Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Batterier til Panasonic trådløse skruetrækkere

kapacitet: 3.3Ah
spænding: 12V
Produktkode: PT117
289,95 kr
Tilføj til kurv
kapacitet: 4Ah
spænding: 14.4V
Produktkode: PT116
266,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Panasonic batterier

Panasonic er et af de mest berømte mærker på verdensmarkederne. Elværktøj af dette mærke er kendetegnet ved høj ydelse, effektivitet og pålidelighed i brug. Imidlertid er deres energikilde ikke uudtømmelig. Batteriet er det bankende hjerte i ethvert elværktøj , uden hvilket det simpelthen er umuligt at fortsætte med at arbejde. Et kørende batteri er årsagen til mange sideproblemer. Når enhederne skal tilsluttes opladerkablet længere og meget oftere, bliver det ofte umuligt at udføre det hastende arbejde. I denne kategori finder du batterier, der Panasonic elværktøj, og som hurtigt dækker energibehovet på dine enheder . Batterierne er fuldt kompatible, så købere ved, at de køber de rigtige løsninger for at holde deres enheder i gang i lang tid og problemfri.

Høj kvalitet, du kan røre ved

Vores batterier kommer fra gennemprøvede producenter og er kendetegnet ved, at de lever op til de højeste produktionsstandarder. På denne måde ved vores kunder, at de køber ægte kvalitet, der tjener dem effektivt i lang tid. Alle Green Cell batterier fra Panasonic dækker hurtigt dine enheds energibehov og giver dig et kraftfuldt værktøj, der opfylder dine krav.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK