Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

USB-C opladere (9)

USB-C oplader

Sorter efter:
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
USB-C-opladere er en ny standard, der giver dig mulighed for hurtigt at oplade og genoplade en lang række af dine mobile enheder. Det er ikke nødvendigt at have flere kabler og stativadaptere med. Det er også perfekt til derhjemme som et dagligt værktøj til opladning af dit udstyr. USB-C-opladere er udstyret med Power Deliverys hurtigopladningsfunktion. Dette betyder, at dit udstyr kan oplades på ti minutter i stedet for timer. Mange opladere, f.eks. Til mobiltelefoner, har en hurtig opladningsfunktion. Over tid kan opladeren dog mislykkes - den er den mest sårbare komponent og lider ofte under dårlig enhedshåndtering.

Hurtig opladning - strømforsyning

USB-C-opladeren hjælper med at løse dette problem. En enkelt oplader til alle dine enheder giver dig mulighed for at frigøre dig fra ledninger, genvinde fuld mobilitet og sikre, at energistangen stiger hurtigt under opladning. Vores Battery Empire butik giver adgang til en række USB-C-opladermuligheder, der hurtigt imødekommer de individuelle behov for dig og dit udstyr. På

alle USB-C opladere

der gives 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder et produkt af høj kvalitet, der fungerer effektivt i lang tid.

Ny standard til opladning med USB-C

Hurtig opladning takket være Power Delivery-funktionen på USB-C-opladeren giver dig mulighed for at oplade og genoplade dine enheder meget hurtigt. Du behøver ikke vente længe på, at strømbjælken vokser til en tilfredsstillende størrelse. Hurtig opladning holder dig mere mobil og undgår rod i din daglige rutine - du behøver ikke være bundet til kablet. USB-C-opladere er en investering, der betaler sig både på kort og lang sigt. I vores Battery Empire butik finder du mange modeller af USB-C-opladere, der hjælper dig med hurtigt at puste nyt liv i dine enheder. Denne oplader er et køb, som enhver hårdtarbejdende bruger hurtigt vil komplimentere sig selv for. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt finder en model, der er skræddersyet til dine behov.