Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Samsung Navibot støvsugerbatteri

kapacitet: 3.5Ah
spænding: 14.4V
Produktkode: PT25
341,95 kr
kapacitet: 3.5Ah
spænding: 14.4V
Produktkode: PT26
322,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Batterierne til trådløse støvsugere skal udskiftes lejlighedsvis. Ellers vil energieffektiviteten og dermed effektiviteten af systemerne falde fra dag til dag. Efter et år med den trådløse støvsuger finder du, at den ikke holder så længe som før, og at opladningstiderne på dockingstationen eller via kablet er meget længere. Lejlighedsvis udskiftning af batteri til en trådløs støvsuger giver dit udstyr en ny levetid og holder din daglige komfort på det sædvanlige niveau. Samsung er et globalt mærke, der giver moderne, teknologibevidste brugere nogle af de bedste tilgængelige teknologiløsninger. Selv Samsung er ikke immune over for tid og daglig brug. Samsung støvsugerbatterier skal undertiden udskiftes for at få mest muligt ud af dit udstyr. Vores Battery Empire Store giver adgang til en bred vifte af

Batterier til Samsung

Trådløse støvsugere, der hurtigt skræddersyes til ejerens og udstyrets individuelle behov. Hvert batteri i Samsung trådløs støvsuger leveres med 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder sikkerhed for, at de køber dokumenteret kvalitet og holdbart udstyr.

Egnede batterier til Samsung støvsugere

Du finder hurtigt det rigtige batteri til din Samsung trådløse støvsuger i vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment. De præsenterede komponenter svarer til de teknologiske krav i dit system og giver det en ny og længere levetid. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK