Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

LG (1)

LG batteri

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en mobiltelefon?

At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få øjeblikke ved hjælp af følgende to metoder:
1. Specifikation af telefonmodellen Telefonmodellen kan normalt findes på enheden. Efter at have læst og indtastet modellen i butikkens søgemaskine, vises det korrekte batteri. fx iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. BatterikodeDu kan også søge efter et batteri ved at indtaste dets kode - denne findes på indersiden af batteriet. Indtast blot den relevante kode, og vores søgemaskine vil vise dig de relevante produkter! fx BM39 / BS-01/ A1457 Vi anbefaler dig også at læse guiden på vores blog: Hvordan vælger man et mobiltelefonbatteri?


At vælge batteri til en mobiltelefon er en enkel og intuitiv ting. Dette kan gøres på få...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en mobiltelefon?

Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af enheden. Du kan også bruge moderne applikationer, der overvåger batteristatus. Et eksempel på et sådant program er Battery Info, udviklet til Android-smartphones. Applikationen er nem at bruge, så man nemt kan tjekke oplysningerne om den aktuelle batteristatus.


Batterikapaciteten er angivet direkte på batteriet. Disse oplysninger findes på indersiden af...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du vælger et batteri med en større kapacitet, vil din enhed have en længere levetid, og du opnår mere mobilitet og komfort!


Batterikapaciteten angivet i milliampere timer (mAh) kan afvige fra fabriksbatteriet. Hvis du...

Hvordan forlænger man mobiltelefonens batterilevetid?

Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke dit batteri til 0!
Det kan vores telefons batteri, kendt som batteriet, ikke lide. Så vent ikke på, at advarslen om lavt batteri vises. Når batteriniveauet falder til under 40 %, er det tilrådeligt at tilslutte telefonen til en oplader.
2. Tilslut mobiltelefonen til en oplader ofte.
Moderne lithium-ion-batterier har ingen hukommelseseffekt. Hyppig opladning har derfor en positiv effekt på deres ydeevne. Ifølge eksperterne er det bedst at nå 80-90% ladetilstand.
3. Undgå ekstreme temperaturer
Mobiltelefonbatterier minder lidt om deres brugere – de har det bedst i moderate temperaturer. At efterlade din telefon i direkte sollys eller i en varm bil kan reducere batteriets levetid dramatisk. Det er også en god idé at beskytte din telefon mod kulde.


Der er et par enkle metoder, der er effektive til at forlænge et batteris levetid: 1. Aflad ikke...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
kapacitet: 3000 mAh
Spænding: 3.8V
Produktkode: BP46
140,95 kr
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare
Batterier i smartphones vænner sig til dem over tid. Dette vises hurtigt, når den tid, telefonen bruger på kablet i løbet af dagen, er længere end den tid, den holder i hænderne. Mobilenheder kan bruges hurtigere på grund af deres høje brugsfrekvens. I begyndelsen er hver smartphone i stand til at overleve flere dage på en enkelt opladning under fuld belastning og en oversvømmelse af apps. Over tid bliver batteristroppen dog fyldigere og kortere, og opladerkablet skal bruges oftere. Løsningen er at udskifte batteriet. Det ser ud til, at det i moderne smartphones er umuligt at udskifte en komponent uden involvering af tjenesten. Fejl. Der er mange video-tutorials på internettet, der viser dig, hvordan du udskifter batterier i en bestemt LG model. Vores butik tilbyder et stort udvalg af Green Cell

Batterier til LG mobiltelefoner

. De er batterier med høj kapacitet, der hurtigt passer til enhedernes tekniske krav og giver brugerne mulighed for at spare betydelige ressourcer (ingen service, ingen lønomkostninger) og tid (ingen grund til at lade telefonen være i drift og vente på dele) for at spare . Telefonen kan opgraderes på cirka et dusin minutter for at blive mere energieffektiv igen .

Batteri skræddersyet til LG

At købe originale dele er ofte mere, end du vil bruge. Ventetiden forlænges også, og den højere pris for logoet spiller en vigtig rolle heri. Det er muligt at købe effektive batterier til LG , der ikke er mærket af dette mærke. Green Cell er batterier, der LG smartphones, som sikrer høj ydeevne i lang tid. Dette gør dem til en investering, der hurtigt betaler sig selv på kort og lang sigt. Et underudviklet batteri er ofte grunden til, at du beslutter dig for at skifte mobiltelefon. Dette er forbundet med høje omkostninger, men forbrugeren prøver at overbevise sig selv om behovet for fuld mobilitet. Med et nyt batteri er det lettere og billigere at puste nyt liv i dit udstyr og bruge de sparede penge på andre prioriteter. Brugere vænner sig ofte til deres mobiltelefoner . Kontrollerne er kendte, udstyret ligger behageligt i dine hænder, og det tilbehør, du har, spildes ikke. Når du køber en ny telefon, skal alt ekstraudstyr tilføjes (hovedtelefoner, beskyttelsesbriller, kufferter, bilopladere, cykelholdere og meget mere). At købe et LG batteri fra Green Cell eliminerer dette problem.

Højkvalitets batterier til LG

Vores Battery Empire Store tilbyder en bred vifte af batterimuligheder LG telefoner. I vores konstant opdaterede sortiment finder du hurtigt en Green Cell variant, der passer til din mobiltelefonmodel. LG Green Cell batterier er kendetegnet ved høj effektivitet, pålidelighed og en ydelse, der ikke er ringere end originalen - og alt til en lavere pris. Vi inviterer dig til at gøre dig bekendt med vores tilbud, vi er sikre på, at du hurtigt vil finde noget til dig selv.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK