung telefoner

Vores Battery Empire Store tilbyder batterier af høj kvalitet til Samsung telefoner fra Green Cell . De er en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene. Resultatet er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK