Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

AGM-opladere (6)

Batteriopladere 6V og 12V

Sorter efter:
Carregador para baterias LiFePO4 14,6V 10A
Nabíječka pro LiFePO4 14.6V 4A
Ładowarka SkyRC T100 2 x 50W do akumulatorów LiPo/LiIon/LiFe/LiHV
159,95 kr
314,95 kr
164,95 kr
559,00 kr
289,00 kr
Tilføj til kurv
599,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Batteriet er et uundværligt værktøj, hvis forsømmelse medfører mange uønskede og nemme at undgå problemer. Opladere til 6V og 12V batterier, der er inkluderet i vores tilbud, kan bruges til alle almindelige batterityper som AGM, gel, blysyre, MF, EFB, LiFePO4 og andre. De præsenterede opladere til 6V og 12V batterier oplader ikke kun batteriet hurtigt. De er udstyret med en række sekundære funktioner, såsom: gendannelsesfunktion, kold / AGM-opladning eller batteridiagnostik. Smart opladere giver dig meget mere frihed til at tage sig af dit udstyr. Batteriet betjenes ofte alene, hvilket resulterer i, at batteriet aflades på det mest uhensigtsmæssige tidspunkt. En effektiv smart oplader er i stand til at fjerne mange problemer fra brugerens skuldre. Vores Battery Empire butik tilbyder et stort udvalg

Opladere til 6V og 12V batterier

. Alle nedenstående opladere er bakket op af 12 måneders garanti, så vores kunder kan være sikre på, at de modtager løsninger i høj kvalitet, der vil betjene dem effektivt over en lang periode.

Højkvalitets batteriopladere

De præsenterede opladere til 6V og 12V batterier er kompakte og nemme at bruge på grund af deres størrelse. Det ergonomiske design muliggør mere effektiv håndtering, og innovative funktioner fremskynder batteriets opladningstid . Opladere er udstyret med mange sidefunktioner. Ikke alene oplader de, de diagnosticerer også batteriet i realtid. Dette giver dig mulighed for at holde styr på den ordsprogede puls og bedre planlægge dine fremtidige indkøb, hvis dit udstyr fejler, og det er på høje tid at udskifte det. Vores opladere giver dig sikkerhed for, at de vil tjene dig effektivt og hjælpe dig med at løse problemet med afladning af batterier. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.