Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Opladere til tablet (1)

Oplader til tablet

Sorter efter:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
189,00 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Tabletopladeren er et element, der er særligt modtageligt for mekaniske skader. De fleste af dem skyldes forkert håndtering. Opladeren er noget der bare er der, og så længe den fungerer, er der ingen problemer. Men hvis opladeren fejler, f.eks. Kun oplades i en "speciel" position, er det på høje tid at udskifte den. Tablet er en mobilenhed, der bruges til både underholdning og arbejde. Det er et perfekt supplement til at rejse tættere og længere, så du kan tage dine hænder og fokusere på noget andet end de blinkende kilometer uden for vinduet. På trods af at man tager sig af selve tabletten, glemmes ofte sidetilbehør, hvilket resulterer i, at tabletopladeren lider. At købe en ny tabletoplader er ikke en enorm investering . Det giver dig mulighed for at holde enheden i en ordentlig energisk tilstand uden unødvendige kabelmanøvrer og konstant blik på tabletten for at sikre, at den oplades. Det vigtigste, når du vælger en tabletoplader, er at vælge en strømforsyningsenhed med passende spændings- og strømparametre. Kun en fuldt kompatibel oplader giver enheden en stabil strømforsyning og har en god indflydelse på batteriets levetid. På

alle tabletopladere

Vi tilbyder 24 måneders garanti i vores tilbud. Som et resultat kan vores kunder være sikre på, at de køber løsninger af høj kvalitet, der tjener dem effektivt over lang tid. For at finde en passende opladervariant skal du blot indtaste din enhedsmodel i søgemaskinen øverst på siden eller vælge blandt de tilgængelige modeller nedenfor.

Tilpasning af opladere til din tablet

At købe en ny tabletoplader er en investering, der betaler sig hurtigt på kort og lang sigt. En veludstyret tablet-strømforsyning kan forlænge batteriets levetid og forsinke udskiftningen af andre komponenter i din hardware. Nedenfor præsenterer vi en bred vifte af tabletopladere, der reagerer hurtigt på brugernes og enheders individuelle behov. Manglende evne til at oplade enheden gør den ubrugelig. Mange mennesker kan ikke forestille sig hverdagen uden en tablet. At slukke for denne mulighed fører til en uorganisering af dagen og påvirker den daglige komfort. Den nye tabletoplader vil ikke være særlig dyr, så du kan oplade dine enheder effektivt uden bivirkninger. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.