Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh med hurtig indlæsning 2x USB Ultra Charge og 2x USB-C Power Delivery 18W

Green Cell
Produktet er ikke tilgængeligt
 • Spil Green Cell PowerPlay20 - op til 72 ekstra timer for dine enheder
 • Oplad op til 3 enheder på samme tid - takket være USB-C PD 18W og 2x USB-A Ultra Charge-tilslutninger kan du hurtigt oplade ikke kun smartphones, men også mere sofistikerede enheder som iPad Pro eller Nintendo Switch
 • Den ekstremt elegante og utroligt holdbare konstruktion gør det muligt at bruge en powerbank bekvemt og sikkert under alle forhold
 • Udviklet med en passion for mobilitet - GC PowerPlay20 er et produkt, der er fuldt udviklet af et team af Green Cell ingeniører
299,95 kr
Udsolgt
 
 • Powerbank Green Cell GC PowerPlay20 20000mAh med hurtig indlæsning 2x USB Ultra Charge og 2x USB-C Power Delivery 18W
 • 299,95 kr

GC PowerPlay20

Dominere med endnu mere kraft


GC PowerPlay20 er den anden powerbank i PowerPlay-familien. For at imødekomme de mest krævende kunders forventninger har vi øget kapaciteten til 20.000 mAh, så du aldrig løber tør for strøm, og du kan også dele den med andre!

Vær et skridt foran

I en verden, hvor sekunder tæller, giver vi dig timer. Takket være lithium-polymerceller af høj kvalitet giver GC PowerPlay20 dig komfort til at bruge dine enheder, uanset hvor du er, selv i yderligere 72 timer!

Karakteristisk design

Green Cells flagskibsdesign, materialer af høj kvalitet og præcis finish får powerbanken til at se fantastisk ud og passe til alle moderne enheder. GC PowerPlay20 passer til enhver situation - uanset om det er et forretningsmøde, en forelæsning på universitetet eller en rejse.

Havne

GC PowerPlay20 var udstyret med fire moderne porte. Med kombinationen af to USB-C PD-porte og to GC Ultra Charge-porte vil du kunne forsyne op til tre ekstremt krævende enheder samtidig og oplade selve powerbanken på samme tid. Nintendo Switch, iPad, smartphone - takket være powerbankens høje kapacitet kan du nemt oplade dem fuldt ud!

Pass-Through-funktion

Pass-Through power flow-funktionen gør det muligt at oplade Power Bank'en og alle enheder, der er tilsluttet den, på samme tid. Spar tid og plads i din bagage med PowerPlay20 som en multiport-oplader, ikke kun derhjemme, men også når du rejser.

Sikkerhed ved hvert eneste sving

Elektronik af høj kvalitet sikrer driftssikkerhed, og beskyttelse mod skader er sikret af et gennemtænkt design og de materialer, som PowerPlay20 er skabt af. Derudover opfylder den alle krav til lufttransport, så vi kan nemt tage den med på flyet.

Kompatibel med følgende batterimodeller
  Kompatibel med følgende enheder
  arrow-up
   Teknisk data
   kapacitet:
   20000 mAh
   Strøm:
   18W
   Celletype:
   Li-Polymer
   Indgang:
   USB-C1 Ultra Charge: 5-9V/2A (Max 18W)
   Tilstand:
   Neu
   Hurtig opladningsteknologi:
   Green Cell Ultra Charge
   Understøttede opladningsteknologier:
   Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP, Apple 2.4A, Mediatek Pump Express 1.1/2.0, USB DCP
   Gå igennem:
   Ja
   Beskyttelse mod overophedning:
   Ja
   Beskyttelse mod dyb afladning:
   Ja
   Beskyttelse mod overopladning:
   Ja
   Farve:
   Sort
   Garanti:
   12 Monate
   Fabrikant:
   Green Cell
   Dimensioner:
   140x72.8x24.6mm
   Vægt:
   341.4g
   Model:
   PowerPlay20
   antal udgange:
   3
   Produktkode:
   PBGC03
   Kundefeedback og spørgsmål
   Giv udtryk for din mening
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   gennemsnitlig karakter
   Giv udtryk for din mening
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Dette produkt har endnu ikke en mening. Vær den første til at bedømme det.

   For at tilføje en kommentar skal du være logget ind og have det købte produkt.

   ×
   comments icons

   Tak fordi du tilføjede din mening, snart vil den være tilgængelig på produktkortet.

   tæt
   Ofte stillede spørgsmål
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Det er muligt at bruge batterier med højere kapacitet. Batterikapaciteten udtrykkes i miles af amperetimer (mAh), jo højere værdi af kapaciteten, fx 3000 mAh, jo længere kan arbejdstiden opnås på én batteriopladning, hvilket øger vores mobilitet og effektivitet.
   Hvordan vælger man en powerbank?
   Se
   1. Batterikapacitet i telefonen Det vigtigste, vi skal tjekke, er batterikapaciteten i vores telefoner, og den kan variere fra lidt over 1000 mAh til endda 4000 mAh. Bemærk venligst, at der er et uundgåeligt tab af energi under opladningsprocessen, hvilket kan reducere den faktiske ydeevne af powerbanken med op til 75%. Dette er et helt naturligt fænomen og skal tages i betragtning.
   2. Powerbank til smartphone - hvilke parametre skal overvejes? Hvis du har en telefon, der giver mulighed for hurtig opladning, kan det betale sig at vælge en strømadapter, der understøtter 2.1A eller QC 3.0 opladning, så du kan lade op til dobbelt så hurtigt i forhold til andre modeller. Bemærk dog, at hvis telefonen ikke er kompatibel med den, hjælper hurtigopladningsmuligheden os ikke.
   Hvad er Ultra Charge?
   Se
   Ultra Charge hurtigopladning er baseret på tre opladningsprofiler - 5/9/9/12V. Alt efter hvilken enhed du tilslutter, kan du være sikker på, at den korrekte ladespænding er valgt og intensiteten er så høj som muligt. Teknologien garanterer sikker og hurtig opladning uanset den tilsluttede enhed. Med Ultra Charge kan vi oplade de fleste smartphones fra 0 til 100 % på 1-1,5 time.
   Er der tilsluttet et kabel til powerbanken?
   Se
   Hver strømadapter kommer med et USB-Micro-USB eller USB-C kabel (se specifikationer), som kan bruges til at oplade strømadapteren, og hvis telefonen har en passende stikkontakt kan den også oplades via dette kabel.
   Vil denne powerbank være egnet til min telefonmodel?
   Se
   Faktisk vil enhver powerbank være velegnet til vores telefon, så længe det er en smartphone. Alt afhænger af vores præferencer og vores formål. Hvis du har brug for en handy enhed, der ikke fylder meget og kan bæres i lommen, anbefaler vi powerbanks op til 10.000 mAh. Men hvis vi ønsker at have en specifik powerbank til at levere energi til andre enheder, foreslår vi en model dobbelt 20 000 mAh.
   Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?
   Se
   Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.
   Kan batterikapaciteten (mAh) være større?
   Se
   Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!
   Har opladeren en hurtigopladningsfunktion?
   Se
   Det er meget nemt at tjekke, om opladeren har en hurtigopladningsfunktion – det sker, hvis enheden har et grønt USB-stik. Dette er et tegn på, at opladeren oplader din telefon hurtigt.
   Opladerparametre - hvad skal du være opmærksom på?
   Se
   Der er flere faktorer at overveje, når du vælger oplader. De vigtigste af disse er: opladerens effekt, typen af input og de anvendte hurtigopladningsteknologier.
   Oplader med Power Delivery-teknologi, hvad betyder PD?
   Se
   Power Delivery er en hurtigopladningsteknologi. Kort sagt vælger opladere, der understøtter denne variant, automatisk den rigtige opladning til den tilsluttede enhed, hvilket sikrer hurtig og effektiv opladning.
   Kan opladeren med hurtigopladningsfunktionen oplade en almindelig mobiltelefon?
   Se
   Hvis du bruger en ældre mobiltelefon, der ikke har hurtigopladningsteknologi, behøver du ikke at gå uden at købe en speciel oplader. Din telefon vil oplade korrekt, og moderne opladere har flere ekstra funktioner, der vil være nyttige i enhver situation.
   Hvilken ladekapacitet skal mobiltelefonopladeren have?
   Se
   Før du køber en netoplader, skal du kontrollere den maksimale opladningseffekt på din mobiltelefon (denne parameter er angivet i watt). Vær også opmærksom på antallet af stik på opladeren - på denne måde vælger du en enhed, der er praktisk at bruge. Du kan finde de mest populære modeller på følgende link: Hvordan vælger man den rigtige telefonoplader?