Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Opladere til mobiltelefoner (12)

Opladere til mobiltelefoner

Sorter efter:
18W USB Ladegerät mit Quick Charge 3.0 Schnellladung
USB-C Power Delivery 45W Ladegerät
Green Cell ® Auto-Ladegerät Netzteil USB-C Power Delivery + USB Quick Charge 3.0
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
Efterhånden som antallet af mobile enheder vokser, vokser vores opladningsbehov, og teknologien giver os stadig nye forbedringer. Battery Empire Shop-opladere er fuldt kompatible med smartphones, iPhones og andre USB-enheder, og den anvendte teknologi sikrer den hurtigst mulige opladning.

iPhone, Samsung oplader

Alle opladere i denne kategori tillader hurtig opladning ikke kun til telefoner fra alle producenter, herunder Samsung , Apple , Xiaomi , Huawei , LG , men også til enheder som bærbare højttalere, e-boglæsere, bærbare konsoller og mange andre. Nedenfor beskriver vi typer opladere til telefoner med forskellige anvendelser.
- Multi USB-opladere , netværksopladere - dem vi bruger mest. Indtil videre bruger de fleste af os 1-port versioner, som vi får i et sæt med en smartphone, men modeller med 2, 3 eller endda 5 porte bliver stadig mere populære. En sådan løsning er yderst praktisk, når vi har mange enheder, der skal oplades. Tak sådan

Opladere til mobiltelefoner

vi vil endelig undgå en tvist om opladeren.
- Induktionsopladere - baseret på den såkaldte Qi-standard, hvis navn stammer fra det kinesiske ord for "energistrøm". Disse er trådløse opladere, der er kompatible med mange nye smartphones, der er udstyret med en Qi-spole. Samsung , Huawei og iPhone har blandt andet denne funktion. For at starte opladning i henhold til denne standard skal du blot placere din smartphone på panelet.
- Billadere - sæt dem i cigarettænderstikket, og du kan hurtigt oplade op til 3 enheder på samme tid . En interessant løsning er Xiaomi Roidmi, en FM-sender med oplader - med denne enhed i kombination med en smartphone kan du sende FM-bølger af en bestemt bølge til vores bilradio.
Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK