Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Samsung (1)

Samsung Navibot støvsugerbatteri

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
kapacitet: 3.5Ah
Spænding: 14.4V
Produktkode: PT25
391,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Batterierne til trådløse støvsugere skal udskiftes lejlighedsvis. Ellers vil energieffektiviteten og dermed effektiviteten af systemerne falde fra dag til dag. Efter et år med den trådløse støvsuger finder du, at den ikke holder så længe som før, og at opladningstiderne på dockingstationen eller via kablet er meget længere. Lejlighedsvis udskiftning af batteri til en trådløs støvsuger giver dit udstyr en ny levetid og holder din daglige komfort på det sædvanlige niveau. Samsung er et globalt mærke, der giver moderne, teknologibevidste brugere nogle af de bedste tilgængelige teknologiløsninger. Selv Samsung er ikke immune over for tid og daglig brug. Samsung støvsugerbatterier skal undertiden udskiftes for at få mest muligt ud af dit udstyr. Vores Battery Empire Store giver adgang til en bred vifte af

Batterier til Samsung

Trådløse støvsugere, der hurtigt skræddersyes til ejerens og udstyrets individuelle behov. Hvert batteri i Samsung trådløs støvsuger leveres med 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder sikkerhed for, at de køber dokumenteret kvalitet og holdbart udstyr.

Egnede batterier til Samsung støvsugere

Du finder hurtigt det rigtige batteri til din Samsung trådløse støvsuger i vores specielt udvalgte og konstant opdaterede sortiment. De præsenterede komponenter svarer til de teknologiske krav i dit system og giver det en ny og længere levetid. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.