Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Panasonic (1)

Oplader til Panasonic trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Elværktøjsadapter - hvilken spænding?

Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse denne information på den originale strømforsyning - så du kan være sikker på, at det produkt, du har valgt, vil gøre sit arbejde ordentligt.


Når du vælger en ny strømforsyning, skal du være opmærksom på originalens spænding. Du kan læse...

Hvordan vælger man en oplader til en skruetrækker?

Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores søgemaskine. Bare sørg for, at dine batterier har cellerne understøttet af opladeren. Mange ældre elværktøjer har et batteri med nikkel-cadmium (NI-Cd) celler. I dag er nikkel-metalhydrid (NI-MH)-batterier mere almindeligt anvendte, og opladere, der er kompatible med disse batterier, kan betjene ældre enheder korrekt. Vi tilbyder også Lithium Ion (LI-ON) celleopladere - disse er kun egnede til denne type celler og bør ikke bruges til at oplade NI-MH eller NI-CD batterier.


Det er meget nemt at vælge den rigtige oplader - bare indtast en nøjagtig boremodel i vores...
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Skruetrækkere er et af de mest anvendte elværktøjer på dagsordenen, der bruges til at udføre en bred vifte af renoverings- og byggearbejde. En skruetrækker er lige så effektiv som batteriet, som igen har brug for noget at oplade. Skruetrækkeropladere behandles ofte som noget specifikt, der er på stedet. Situationen ændres, når opladere typisk nægter at arbejde på grund af forkert håndtering. Derefter står udstyret, som ofte er nødvendigt for at fuldføre arbejdet, og vokser med støv, og brugeren forsøger hurtigt, i det mindste et øjeblik, at organisere en udskiftning og genoplade skruetrækkeren. I vores Battery Empire butik tilbyder vi en bred vifte af muligheder for opladere til Panasonic skruetrækkere fra Green Cell . Green Cell er en perfekt kopi af det originale tilbehør, der hurtigt kan injicere ny energi i dine enheder. Alle opladere har beskyttelse mod overophedning samt beskyttelse mod overbelastning og dyb afladning. Derudover har alle det

Panasonic opladere til elværktøj

12 måneders garanti. Resultatet er en investering, der hurtigt betaler sig selv på både kort og lang sigt.

Høj kvalitet af produkterne

Panasonic er et globalt brand, der i årevis har tilbudt sine kunder produkter, der er skræddersyet til deres voksende og reelle behov. Når du Panasonic , kan du være sikker på, at dine enheder fungerer effektivt i lang tid. På trods af dets ydeevne og holdbarhed er tilbehør som opladere ikke uforgængelige. Som et resultat af forkert håndtering af enheden er det denne komponent, der ofte svigter, hvilket resulterer i, at enheden ikke kan bruges til det tilsigtede formål. Green Cell Panasonic skruetrækkeroplader kombinerer kvalitet, ydeevne, holdbarhed og værdi for pengene . Som et resultat tilpasser GC-opladere sig hurtigt til enhedernes individuelle behov og forbrugernes økonomiske muligheder. Opladerne nedenfor er specielt udvalgt og passer perfekt ind i de forskellige modeller af Panasonic skruetrækkere. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber kompatible enheder, der opfylder deres forventninger og behov.

Hurtig gendannelse af fuld ydeevne

Panasonic skruetrækkeropladere fra Green Cell genoptager hurtigt normale og effektive opladningscyklusser. Som et resultat mister enheden ikke funktionaliteten og venter ikke på vedligeholdelse af en ny del. Kompatible GC-opladere er en investering, der giver flerdimensionelle fordele. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK