Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Canon (1)

Canon kamera batteri

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til et kamera?

For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale batteri. Hvor kan du finde disse oplysninger? På navneskiltet, som er placeret direkte på produktet.


For at vælge et kompatibelt batteri til et kamera, skal man tjekke modellen af det originale...

Udskiftning af batteri i et kamera

Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et batteri er ikke svært og i de fleste tilfælde kan du gøre det selv - hvis du har problemer kan du altid henvise til youtube-guiderne.


Når du har købt et nyt batteri, er der kun tilbage at begynde at bruge det. Udskiftning af et...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større batteri, jo længere levetid har din enhed.


Batterikapaciteten (mAh) kan være større end det originale batteri. Bemærk venligst, at jo større...
kapacitet: 6000 mAh
Spænding: 7.2V
Produktkode: CB75
185,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Canon kameraets batteri løber tør over tid. Det bruger mere og mere tid på opladning, og funktionalitetens varighed er betydeligt kortere. Dette er et problem, der ikke må overses. Batterier skal udholde meget, og kameraet stiller høje krav til dem. I dag er der flere og flere elskere af fotografering. At fange et vigtigt og smukt øjeblik i dit liv og fange det med et kamera giver dig mulighed for at gemme din hukommelse for evigt. Kameraoptagelser er altid bedre end selv den bedste mobiltelefon. Canon kameraer er en af de mest populære muligheder derude for den moderne, informerede bruger. Men selv Canon kan ikke levere uudtømmelig energi. Lejlighedsvis batteriskift på dit Canon kamera giver dig mulighed for hurtigt at blæse nyt liv i dit udstyr og holde det i længere tid. Vores Battery Empire butik tilbyder en bred vifte af Canon batterimuligheder, der hurtigt skræddersys til brugerens og enhedernes individuelle behov. For hver

Canon batteri

Vi tilbyder 12 måneders garanti. Dette giver vores kunder tillid til, at de får de bedste kvalitetsløsninger, der varer længe.

Canon batterier med høj kapacitet

Canon er et mærke, der giver forbrugere over hele verden adgang til kvalitetsudstyr, ikke kun fotografering. Canon kameraer værdsættes af brugere, der søger en kombination af kvalitet, ydeevne og værdi for pengene. Kamera batterier er et prioriteret køb, og dit udstyr vil sandsynligvis ikke holde hele sin levetid på et enkelt batteri - især hvis det bruges intensivt. Et Canon batteri er en lille udgift, der kan forlænge enhedernes levetid med flere måneder og genskabe den komfort, du er vant til . I Battery Empire finder du et stort udvalg af batterier, der opfylder behovene i de forskellige Canon kameramodeller. Du vil hurtigt tilpasse dig dine individuelle behov og budget og udstyre dine enheder med en større energimargin igen. Udskiftning af batteriet i dit høreapparat er en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud . Vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget for dig selv.