Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Ryobi (2)

Oplader til Ryobi trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er et af de mest almindelige elværktøjer, der bruges af både specialister og selvvoksne guldhåndtag i forskellige renoverings- og byggearbejder . Uden dette vigtige værktøj kan mange opgaver simpelthen ikke udføres. En skruetrækker er lige så effektiv som batteriet. Dette har du igen brug for noget at genoplade. Som regel nægter skruetrækkeropladere at adlyde - hovedsageligt på grund af den dårlige håndtering af enheden eller dens sædvanlige marginalisering. En skruetrækkeroplader er en genstand, der skal fungere forskelligt på arbejdspladsen og kan resultere i langvarig og kostbar nedetid forårsaget af manglende adgang til værktøjets grundlæggende funktioner. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af muligheder for opladere af høj kvalitet til Ryobi skruetrækkere, der hurtigt tilpasser sig de tekniske krav til enheden og brugeren. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle det

Hitachi el-værktøjsopladere

12 måneders garanti. Dette gør dem til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt.

Kvalitetsudstyr

Ryobi er et velkendt brand, der er tillid til af tusinder af brugere over hele verden. Kraftige elværktøjer af dette mærke giver dig mulighed for at udføre renoverings- og byggearbejde hurtigt og med kvalitet. På trods af deres ydeevne og håndværk er Ryobi tilbehør ofte ikke i stand til at modstå belastning og belastning af tid, skadelige faktorer og den måde, hvorpå ejeren håndterer enheden. Når opladeren holder op med at arbejde, fjernes hele skruetrækkeren fra kredsløbet, og jobbet indebærer betydelig nedetid. Green Cell tilbyder effektive opladere til Ryobi skruetrækker, der hurtigt holder dine enheder på det rigtige energiniveau. Opladerne nedenfor er specielt valgt til de forskellige modeller af Ryobi skruetrækkere . Dette giver vores kunder tillid til at købe kompatible enheder, der opfylder deres behov og forventninger.

En mærkbar stigning i produktiviteten

En ødelagt oplader er en ødelagt skruetrækker og et problem, der skal løses hurtigt. Green Cell Ryobi opladere er en investering, der leverer flerdimensionelle resultater og hjælper dig med at tage bedre vare på dine enheder. Green Cell er en kvalitet, som du hurtigt kan mærke. Opladeren er meget modstandsdygtig over for mekaniske skader og effektiv, så den passer hurtigt ind i værktøjssættet til ethvert guldhåndtag. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK