Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Til trådløse højttalere (3)

Batterier til trådløse højttalere

Vælge kategorier:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger du batterier til højttaleren?

Det er bedst at vælge batterierne til din højttaler baseret på modellen af det originale batteri. Du bør også være opmærksom på, hvilken slags stik der bruges i et bestemt tilfælde - der kan være flere serier af samme model, der har forskellige stik. Når du vælger et nyt batteri, skal du sørge for, at det nye produkt har samme stiktype som det originale.


Det er bedst at vælge batterierne til din højttaler baseret på modellen af det originale batteri....

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Den højere batterikapacitet er ikke et problem. Jo flere milliamperetimer (mAh) et batteri har, jo længere holder en højttaler.


Den højere batterikapacitet er ikke et problem. Jo flere milliamperetimer (mAh) et batteri har,...
kapacitet: 1400 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: SP25
109,95 kr
kapacitet: 2000 mAh
Spænding: 3.6V
Produktkode: SP09
109,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3000 mAh
Spænding: 3.7V
Produktkode: SP06
249,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Trådløse højttalere betyder komfort, mobilitet og evnen til at lytte til din yndlingsmusik i høj kvalitet uanset omstændighederne. Trådløse højttalere tages med overalt, på strande, ture, campingpladser, picnic og fungerer som et alternativt lydsystem derhjemme. Takket være deres solide konstruktion er de trådløse højttalere i stand til at levere rene noter selv under meget vanskelige forhold, for eksempel når der hælder sand over stranden. Imidlertid afspejles deres effektive ydeevne i batteriet over tid. Det er denne komponent, der slides hurtigst og har stor indflydelse på brugervenligheden. Trådløse højttalerbatterier skal udskiftes over tid. Deres kapacitet falder markant efter en længere tids brug. Efter en fuld opladningscyklus varer batteriet muligvis ikke så længe som før, hvilket ofte tvinger dig til at ændre dine planer eller holde batteriet på ledningen.

Selvbetjening af batteribytte til trådløse højttalere

Vores Battery Empire Store tilbyder avancerede højttalerbatterimodeller, som du kan blæse nyt liv i dit udstyr og nyde din musik i fremragende kvalitet i lang tid. Et trådløst højttalerbatteri er en investering, der betaler sig på kort og lang sigt ved at give dig mere spillerum for dit udstyr. Vores tilbud inkluderer højttalere, der er kompatible med mange kendte mærker, en simpel søgemaskine vil fremskynde processen med at finde den rigtige model. Udskiftning af batteriet i din eksisterende højttaler tager ikke mere end et par minutter. Det er ikke nødvendigt at aktivere tjenesten til denne proces, hvilket sparer dig for omkostninger, og de sparede ressourcer kan bruges til at implementere andre prioriteter. Trådløse højttalerbatterier af høj kvalitet giver dig mulighed for at gendanne komforten ved at bruge dit udstyr og vende tilbage til det niveau, du er vant til. En trådløs højttaler er en uadskillelig ledsager til næsten enhver tur, så det lønner sig at tage sig af batteriet, så det kan arbejde effektivt så længe som muligt. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.