Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

QI-opladere (induktive) (3)

Induktionsoplader

Sorter efter:
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner

Induktionsteknologi bliver mere og mere populær. QI trådløse opladere vokser i popularitet, og den måde, de oplades på, bliver standard på nyere smartphone-modeller. Den induktive opladning af telefonen / andre enheder er primært en større bekvemmelighed i hverdagen og frakobling af kabler. Når du lægger telefonen på opladeren, kan du hurtigt oplade eller genoplade den uden at kigge efter en strømadapter, kabel og en mikro-USB-spids vedhæftet fil - opladeren tager sig af alt. Induktionsopladere er også stilfuldt tilbehør til moderne rum, der giver dig mulighed for at udtrykke mere af beboerens unikke præferencer og gøre deres orientering mod de nyeste trends inden for teknologi og designmåde klar.

Trådløse opladere

I vores Battery World Shop tilbyder vi en bred vifte af muligheder for trådløse opladere med QI (induktiv) teknologi, som øger den daglige komfort, når du oplader din telefon. Takket være disse opladere bliver daglig brug af din smartphone endnu mere praktisk. Opladere, der præsenteres i denne kategori, er kompatible med enhver smartphone, der understøtter QI-teknologi (induktiv opladning). Den induktive trådløse oplader er ikke en enorm udgift, det giver dig mere vrirum hver dag, så du nemt kan oplade eller genoplade din telefon, når du har brug for det.

Den rigtige induktionsoplader

Den trådløse oplader er i stand til at ændre den måde, telefonen skal oplades på. Du behøver ikke nødvendigvis være bundet til en stikkontakt. Telefonen kan når som helst fjernes og sættes ned uden at kigge efter strømforsyningen eller kablet. En strategisk placeret oplader med QI-funktion i dit hus eller lejlighed kan have en positiv effekt på din daglige komfort og øge effektiviteten af din telefon. Med QI behøver du ikke tage lange pauser, når du bruger din smartphone eller andre induktive enheder - fordi du ikke behøver at binde enhederne med et kabel. Trådløse opladere er tilbehør, der hurtigt har en positiv effekt på dit hjem eller din lejlighed og giver dig mulighed for at spare tid og for eksempel distrahere dig selv, mens du er på arbejde, tilslutte din telefon, finde et kabel og skabe et ledigt sted ved stikkontakten.

Induktionsopladere af høj kvalitet

Vores Battery World Shop tilbyder et stort udvalg af dedikerede og universelle opladere med QI-funktion, som hjælper dig med at holde dine enheder energieffektive og komfortable. Vi inviterer dig til at gøre dig fortrolig med vores specielt udvalgte og konstant opdaterede tilbud. Trådløs opladning er mere praktisk i hverdagen, da du oplader din telefon hurtigt og ikke længere skal tilslutte kabler - især hvis din telefon skal tilsluttes et tilstoppet strømstik. Det er en ny standard, der helt sikkert hurtigt vil appellere til brugere, der leder efter en kombination af modernitet, effektivitet og sikkerhed. Vi er sikre på, at du hurtigt finder en variant, der imødekommer dine individuelle behov og forventninger.