Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Ecovacs 

kapacitet: 3Ah
spænding: 14.4V
Produktkode: PT128
259,95 kr
kapacitet: 4.5Ah
spænding: 6V
Produktkode: PT127
200,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Støvsugning er en proces, der kan udsættes, men i sidste ende ikke kan undgås. En dag bliver du nødt til at tage fat i støvsugerens håndtag og begynde at køre gennem snavsede overflader for at genoprette den rette glans til dit værelse. I dag begynder smarte og trådløse støvsugere at erstatte de traditionelle varianter hurtigere og hurtigere. Som et resultat af enhedsskiftet er støvsugning ikke længere et tungt husarbejde, men en aktivitet, der kan holdes på et minimum. Ved at bruge moderne udstyr er det muligt at spare meget tid og fokusere på hvile eller andre prioriteter. Ecovacs er et genkendeligt mærke, der giver adgang til rengøringsudstyr af høj kvalitet. De vælges i stigende grad af moderne, orienterede kunder, der sætter pris på kombinationen af kvalitet, effektivitet og god pris. En trådløs og smart støvsuger holder dog ikke evigt uden et godt batteri. Lejlighedsvis skal enhederne oplades. Når batteriet tømmes over tid, vil støvsugeren uundgåeligt bruge mere og mere tid på at blive tilsluttet en oplader. Denne nedetid kan hurtigt ødelægge dagen og gøre tilsyneladende verdslige ordrer endnu vanskeligere.

Højkvalitets batterier til Ecovacs

I denne kategori finder du batterier til Ecovacs støvsugere, der imødekommer krævende kunders behov. Alle batterier er kendetegnet ved høj kvalitet, håndværk, tilstrækkelig beskyttelse og modstandsdygtighed over for daglig slitage. Takket være dette vil din støvsuger genvinde sin energieffektivitet og holde den i lang tid. Dette gør ikke længere din rengøring til en opgave, men noget, der kan gøres hurtigt. Vi inviterer dig til at se på vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK