Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Bosch (4)

Batterier til Bosch trådløse skruetrækkere

Sorter efter:

Hjælp zone

Hvis jeg har et Ni-Cd (Nikkel Cadmium) batteri, kan jeg så bruge Ni-Mh (Nikkel Metal Hydride) celler?

I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af Ni-Mh-celler, som er mindre skadelige for miljøet. Disse celler kan bruges i flæng, så vi kan bruge Ni-Mh-batteriet i bytte for Ni-Cd-batteriet.


I øjeblikket er der ikke salg af batterier baseret på Ni-Cd-celler, de bliver erstattet af...

Hvis jeg har en gammel oplader, vil den så oplade den nye?

I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du planlægger at købe et Li-Ion (Lithium Ion) batteri og tidligere har brugt et batteri med Ni-Mh (Nikkel Methyl Hydride) eller Ni-Cd (Nikkel Cadmium) celler, vil det nye batteri ikke være vores Oplader opladet og du skal købe en passende oplader.


I dette tilfælde skal du være opmærksom på den type celler, der bruges i batteriet. Hvis du...

Hvor længe holder et batteri for en skruetrækker?

Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til 1000 opladningscyklusser, hvilket sikrer en lang arbejdstid på din enhed.


Green Cell batterier er kendetegnet ved en lang cellelevetid - de kan "styre" op til...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
Nyhed
Green Cell Akku (18V 4Ah) für Bosch Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA1600Z00038
Nyhed
Akku für Bosch 18V 5Ah Elektrowerkzeuge Ersatzakku GBA 1600A002U5
Nyhed
Green Cell Akku 1600A00X79 für Bosch GBA 12V 3Ah Elektrowerkzeuge
kapacitet: 3Ah
Spænding: 24V
Produktkode: PT42
429,95 kr
Nyhed
kapacitet: 4Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PTBO18V4
319,95 kr
Nyhed
kapacitet: 5Ah
Spænding: 18V
Produktkode: PTBO18V5
379,95 kr
Nyhed
kapacitet: 3Ah
Spænding: 12V
Produktkode: PTBO12V3
239,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Skruetrækkere er et af de grundlæggende værktøjer, der bruges til at udføre reparationer og mindre ændringer i hjemmet eller arbejdsområdet. Med en skruetrækker kan du gøre mere end bare at betjene en boremaskine, der ikke fungerer overalt (på trods af det hårde arbejde). Et kraftigt batteri i en skruetrækker er i stand til at fungere i lang tid og giver et elværktøjs funktionalitet på det rigtige niveau. Batterier til Bosch skruetrækker er kendetegnet ved lang levetid, lave fejlprocent og innovative løsninger. Bosch batterier er udstyret med dyb afladning og overopladningsbeskyttelse. Bosch tilbyder et bredt udvalg af elværktøjer, der hjælper dig med hurtigt at afslutte dit hus eller dine boligprojekter. I årevis har Bosch sine kunder en bred vifte af produkter, der opfylder deres individuelle behov, præferencer og budgetter. Bosch batterier og tilbehør til elværktøj er en kvalitet, du kan stole på. Bosch skruetrækkerbatterier er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Battery Empire tilbyder en bred vifte af Bosch batterimuligheder til elværktøj, der passer til de forskellige modeller af dine værktøjer. Et genopladeligt batteri er en af de grundlæggende komponenter, som du lejlighedsvis skal udskifte for at vende tilbage til arbejdstilstand.

Bosch batterier har bevist deres kvalitet med erfaring.

Bosch har været på markedet i mange år, og dets produkter har vundet en milliard million tilfredse kunder over hele verden. Denne tillid til produkterne fra dette mærke er en forpligtelse for moderne forbrugere til de højeste produktions- og kvalitetsstandarder . På trods af Bosch elværktøjers høje ydeevne kan hårdt arbejde og hyppig brug af individuelle komponenter, såsom batteripakker, blive slidt. Reparationsarbejde sikrer ofte, at skruetrækkeren ikke er i tomgang, men i konstant brug. Batterier til Bosch skruetrækkere bruges som enhver anden enhed. Udskiftning af denne vigtige komponent med en ny, der opfylder de tekniske krav til forskellige modeller, forbedrer hurtigt ydeevnen på dit elværktøj og giver dig mulighed for hurtigt at afslutte det planlagte arbejde.

Mærket, der bestemmer kvalitet

Bosch batterier og akkumulatorer er i sig selv kvalitet. I årevis har mærket ikke kun fulgt aktuelle teknologiske tendenser, men også sat dem. Bosch blandebatterier er en investering, der giver flerdimensionelle fordele. Bosch højtydende batterier og genopladelige batterier sikrer lang levetid og effektiv holdbarhed, selv ved intensiv brug. En investering, som enhver, der leder efter en kombination af kvalitet og værdi for pengene, hurtigt kan lykønske sig med. En garantiperiode på 12 måneder og en returperiode på 30 dage gælder for hvert produkt. Vores specielt udvalgte og konstant udvidede produktsortiment sigter mod at tilbyde vores kunder kun de bedste løsninger, der perfekt kombinerer ydelse, holdbarhed og værdi for pengene.