Vælg enhed
Vælg din enhed
og vælg Matchende produkter
×
customer devices Mine enheder
customer devices

Ingen gemte enheder

Vi gemmer automatisk dine søgte enheder, mens du sparer tid og modtager skræddersyede promodioner.

Gå til: Mine enheder
added device
Udvalgte enheden:
customer devices
Udvalgte enheden:

Hub USB-C (5)

Hub USB-C

USB-C Hub Docking Station er et værktøj, der giver dig mulighed for at maksimere dit udstyrs muligheder ved at tilslutte en splitter med mange ekstra porte. Takket være ham vil tilslutning af yderligere enheder ikke være et problem, og behovet for at prioritere, hvad der skal tilsluttes, hører fortiden til. USB-C-hub-dockingstationen har mange forskellige porte, derfor vil brug af en bærbar computer, computer eller tablet være mere effektiv.
Sorter efter:
Viser% 1 $ d -% 2 $ d af% 3 $ d emner
En obligatorisk enhed, der i høj grad forbedrer funktionaliteten på moderne bærbare computere med USB-C-porte. Der er en tendens i nye notesbøger til at begrænse antallet af porte, der blev anset for at være nødvendige indtil for nylig. Forbindelser såsom USB-A, Ethernet eller hukommelseskortpladser er blevet en sjældenhed. USB-C-hubs løser dette problem og giver os mulighed for frit at bruge alle dine yndlingsenheder som mus, tastaturer og andre USB-enheder.

Adapter USB-C

De fleste USB-C-dockingstationer giver dig også mulighed for at slutte din bærbare computer til tv'et takket være HDMI-forbindelsen. Dette er især nyttigt for ældre tv-modeller, der f.eks. Forhindrer forbindelser via Smartcast. Det skal bemærkes, at adaptere normalt har en USB-C-indgangsport. For eksempel, hvis du har en MacBook Air med kun en USB-C-port, kan du stadig oplade den bærbare computer ved hjælp af hubben efter tilslutning. Ud over bærbare computere kan USB-C-adaptere også bruges med smartphones til at bruge de såkaldte USB-C-adaptere i desktop-tilstand - for eksempel i stedet for Samsung DeX . Denne mulighed giver dig mulighed for at forbinde din smartphone til tv'et og bruge den som en almindelig bærbar computer. Tilslut bare musen og tastaturet.