Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Ecovacs  (4)

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
Akku Green Cell ® für Ecovacs D66 D68 D73 D76 D650 D660 D680 D710 D720 D730 D760 6V 4.5Ah
Akku Green Cell ® für Ecovacs D66 D68 D73 D76 D650 D660 D680 D710 D720 D730 D760 6V 4.5Ah
Akku Green Cell ® für Ecovacs Deebot D523 D540 D550 D560 D570 D580 14.4V 3Ah
Akku Green Cell ® für Ecovacs Deebot D523 D540 D550 D560 D570 D580 14.4V 3Ah
kapacitet: 2Ah
Spænding: 6V
Produktkode: PT278
163,95 kr
kapacitet: 4.5Ah
Spænding: 6V
Produktkode: PT127
200,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 3Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT128
259,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 2,6Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT287
200,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Støvsugning er en proces, der kan udsættes, men i sidste ende ikke kan undgås. En dag bliver du nødt til at tage fat i støvsugerens håndtag og begynde at køre gennem snavsede overflader for at genoprette den rette glans til dit værelse. I dag begynder smarte og trådløse støvsugere at erstatte de traditionelle varianter hurtigere og hurtigere. Som et resultat af enhedsskiftet er støvsugning ikke længere et tungt husarbejde, men en aktivitet, der kan holdes på et minimum. Ved at bruge moderne udstyr er det muligt at spare meget tid og fokusere på hvile eller andre prioriteter. Ecovacs er et genkendeligt mærke, der giver adgang til rengøringsudstyr af høj kvalitet. De vælges i stigende grad af moderne, orienterede kunder, der sætter pris på kombinationen af kvalitet, effektivitet og god pris. En trådløs og smart støvsuger holder dog ikke evigt uden et godt batteri. Lejlighedsvis skal enhederne oplades. Når batteriet tømmes over tid, vil støvsugeren uundgåeligt bruge mere og mere tid på at blive tilsluttet en oplader. Denne nedetid kan hurtigt ødelægge dagen og gøre tilsyneladende verdslige ordrer endnu vanskeligere.

Højkvalitets batterier til Ecovacs

I denne kategori finder du batterier til Ecovacs støvsugere, der imødekommer krævende kunders behov. Alle batterier er kendetegnet ved høj kvalitet, håndværk, tilstrækkelig beskyttelse og modstandsdygtighed over for daglig slitage. Takket være dette vil din støvsuger genvinde sin energieffektivitet og holde den i lang tid. Dette gør ikke længere din rengøring til en opgave, men noget, der kan gøres hurtigt. Vi inviterer dig til at se på vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK