Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
Mine enheder

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
Udvalgte enheden:

Udvalgte enheden:

Neato  (1)

Vælge kapacitet:
Sorter efter:

Hjælp zone

Hvordan vælger man et batteri til en støvsuger?

Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale batteri i vores søgemaskine. Det er meget vigtigt at sammenligne spændingen på det nye batteri med det originale batteri – hvis disse parametre stemmer overens, kan du købe et batteri.


Du kan finde det rigtige batteri ved at indtaste støvsugerens model eller navnet på det originale...

Hvordan tjekker man batterikapaciteten i en støvsuger?

Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette at finde - det er på selve batteriet såvel som i enhedens specifikationer. Denne information hjælper dig med at vælge det rigtige batteri – hvis du ønsker, at din støvsuger holder længere, så vælg en enhed med større kapacitet!


Batterikapaciteten er angivet i milliampere timer (MaH). Oplysninger om batterikapacitet er lette...

Kan batterikapaciteten (mAh) være større?

Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale model. Der er ingen kontraindikationer, hvis det nye batteri er større end fabriksbatteriet. Jo større batteri, jo længere er en enheds driftstid.


Når du vælger et nyt batteri, er der ingen grund til at overveje kapaciteten af den originale...

Udskiftning af batteri i støvsugeren

Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige støvsugermodeller. For at udskifte batteriet uden problemer, anbefaler vi, at du går til et autoriseret servicecenter. Ved udskiftning af et batteri kan den betjeningsvejledning, der følger med hver enkelt støvsuger, også hjælpe - takket være dette kan du selv udføre udskiftningen.


Placeringen og monteringen af batterierne kan være meget forskellig for de forskellige...
Green Cell ® Akku für Neato 945-0006 XV-11 XV-12 XV-21 XV-25 7.2V 3.5Ah
kapacitet: 3.5Ah
Spænding: 7.2V
Produktkode: PT111
185,95 kr
Tilføj til kurv
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af 1 vare

Neato støvsugerbatterier er et køb, der før eller senere bliver en prioritet for hver ejer af Neato-apparatet. Selvom Neato støvsugere er kendetegnet ved høj kvalitet, holdbarhed og effektivitet, er de ikke i stand til at garantere uendelig drift på batterier. Efter et stykke tid begynder selv det bedste batteri at køre og miste dets ydeevne. En bemærkelsesværdig effekt er, at enheden bruger mere og mere tid på at blive tilsluttet en stikkontakt. Som et resultat kan enkle opgaver som støvsugning trække videre og forstyrre andre opgaver. Neato-støvsugerbatteriet af høj kvalitet er i stand til at gendanne energieffektiviteten på dine enheder og dermed reducere rengøringstiden til et minimum.

Batterier til Neato støvsugere

I denne kategori finder du Neato støvsugerbatterier, der er testet og fremstillet til de højeste standarder. På denne måde kan du være sikker på, at du modtager et kvalitetsprodukt, der giver dig mulighed for at bruge den fulde funktionalitet af din støvsuger i lang tid. Støvsugerbatterier er ikke kun en lejlighedsvis nødvendighed, men også en investering, der betaler sig på mange områder. Vi inviterer dig til at se på vores tilbud.

Du kan muligvis ikke bruge cookies i form af cookies, som kan bruges som automatisk information, og som kan indgå i ansøgningsskemaet.
OK