Find noget for dig selv

Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Neato  (1)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:
Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
kapacitet: 3.5Ah
spænding: 7.2V
Produktkode: PT111
185,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Neato støvsugerbatterier er et køb, der før eller senere bliver en prioritet for hver ejer af Neato-apparatet. Selvom Neato støvsugere er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og effektivitet, er de ikke i stand til at garantere uendelig drift på batterier. Efter et stykke tid begynder selv det bedste batteri at køre og miste dets ydeevne. En bemærkelsesværdig effekt er, at enheden bruger mere og mere tid på at blive tilsluttet en stikkontakt. Som et resultat kan enkle opgaver som støvsugning trække videre og forstyrre andre opgaver. Neato-støvsugerbatteriet af høj kvalitet er i stand til at gendanne energieffektiviteten på dine enheder og dermed reducere rengøringstiden til et minimum.

Batterier til Neato støvsugere

I denne kategori finder du Neato støvsugerbatterier, der er testet og fremstillet til de højeste standarder. På denne måde kan du være sikker på, at du modtager et kvalitetsprodukt, der giver dig mulighed for at bruge den fulde funktionalitet af din støvsuger i lang tid. Støvsugerbatterier er ikke kun en lejlighedsvis nødvendighed, men også en investering, der betaler sig på mange områder. Vi inviterer dig til at se på vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK