Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Multi-port USB-oplader

Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Multi-USB-opladere bliver stadig vigtigere, da antallet af mobile enheder, der bruges dagligt, øges. Dette skaber mange yderligere problemer. Det vigtigste er, at du først bestemmer hvilken hardware der skal tilsluttes stikkontakten. At vælge det ene over det andet begrænser ofte den daglige bekvemmelighed, især hvis du er nødt til at rejse med det samme, og brugeren ønsker at genoplade enheden . Det første sted at oplade vil altid være telefonen, men hvad med tabletten, træningsbåndet, Bluetooth-hovedtelefoner og mange andre enheder, der bruges hver dag? Tilslutning af enheder derhjemme til alle tilgængelige stikkontakter er ikke målet, og ikke alle bjælker er i stand til at rumme opladernes fysiske dimensioner. Strømforsyningerne er i kontakt med hinanden og tillader ikke, at de alle "skubbes" ind i en strimmel. Løsningen er en multi-USB-oplader, der giver dig mulighed for at oplade flere enheder på samme tid ved hjælp af en enkelt strømadapter. Det er en bekvemmelighed både hjemme, på arbejdet og på vejen. Ofte har du kun adgang til en enkelt stikkontakt, og det er meget let at aflade udstyret at dele et værelse med flere personer. Som et resultat forbliver du afskåret fra verden. I vores Battery Empire butik finder du meget effektive Green Cell AC-adaptere, der hjælper dig med hurtigt at stoppe med at tænke på, hvilken enhed der først skal tilsluttes kablet. Alle

Multiport-opladere

har en garanti, så vores kunder kan være sikre på, at de køber pålideligt udstyr af høj kvalitet, der fungerer effektivt i lang tid.

Robuste netværksopladere

Green Cell multi-port opladere (Multi-USB) modstår tidstesten effektivt og sikrer problemfri drift over en lang periode efter køb. De er ekstremt modstandsdygtige over for mekaniske skader og forskellige skadelige faktorer. Alle multi-USB-opladere er produceret til de højeste produktionsstandarder . Disse er skumadditiver til folk, der bruger forskellige mobile enheder med høj frekvens hver dag, og som ønsker at holde energiniveauet i hver bjælke på et tilstrækkeligt højt niveau.

Tilpassede multi-port opladere

Multi-USB-opladere er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. I et specielt udvalgt og konstant opdateret tilbud i vores butik finder du hurtigt en variant, der er skræddersyet til dine individuelle behov og budgetmuligheder. Multi-port-opladere tilbyder mere mobilitet hver dag og giver dig mulighed for bedre at udnytte det teknologiske potentiale i dine enheder.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK