Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Microsoft Surface strømforsyning

Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
199,00 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
På grund af sin ejendommelighed er en speciel tabletoplader en af de hyppigst udskiftede elektroniske enheder. På grund af brugen i marken og den høje belastning forårsaget af mekaniske skader er vi meget ofte tvunget til at købe en ny strømforsyningsenhed. Green Cell -strømforsyningen er en enhed af høj kvalitet, der er ideel til tablets og leveres med 2 års garanti.

Microsoft tablet strømforsyning

Særlige Microsoft tabletopladere er modtagelige for konstant bevægelse. Det sker ofte, at kablet er beskadiget, eller simpelthen strømforsyningen til Microsoft tabletten svigter. Hvad skal jeg gøre i dette tilfælde, hvilken strømforsyning der skal købes? Vi har muligheden for at Microsoft fra producenten, men det vil være dyrt. Du kan også bruge en

strømforsyning af høj kvalitet til din Microsoft tablet

at købe. Green Cell ® strømforsyninger sikrer fuld kompatibilitet med producenten og modellen af tabletten. Ydelsesparametrene er identiske med dem for den originale strømforsyning. Takket være det smarte design Green Cell ® opladeren sikker og stabil drift i mange år.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK